Монодиета - част 7

• 94 268
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
annieto, благодаря, значи колкото дойде, без да се тъпча Simple Smile Денят на ябълки се оказа най- труден ooooh! Дори на два пъти добавях малко мед и си ги обърквах като салата, но пак бях гладна. Все пак продължаваме напред Hug
delava, тук ли си още, как върви диетката Simple Smile
На плодове ми е най трудно.Как издържаш на ябълки само не знам.Предпочитам салата да ям отколкото плодове.

# 166
Здравейте, аз днес и утре съм на кисело мляко, тази вечер ще пътувам и утре вечерта се рпибирам, та да ви кажа, че може би утре вечер или други дне ще пиша.Когато се погледна в огледало се харесвам много, просто останаха няколко килограма, ще 4,5 дни ще съм на моно, а след Вликден зелевата супа Simple Smile Успех на всички

# 167
На обяд ядох картофена салата и салата от зеленилки,за вечеря пак зеленилки и задушени зеленчуци.
За утре зеленилки и пиле.

# 168
Ето ме отново,утре ще се меря и ще кажа има ли минус от вчера и днес..изчерпах се ядох какво ли не .. сирене, мляко, месо, яйца, ябълки, моркови, картофи ориз.,.нямам на идея вече какво..вие какво ще ме посъветвате?

# 169
Ето ме отново,утре ще се меря и ще кажа има ли минус от вчера и днес..изчерпах се ядох какво ли не .. сирене, мляко, месо, яйца, ябълки, моркови, картофи ориз.,.нямам на идея вече какво..вие какво ще ме посъветвате?

Грах, царевица, гъби, прясно мляко, риба, броколи, компот, маруля, тиквички, ядки, шоколад Simple Smile

A аз да питам - ориза как го приготвяш?   chef

# 170
Аз си правя ориз басмати.С бучка масло и щипка сол.Не се пържи само се вари, много вкусно става.

# 171
Обикновен варен ориз Simple Smile

# 172
Здравейте момичета... включвам се към вашите редици от днес Simple Smile . Историята накратко...още в тинейджърските ми години изведнъж много напълнях и оттогава се боря с  килограмите. Пробвала съм какви ли не диети ,резултат или нищожен или никакъв.Единствените два режима ,които са ме връщали едва ли не към живота са на 1во място гладуване,където за 2 седмици свалих 21 килограма и безброй сантиметри и сега преди 2-3 месеца диетата със сиропа Мадал Бал ,от която останах много очарована. След първото гладуване  ако се бях захранила добре нямаше да си ги върна...и доста време ги задържах ,но уви при мен проблема е в ЛАКОМИЯТА-върнах си ги.В момента чрез сиропа станах по-слаба от всякога и съм изключително доволна,но ето че мина време и аз се усещам ,че именно  тази лкомия пак идва и вече качих 3 кила отново,виждам накъде върви и не ми харесва.От два дни мноооооогггооо диети изчетох и попаднах на тези монодиети  ,започвам от днес диетата 7 дни на Сноучева,после веднага продължавам с някоя  за 5 дни и завършвам с новолунието .После ще видим ,така че пожелайте ми късмет ,защото вашите резултати ме надухаха  за 2-3 часа блещене пред компютъра ,за да прегледам набързо всяка ваша тема хахаха.  Начални килограми 76,8 при височина 177см.

# 173
masti, успех и силна воля в свалянето и задържането на желаните килограми, а и с преборването на лакомията Simple Smile

# 174
Днес съм на айранче, утре ще се премеря.

# 175
masti добре дошла  HugПовечето заради пустата лакомия сме на диети.
Аз до Великден ще съм по скоро на разделно и ще се старая да не прекалявам с храната,а в неделя агнешко,ориз и зелена  салата....няма как..Великден е веднъж в годината  Grinning После обаче от понеделника започвам отново 24-дневната на Ренета и ще бъда стриктна-имам още 7-8 кг да свалям.
Хубав ден на всички и отслабващ  Hug

# 176
masti Добре дошла!
 стискаме палци, но знаеш всичко зависи от волята Simple Smile

Аз днес съм на ориз, но канатара ми се развали и явно ще го нося на поправка, че е в гаранция и не мога да кажа дали съм свалила през последните2,3 дни..мисля дните преди Великден да си направя разтоварване, плодов чай  и плодове..а разбира се на Великден ще си хапна от всичко по малко, мисля, че го зас;ужавам с тези големи усилия и големи свалени килограми...стискайте ми палци, остана още много мъничко до целта, волята я имам ще издържа! Успех на всички

# 177
Здраевйте и от мен!

Малко ме е срам да ви пиша понеже през почивните дни се охраних и сега на нова сметка монодиетувам.
И така - за първи ден от седмицата съм на кисело мляко и до момента - една кофичкаи за вечеря още една ще хапна, но меже и само салатка. Още не съм решила окончателно, защото нещо не ми е много добре на стомаха и не мога да разбера от какво  newsm78 навярно от мазнотията, която хапнах в събота и неделя.

Весела вечер от мен !

# 178
Аз от днес минавам на безвъглехидратната, като идеята ми е в някои от дните да съм или само на пилешка пържола, или само на зеленчуци, за по-голям ефект. Нещо като моно-безвъглехидратна.

# 179
Аз от днес минавам на безвъглехидратната, като идеята ми е в някои от дните да съм или само на пилешка пържола, или само на зеленчуци, за по-голям ефект. Нещо като моно-безвъглехидратна.

в пилето има много хормони на растежа, трудносъвместими с нашите диетични намерения
много силно и без да ти натрапвам решения, ти препоръчвам чейндж с риба всякаква  Peace

моите са пастърва, сьомга и тон

Общи условия

Активация на акаунт