Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е диетата, която някои от участниците споделят, че са започнали?
Какви са някои от резултатите, споделени от участниците в диетата?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на диети?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е диетата, която някои от участниците споделят, че са започнали?
Една от участничките споделя, че е започнала монодиета, включваща различни храни за всеки ден от седмицата. Например първият ден е кисело мляко, вторият ден зеленчуци, третият варени картофи и т.н. Тази диета се описва като успешна с участниците споделяйки своите резултати и мотивирайки другите да се присъединят.
-
Какви са някои от резултатите, споделени от участниците в диетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците по време на диети?
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят помежду си?
-
Как мога да управлявам емоционалния глад?

ако не ми се получи, ще пробвам и аз с 90-дневната
Днес трябваше да съм на яйца, но бях на салата и пилешко през деня, та малко се успокоявам, че все пак не съм яла калорична храна. Утре продължавам. Успех и на вас, щом има резултати- има стимул 
,но дънките ми стават все по свободни.Чудя се утре дали да не направя един шоко ден, а в събота и в неделя месо със салатка. И от понеделник атака на айряна.
може да сваляш на сантиметри, а един шоко дне може да арздвижи, ако си хапвала често един продукт може за това да имаш задържане, както беше при мен..бих ти казала менкай ги !
.. вчера и днес направих мощна атака над хладилника 
Аз ще се тегля към края на седмиицата.Вчера бях на зеленчуци и картофи,днес не съм решила какво да е -ориз мисля или к.мляко....