Монодиета - част 7

• 94 256
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Утре ще се премеря и ще кажа, как вървят нещата.Мисля до 10 да съм на моно, после 5 дни житен ще няправя по великден ще си хапна месце и  после пак на моно.
annieto,alek_sandra22 браво?Както се казва "Вие сте нашата гордост"
 Аз след като от две годите съм надолу ,нагоре с кг. сега става доста бавно.Единственото хубаво неща е, че в момента апетита не е вълчи както беше и се наяждам с доста по малко храна.

# 136
emi_5rova, крайната ми цел е 47-48 кг до 24 май, започнах от 60кг (качени заради лекарства). Сега съм 51-52кг.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 21:26 от annieto

# 137
браво  bouquet
а как смяташ да продължиш след това   newsm78

аз си мислех ако го утикам до края с 90 дневната да продължа или  разделно.. незнам

# 138
Малко ми е лабилна психиката и не мога да се контролирам, ако нямам изготвен режим. Мисля сама да си съставя режим на принципа на разделното хранене - салатки, пържоли, яйца, зеленчуци и плодове, ориз, варива, ядки, млечни, сладко и хляб - 1-2 пъти в седмицата или пък с повод, и без сокове и газирани разбира се Simple Smile ако не ми се получи, ще пробвам и аз с 90-дневната Simple Smile

# 139
annieto, и аз съм със същите кг и искам да стана 47, хайде да се хващаме и да ги преборим Simple Smile И аз така първите два дена съм много нестабилна, но след това коремът ми се свива и лека- полека започвам да имам стимул и после като набера скорост няма спиране  #Sniper Днес трябваше да съм на яйца, но бях на салата и пилешко през деня, та малко се успокоявам, че все пак не съм яла калорична храна. Утре продължавам. Успех и на вас, щом има резултати- има стимул  bouquet

# 140
annieto, и аз съм със същите кг и искам да стана 47, хайде да се хващаме и да ги преборим Simple Smile И аз така първите два дена съм много нестабилна, но след това коремът ми се свива и лека- полека започвам да имам стимул и после като набера скорост няма спиране  #Sniper Днес трябваше да съм на яйца, но бях на салата и пилешко през деня, та малко се успокоявам, че все пак не съм яла калорична храна. Утре продължавам. Успех и на вас, щом има резултати- има стимул  bouquet

Sunshinegirl_, аз съм на диетата мляко, зеленчуци, картофи, яйца, месо. Като ти следва деня с млякото кажи, за да започнем заедно Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 15:32 от annieto

# 141
Ами да бях си моно през почти всички дни с изключение на 2.3 дни в които ядох яйца за обяд и за вечеря салата с парче месо, правих и 2,3 дни на чай..и както си мислех вчера забавянето е било заради това, че организъмът ми е свикнал с КМ и краставици.. и след вчеращните ябълки -500, днес  ще ям малко морковчета

# 142
Аз да се похваля,
след една седмица застой, кантара най - накрая ме зарадва с един минус от -0,800гр.  newsm44
Много съм доволна! smile3508

# 143
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&sa=N&rlz=1C1M … :429,r:3,s:0,i:69  

Много хубава табличка за разделното хранене, подходящ режим на захранване след монодиетата Simple Smile

Поздравления за минусите, Тя и alek_sandra22  newsm10

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 19:18 от annieto

# 144
Ехо, мацки къде сте?
При мен след вчерашния минус днес задържам Crossing Arms ,но дънките ми стават все по свободни.Чудя се утре дали да не направя един шоко ден, а в събота и в неделя месо със салатка. И от понеделник атака на айряна. Mr. Green

# 145
Ами аз съм си тук, ама като не пишете ии  smile3518  може да сваляш на сантиметри, а един шоко дне може да арздвижи, ако си хапвала често един продукт може за това да имаш задържане, както беше при мен..бих ти казала менкай ги ! Simple Smile))

# 146
ох момичета вземам да се отпускам нещо.. което не ми харесвааа  Close .. вчера и днес направих мощна атака над хладилника Embarassed мн ме е яд......

незнам къде ми отидоха стимула и волята  #Cussing out

момичета съгласни ли сте тези от вас които са отслабнали видимо да публикуват снимки Преди и След диетата, за стимул на новичките и такива като мен които губят воля на моменти  Sad

# 147
Браво на Тя и alek_sandra22 за минусите  HugАз ще се тегля към края на седмиицата.Вчера бях на зеленчуци и картофи,днес не съм решила какво да е -ориз мисля или к.мляко....

# 148
ох момичета вземам да се отпускам нещо.. което не ми харесвааа  Close .. вчера и днес направих мощна атака над хладилника Embarassed мн ме е яд......

незнам къде ми отидоха стимула и волята  #Cussing out

момичета съгласни ли сте тези от вас които са отслабнали видимо да публикуват снимки Преди и След диетата, за стимул на новичките и такива като мен които губят воля на моменти  Sad

За жалост аз не съм от фотогеничните и не знам от кога не съм се снимала...
Иначе няма да се отказваш, с теб сме  Hug от колко време си на моното, ако е повечко се змасили колко време си минала и струва ли си да пропилееш всички усилия, на мен това винаги ми помага казвам си "много мина, малко остана" скоро е лято ще намъкнем късите дрешки и ще изглеждаме страхотно! Simple Smile)

# 149
Здравейте момичета!

Цяла седмица ви "следих" и днес се записвам при вас. Аз съм вече четвърти ден на диетата и за сега съм доволна. имам -1 кг за това време , но се надявам да сваля общо 10 кг. Все ги сравнявам с галон вода и като се поотпусна малко се сещам колко много тежат 10 литра Simple Smile
В началото на миналия месец бях на плод и чай, но освен че се разболях от някакъв вирус нищо друго не постигнах  newsm78.
А от монодиетата съм доволна поне от краткия ми опит.

Само да попитам нещо - След 5 дни на диета започва ли се отново с нея или може два дни да се храним нормално, разбира се като внимаваме какво хапваме, и после отново да сме на линия с монодиетуването?

Успешен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт