Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е диетата, която някои от участниците споделят, че са започнали?
Какви са някои от резултатите, споделени от участниците в диетата?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на диети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е диетата, която някои от участниците споделят, че са започнали?
Една от участничките споделя, че е започнала монодиета, включваща различни храни за всеки ден от седмицата. Например първият ден е кисело мляко, вторият ден зеленчуци, третият варени картофи и т.н. Тази диета се описва като успешна с участниците споделяйки своите резултати и мотивирайки другите да се присъединят.
-
Какви са някои от резултатите, споделени от участниците в диетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на диети?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят помежду си?
-
Как мога да управлявам емоционалния глад?

((
отфратителна е.. аз издържах само 3 дена, които ми се сториха като вечност
Миналите дни бях на шоколад, на пиле, на яйца не ми се получи, нямам кой знае какви резултати за 6 дена, бяха -2 кг, днес показва само -1. Продължавам си, обаче, неделя ще прекъсна, че съм на имен ден. За мацката, която ме пита, по мои изчисления вторник съм на кисело мляко
едвам едвам. Много ми се иска до Великден да съм поне 55, ама май няма да стане за съжаление. Много бавно става при мен, ама пък да се подложа на тотален глад заради едните 2кг за бързо сваляне, не бих искала 
Дори на два пъти добавях малко мед и си ги обърквах като салата, но пак бях гладна. Все пак продължаваме напред