Монодиета - част 7

• 94 269
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
delava Добре дошла!
Аз за сега правя така като ти мислиш да направиш.От понеделник до петък моно после разделно.И от понеделник пак моно.

# 151
deleva Привет! Hug

Принципно не спазваме точно диетите, а си избираме сами на какво да сме, лично аз всеки ден съм моно, но както каза Тя може да правиш и разделно, избора е твой Simple Smile

# 152
Добро утро!
Пак изчезнахте..преди време си бяхме доста, сега никой не пише Cry((
но все пак аз да се отчета днес отчетох -11кг, днес ще бъда на ябълки, а утре на чай, понеже се меря всеки ден сутрин съм решила утре сутрин да не се меря, а направо в понеделник да видя колко съм успяла да сваля за 3 дни Simple Smile
Успех!

# 153
  • София
Добро утро дами Simple Smile
Аз не съм писала отдавна, защото бях на друг режим. От понеделник пак се завръщам във вашите редици.
Браво за добрите резултати на момичетата, свалили над 5кг. Аз имам още 4кг и много се надявам до май месец да вляза в тези норми.
успешен отслабващ ден  Hug

# 154
Софи, на кой режим беше, я кажи.
Аз две седмици се издъних яко.
Но пък не съм качила кг!
Та продължавам да съм 55.
Айде до май месец да ги сборим тези 4-5 кг.
Доволна съм от моното, макар че ми се получава все разделно, а не съвсем моно.
Пет дни ще съм извън вкъщи, не знам как ще се храня-екскурзия, дано не се дъня много.

# 155
а момичета някой пробвал ли е зелевата супа ? Simple Smile

# 156
Добро утро!
но все пак аз да се отчета днес отчетох -11кг, днес ще бъда на ябълки, а утре на чай, понеже се меря всеки ден сутрин съм решила утре сутрин да не се меря, а направо в понеделник да видя колко съм успяла да сваля за 3 дни Simple Smile
Успех!
Ау, браво! Това за колко дни? Аз вчера бях на гости при една приятелка по женски и си пийнах биричка с мезета, и си мислех ,че сутринта ще имам+ ,но кантара ме зарадва.Пак съм си на същите кг.
Днес съм на шоколад.

# 157
alex_sandra22  да аз съм пробвала зелевата супа и беше най-ужасното нещо което ми е попадало в устата  #Crazy отфратителна е.. аз издържах само 3 дена, които ми се сториха като вечност Laughing а и съм чувала от момичета, които са я спазвали че се връщат бързо килограмите

# 158
Хейй, здравейте Hug Днес съм на ябълки, утре на извара, но се чудя какъв грамаж- примерно 0,500 дали ще е малко newsm78 Миналите дни бях на шоколад, на пиле, на яйца не ми се получи, нямам кой знае какви резултати за 6 дена, бяха -2 кг, днес показва само -1. Продължавам си, обаче, неделя ще прекъсна, че съм на имен ден. За мацката, която ме пита, по мои изчисления вторник съм на кисело мляко Simple Smile На тая диета ми харесва това, че всеки ден е различно, не се чудиш какви менюта да правиш, има дни на шоколад, на млечни и изобщо нищо не ти липсва Grinning

# 159
Днеси си напазарувах разни салати от лидл и нямам търпение утре да си пекна едно пиле със салатка или задушени зеленчуци да си напаравя.Ще се съобразя със фамилията.

# 160
  • София
Софи, на кой режим беше, я кажи.
Аз две седмици се издъних яко.
Но пък не съм качила кг!
Та продължавам да съм 55.
Айде до май месец да ги сборим тези 4-5 кг.
Доволна съм от моното, макар че ми се получава все разделно, а не съвсем моно.
Пет дни ще съм извън вкъщи, не знам как ще се храня-екскурзия, дано не се дъня много.

Калинчи  Hug откога не сме си писали с теб Simple Smile
Ами бях 5 дена на зелева супа, толкоз, защото за толкова ми стигна и вече не ми се ядеше да правя нова. После и аз незнам на какво бях, на някакво разделно като за вечеря само салата. Аз все пак още 1кг свалих и вече съм 57кг Tired едвам едвам. Много ми се иска до Великден да съм поне 55, ама май няма да стане за съжаление. Много бавно става при мен, ама пък да се подложа на тотален глад заради едните 2кг за бързо сваляне, не бих искала  Naughty
Успех и на теб с тези 5кг  Hug

# 161
Добро утро!
Успех!
Ау, браво! Това за колко дни? Аз вчера бях на гости при една приятелка по женски и си пийнах биричка с мезета, и си мислех ,че сутринта ще имам+ ,но кантара ме зарадва.Пак съм си на същите кг.
Днес съм на шоколад.

Ами за почти месец, на 10 става месец..вече доста си личи промяната, остават само малки щрихи. Simple Smile

Иначе до колкото зелевата супа, готова съм и на това, тя сякаш ще бъде нещо като захранване, защото някой от нещата които се ядат в нея съм ги избягвала, като ориза..някъде четох, че 1ви ден се яде от супата с плодове..2ри.., 3...и така общо взето надявам се да изтрая..след толкова усилия и воля няма да се проваля на последната крачка Simple Smile

# 162
Утре и вдругиден ще съм на кисело мляко, после някакви други моно-дни, както дойдат, че днес оплесках нещата  Embarassed

# 163
Sunshinegirl_, за грамажа.... Най-добре е да ядеш, когато огладнееш и толкова, колкото да си заситиш глада (аз понякога ям 7-8 пъти на ден по малко) Simple Smile

# 164
annieto, благодаря, значи колкото дойде, без да се тъпча Simple Smile Денят на ябълки се оказа най- труден ooooh! Дори на два пъти добавях малко мед и си ги обърквах като салата, но пак бях гладна. Все пак продължаваме напред Hug
delava, тук ли си още, как върви диетката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт