Монодиета - част 7

• 94 269
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Добре момичета,днес ми е 2ри ден и ще съм на яйчица,резултат-75,2.  Praynig Дано така и да продължава и  да достигна най-накраят желаното тегло ,с което се боря от толкова много време.Успех на всички от мен  newsm51

# 181
Браво, masti Simple Smile на мен ми остават още 4 кг да сваля, от общо 13 Simple Smile

Днес съм на кисело мляко, подслаждам го с 2-3 лъжички мед Thinking ,че иначе ми става лошо само от млякото , дано не ми навреди медът...

Последна редакция: вт, 10 апр 2012, 16:53 от annieto

# 182
Имам въпрос, защото миналия месец не обърнах внимание ..така днес ми дойде МЦ и ми е ясно, че ще задържам, но друг е въпроса дали наистина ще задържам или като свърши МЦ ще отпаднат свалените кг от този период?

# 183
Добро утро на всички!

понеже бях доста несериозна тези дни ме беше срам и да ви пиша, но тази сутрин се взех в ръце ( макар и трудно ) и съм при вас на линия. Днес на кисело млекце Simple Smile

Спорен ден!

# 184
До неделя къде на моно, къде на разделно и от понеделник ще ви напусна за 10 дни. Ще съм на житен.Там поне 4-5 кг.  задължително ще паднат.

# 185
Сега по празниците съм на курабиено и козуначено моно Grinning

# 186
Привет и от мен за днес моят резултат -74,6 ,днес ми  е трети ден и съм на пилешко месо Simple Smile . Ако знаете каква математически пресметната програма съм си направила с диети докрая на месеца почти ще паднете хахаха.

annieto , браво на теб продължавай само така ,винаги трябва да има хора с резултати и постоянство,които да мотивират по един или друг начин останалите.

А за останалите момичета отново пожелавам успех и се надявам скоро да прочета за минусчета   bouquet

# 187
masti  и аз имам същата програма от диети.. ама май май много мисля и малко действам аз  Laughing

днес ще карам на кисело мляко, но цял ден съм си вкъщи ии ми е много трудно сред всичките вкусотии  Embarassed

# 188
emi_5rova , след 7-дневната сега веднага се започва една петдневна,новолуние,10-дневна,пълнолуние....... въобще хахаха 1 час съм ги мислила как да застъпя всичко .Аз последните дни все съм си вкъщи и винаги е много по-трудно ,но не се отказвай-ВОЛЯ  Peace

# 189
Монодиетата има ефект, защото организмът се насища на съответните хранителни вещества и не ги усвоява повече. Но за дълго време не е ли вредна?

# 190
marina при монодиетите ядеш един вид храна за деня, но всеки ден се хапва различно.. чрез зеленчуците и плодовете си набавяме витамини, чрез месото и  млечните продукти- протеини, чрез картофите и ориза въглехидрати.
набавя се всичко нужно за организма, така че не мисля че е вредна  Peace

# 191
73,9 килограмаааа    bigdance2  , днес ми е 4ти ден и съм на кисели млека.Имам само един въпрос киселите млека са си нормални нали... имам впредвид като размер,защото .... нз  не е ли малко множко като грамаж за едно хапване?

# 192
masti аз си ям по една кофичка на ядене, не ми идва много. Но всеки корем си е различен. Моят си приема цяла кофичка на хранене, че и за още пита, ама не давам  Laughing

# 193
инсп. Гаджет ... ми на мен да ти кажа ми дойде малко множко... усетих си ,че леко ми натежа...... ааа то при мен грамажа няма проблем при любимите ми вредни и калорични храни тамс е отключва лакомията.... когато съм на диета или ям не вредни неща мн бързо се наяждам май...... сега като върна лентата назад така се получава като че ли  Laughing Laughing Laughing

# 194
Урааа..стопих и 13ия килограм, даже навлязох в 14 ..много съм щастлива, остана съвсем мъничко..адски съм горда със себе си и ината!

Общи условия

Активация на акаунт