Монодиета - част 7

• 94 250
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
редовно правя шоко ден.
наистина редовно.
Два шоколада - т.е. общо 200 гр., шоколадът по избор.
Винаги имам минус, и то голям, поне 500 гр.
Нищо друго за деня, освен доста вода.

Насищаш се с шоколад и сваляш.
Лесно ми е на КМ, месо...
от тези продукти най-много свалям.

# 121
  • София
Здравейте
Аз от събота съм на месо и зеленчуци - вчера бях в един ресторант и хапнах една пилешка пържола със зелена салата
Момичетата с мен ядоха едни пици, едни кремчета, тортички малееее - едвам устисках, но съм желязна явно, защото устоях  Flutter

# 122
  • Испания и Стара Загора
90 дневната е супер,само дето в плодовите дни се изцъклях.Не мога да деяна на плодове цял ден и това си е. Whistling
Аз съм решила когато достигна така мечтаните кг. да съм на 90 дневна, но плодовите ще ги правя като белтъчни. Blush

Можеш в плодовия през деня да си на плодове и вечерята да е белтъчна.Така ще имаш по-добри резултати. Peace

# 123
90 дневната е супер,само дето в плодовите дни се изцъклях.Не мога да деяна на плодове цял ден и това си е. Whistling
Аз съм решила когато достигна така мечтаните кг. да съм на 90 дневна, но плодовите ще ги правя като белтъчни. Blush

Можеш в плодовия през деня да си на плодове и вечерята да е белтъчна.Така ще имаш по-добри резултати. Peace

Добра идея, само да стигнем до там. Joy

# 124
Здравейте,
Започвам диетата на Диетуващия Бухал- моля, ако някой я е правил да ми каже колко се сваля и евентуално дали мога да заменя месото с риба

# 125
Здравейте,
Започвам диетата на Диетуващия Бухал- моля, ако някой я е правил да ми каже колко се сваля и евентуално дали мога да заменя месото с риба
Можеш да замениш месото с риба. Но колко се сваля, е строго индивидуално.

# 126
Аз днес бях на кисело мляко, така се стекоха обстоятелствата.
И сега се чудя, това моето каква диета е?
Първи ден - кисело мляко;
Втори ден - две шопски салати;
Трети ден - варени картофи;
И днес - отново кисело мляко;
Има резултат определено, спадна ми коремът, а и дънките се поотпуснаха. Чудя се след два-три дни 90-дневната или безвъглехидратната да започвам. Какво ще ме съветвате, кое е по-удачно?
И двете съм ги правила,но 90-дневната е по-добре,тъй като ядеш от всички групи храни.Свалените кг се задържат много лесно.При БВД са забранени въглехидратите и при мен имаше йо-йо ефект.Върнах си всички свалени кг.

И при мен беше така, но аз много прекалих с яденето и даже качих 1-2 отгоре. Просто си трябва постоянство, иначе диетата е хубава и кратка, защото 90 дни ми звучи като доста време, но съм чувала за хубави резултати при нея Simple Smile

аз съм на тази диета в момента:
 Диета от ina15
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол

Днес съм на картофи и тъй като ще я повтарям се чудя след 5- ти ден дали да не добавя ден на плодове, ден на шоколад и един на кашкавал Simple Smile Да има по- голямо разнообразие     chef

# 127
Sunshinegirl_  И аз съм на тази.

# 128
Sunshinegirl_  И аз съм на тази.
И аз също Simple Smile

# 129
Аз съм на месо със зеленчуци днес, засега нямам ясна идея дали ще направя няколко моно дни или ще карам два-три дни на месо и зеленчуци, докато реша твърдо кой хранителен режим да почвам. Лятото идва и ми трябват бързи резултати, може би след няколко дни ще направя отново моно, но измислено от мен. Нещо не мога да се съобразявам с поредността на дните, все нещо се случва.  ooooh!

# 130
Здравейте!
Къде се зигубихте, напследък темичката ни замря..хайде споделяйте аккво сте хапвали.днес ми е 25 ден и отчетох резултат 10 кг.В началото хапвах доста разнообразно, но забелязах, че най-много свалях от краставици и КМ и затова реших да ги редувам и свалянето сякаш затихна, отдавам това на факта, че организъмът ми явно е свикнал с тях и за това днес реших да поразнообразя с ябълки и ще видя, ако утре резултата е по-добър от колкото през тези дни само на Км или краставици ще започна малко по-разнообразно..Смятам да съм моно диетуваща до Великден, а тогава ще си хапна хубаво - без да прекалявам и след Великден ще направя една седмица на зелева супа и толкова, стискайте плаци до края на този заплануван период да смъкна 6 килца, а ако може и повече..знам, че ще кажете, че е нездравословно, но предпочитам да ги сваля по-бързичко и да отделя повечко време на захранването! Успех на всички и утре сутрин като стъпите на кантарчето да има големи минуси !

# 131
alex_sandra22 чуден резултат .. тайничко ти завиждам  Simple Smile през тези 25 дена само монодиетува ли .. имаше ли дни в които да хапваш различни храни  Rolling Eyes

аз днес бях на зеленчуци..  хапнах си зелена салатка, краставищки,домати и чушки
утре съм на пилешко. Приготвила съм си пилешки гърди и ще си ги направя на фурна утре smile3508

а вашата диета как върви.. споделяйте както каза александра.. много е опустяла темичката

# 132
На мен ми е трудно не толкова физическия, а психическия глад. Явно нямам стимул и мотивация. Вече съм свалила 8 от 13те ми излишни килограма и се чувствам добре, сега си почивам, за да започна отново с нови сили Simple Smile Simple Smile Simple Smile Wink

# 133
ani  каква е крайната ти цел, докога си планувала да я постигнеш  Simple Smile

# 134
Аз вчера хич не бях режимна-пържени кюфтета,пържени картофки,лютеничка и бира  EmbarassedОбаче днес продължих с диетата-риба и салата.Утре мисля да ми е зеленчуков ден.
Лека вечер,момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт