Монодиета - част 7

• 93 953
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Слагам старт и аз от днес, ще е кисело мляко. Надявам се да направя 10 дни на диетата, но и на 5 ще съм доволна. Колкото сваля - толкова, след това минавам на безвъглехидратната, че зеленчуците вече имат вкус.

# 91
  • София
А овкусявате ли със сол?
Аз мисля, че за да са реални резултатите и да не се качва главоломно от нормална храна, не бива човек да се лишава от сол. Липсата на сол сваля килограми от вода, а те не са реални.

# 92
А овкусявате ли със сол?
Аз мисля, че за да са реални резултатите и да не се качва главоломно от нормална храна, не бива човек да се лишава от сол. Липсата на сол сваля килограми от вода, а те не са реални.
Aз слагам и сол/по принцип не ям много солено/ и зехтин-овкусявам си салатата и ММ също яде от нея.Правила съм много диети и съм сваляла много по-бързо отколкото сега,но когато започна нормално да се храня качвам моментално.Затова гледам да не е драстична диетата и да се приближава до нормално хранене.

# 93
А овкусявате ли със сол?
Aз слагам и сол/по принцип не ям много солено/ и зехтин-овкусявам си салатата и ММ също яде от нея.Правила съм много диети и съм сваляла много по-бързо отколкото сега,но когато започна нормално да се храня качвам моментално.Затова гледам да не е драстична диетата и да се приближава до нормално хранене.
И аз така. Днес пак задържам, вече втори ден.Дано утре кантара се смили над мен.Утре съм на пиле.
Събота и неделя мисля да заложа на разделно хранене с повече салата и от понеделник втори тур.

# 94
аз да се похваля - вече съм 49 кг.  newsm44
утре правя последен ден от монодиетата и от събота започвам захранване с безвъглехидратна диета

# 95
Zdraveite,
Molq da me izvinite za latinicata, no pisha ot slujebniq komp., a toi nqma kirilica.
Pravq dieta , xodq po 5 km. vseki den - za 3 dni - 800 gr.
Normalno li e?

# 96
Вяра - А, браво!!! Много ти завиждам! От колко кг започна, колко дни спазва монодиетата и колко си висока? Пожелавам ти да запазиш желаните килограми Simple Smile

marulina, зависи на каква диета си Simple Smile Ако е монодиета, по принцип се свалят по-бързо, но зависи и ти колко кг имаш за сваляне.

# 97
Висока съм 160 см, започнах от 53 кг и за две седмици станах 49 кг.
Благодаря за пожеланията  Hug
То да сега не беше трудно. Сега започва трудното според мен - задържането на килограмите  Rolling Eyes

# 98
Първият ден беше успешен. Хапнах две кисели млека. Утре би трябвало да съм на зеленчуци, но предпочитам пилешка пържола или отново мляко. Има ли проблем, ако разменя дните?

# 99
инсп. Гаджет, ако размениш еднократно дните едва ли ще има проблем, но е по-добре с всеки ден да се увеличават калориите, както е и диетата: мляко->зеленчуци->картофи->яйца->месо Simple Smile

Вяра - А, сподели какъв режим ще спазваш за запазване на килограмите  Wink

# 100
  • MUC
Добро утро  Hug
Аз избутах първите 5 дни и с голям зор 1кг замина. Днес и утре почивам и в събота почвам пак.
Ще видим докъде ще я докарам Sad.
Определено денят на кисело мляко ми е най-лесен.

Приятен ден от мен  Laughing

# 101
Ох, днес ми е пети ден.Катнара пак не мърда. Аз имам обяснение за това, една година само почвах разни диета, правех ги до средада и после се отказвах, връщах кг. и след месец пак отново.
Явно организма в момента се бори за всеки кг., но този път няма да се откажа.
Днес на пиле, събота и неделя съм на разделно :салатка с месо и от понеделник отново.

# 102
Добро утро
Щастлива съм да споделя с вас, че вече 9 кг ГИ НЯМА..остават още 6 (урааа)!
Успешен ден!

# 103
annieto мерси за отговора, ще ям зеленчуци днес тогава, ще я спазвам точно. Дано има салата от домати и краставици без сирене днес в ресторанта. Салатите, които доставят в офиса са все с пилешко месо, крутони и не стават.

# 104
alek_sandra22 браво-чудесен резултат  Hug
Аз вчера бях на плодове и днес съм -0,500кг/ама едвам изкарах,предпочитам да съм само на вода/.Днес съм на зеленчуци и смятам да сготвя прясно зеле,а утре ще лунувам.
marulina ако имаш да сваляш до 4-5 кг е нормално  Peace

Общи условия

Активация на акаунт