Монодиета - част 7

• 94 247
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
annieto - мисля от утре да започна хранене само с месо и зеленчуци, един ден седмично да правя захранване с въглехидрати и следващия ден да ми бъде само на плодове. и една седмица в месеца да правя пак монодиетата. това си е моя програма - дано да е успешна

alek_sandra22   - браво - страхотен резултат. успех с оставащите 6  кг.   bouquet

Тя - стискам палци скоро да почнат резултатите  Peace

# 106
Успех и силна воля на всички при свалянето и задържането на кг (включително и на мен Grinning )

# 107
Интересно 3 дни не съм мръднала на кг. а дрехите ми стават широки. newsm78

# 108
тя защото сваляш сантиметри  Simple Smile

alex_sandra22 поздравления за свалените килограми, продължавай все така   bouquet
а ще кажеш ли за колко време ги свали и какви бяха стартовите ти килограми?

# 109
Ами за 20 дни ги свалих..висока съм 166 започнах от 81,2 а сега съм 72,2

# 110
страхотен резултат !!!  а на коя точно от диетите беше  newsm78
и как мислиш да продължиш след постигане на целта (което съм сигурна че съвсем скоро ще се случи)

# 111
Здравейте,момичета! Hug Hug Hug
Много нови монодиетуващи виждам!
Не съм писала от около две седмици и тъкмо толкова не съм на моно.Не защото няма резултат,а защото се побърках около един изпит и малко ядове вкъщи,но от днес съм отново на линия.
Да се похваля,че за тия две седмици неконтролируемо тъпкане като по чудо не съм качила и грам.
Днес бях на плодове.Сутринта бях 91.500кг\аз все около толкова си се въртя напоследък\
Да се надявам,че този път ще видя най-накрая осмицата.....така говорех и малко преди осми март ама не ми се усмихна щастието  Sad
Та сега отново отначало...!!!!!

# 112
Аз да дам отчет - втори ден не беше толкова успешен.Хапнах домати и краставици, но със сирене  Cry Дано не съм оплескала много нещата. Утре съм на варени картофи, като съм си вкъщи никак не ми е лесно с диетите.

# 113
Ох, и аз днес пак никакво раздвижване.Днес и утре разделно и от понеделник пак.

# 114
Събота и неделя не си бях у нас и ядох доста разнообразна храна - суши, пилешко, зеленчуци, плодове, бисквити Белвита и слава Богу не съм качила Simple Smile От утре започвам пак с киселото мляко  Simple Smile

# 115
Аз днес бях на кисело мляко, така се стекоха обстоятелствата.
И сега се чудя, това моето каква диета е?
Първи ден - кисело мляко;
Втори ден - две шопски салати;
Трети ден - варени картофи;
И днес - отново кисело мляко;
Има резултат определено, спадна ми коремът, а и дънките се поотпуснаха. Чудя се след два-три дни 90-дневната или безвъглехидратната да започвам. Какво ще ме съветвате, кое е по-удачно?

# 116
  • Испания и Стара Загора
Аз днес бях на кисело мляко, така се стекоха обстоятелствата.
И сега се чудя, това моето каква диета е?
Първи ден - кисело мляко;
Втори ден - две шопски салати;
Трети ден - варени картофи;
И днес - отново кисело мляко;
Има резултат определено, спадна ми коремът, а и дънките се поотпуснаха. Чудя се след два-три дни 90-дневната или безвъглехидратната да започвам. Какво ще ме съветвате, кое е по-удачно?
И двете съм ги правила,но 90-дневната е по-добре,тъй като ядеш от всички групи храни.Свалените кг се задържат много лесно.При БВД са забранени въглехидратите и при мен имаше йо-йо ефект.Върнах си всички свалени кг.

# 117
90 дневната е супер,само дето в плодовите дни се изцъклях.Не мога да деяна на плодове цял ден и това си е. Whistling
Аз съм решила когато достигна така мечтаните кг. да съм на 90 дневна, но плодовите ще ги правя като белтъчни. Blush
Днес нов старт с кисело мляко. Grinning
Спорна и упорита седмица на всички и много воля!

# 118
90 дневната е супер,само дето в плодовите дни се изцъклях.Не мога да деяна на плодове цял ден и това си е. Whistling
Аз съм решила когато достигна така мечтаните кг. да съм на 90 дневна, но плодовите ще ги правя като белтъчни. Blush
Днес нов старт с кисело мляко. Grinning
Спорна и упорита седмица на всички и много воля!
Тя, хубаво си го намислила за плодовия ден.
И аз на плодове не мога да карам. По лесно ми е на гола вода, отколкото плодове.
Аз цели две седмици се лутах в хапване и диетуване, но от вчера съм на линия.
Днес съм на месо.
Вчера бях на шоколад...
Предизвикателство ще е Великден.
Там как ще отикам не знам, но ще се справя.
Трудни са ми празничните дни, това си е изпитание за волята.

# 119
Калинчи колко шоколад яде? Ако реша да се подсладя някой ден да съм подготвена психически за количеството. Laughing
На мен пък вечер ми е най- трудно. Confused
Аз за великден ще се пробвам да е нещо разделно. Милото агнешко не яде, аз ще си пекна едно бутче само за мен и със зелена салтка ще е супер.Козунаци няма да правя, че децата обичат повече козуначени кифлички.Като пека такива неща гледам да са по-малко бройки за да се изяждат на момента и да не остават и да ме изкушават.

Общи условия

Активация на акаунт