Монодиета - част 7

• 94 333
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Стъпка по стъпка ще сме на върха, надявам се скоро!
Имам много теорри за изчисляване на ИТМ каква е вашата?

# 526
  • София
Здравейте, момичета. От вчера започнах монодиета, че няма време идва плаж, море... Има ли някоя с мен? Вчера след 2 кофички кисело мляко и бягане+ упражнения кантарът показа -1,7 кг  Shocked Остават ми още 5-6 до целта. Дано успея за  две седмици. Много ще се радвам ако с някое момиче я правим заедно. Утре пак на отчет Wink

# 527
Аз ви следя, просто в момента не съм на друга диет, но никога няма да забравя моното Simple Smile Пиши си, ако има някакви въпроси отговарям Simple Smile

# 528
Daria_   , аз я правя, ама ще я поприключа към края на седмицата, че аз малко от две направих едно... и да не прекалявам много.... Мисля да се захранвам от съботата разделно Simple Smile
alek_sandra22  относно въпроса ти за ИТМ, аз да ти кажа не съм изчела много специално по този въпрос, по-скоро отгоре отгоре .... изчислявала съм го за себе си на няколко места и по няколко статии и като цяло имаше разлика, но малка...
Аз съм още 500 гр. надолу, малко се пораздвижиха нещата....
Хайде лек и успешен ден ви желая Simple Smile))

# 529
Daria_   , аз я правя, ама ще я поприключа към края на седмицата, че аз малко от две направих едно... и да не прекалявам много.... Мисля да се захранвам от съботата разделно Simple Smile
alek_sandra22  относно въпроса ти за ИТМ, аз да ти кажа не съм изчела много специално по този въпрос, по-скоро отгоре отгоре .... изчислявала съм го за себе си на няколко места и по няколко статии и като цяло имаше разлика, но малка...
Аз съм още 500 гр. надолу, малко се пораздвижиха нещата....
Хайде лек и успешен ден ви желая Simple Smile))

И аз на няколко места го изчислявах и все различно, често посещавам ендокринолог и днес бях на един такъв преглед , тя установи, че съм висока 1,58 и тежа 66 кг, но каза, че изглеждам много добре, както и други хора ми го казват, за това вече и аз не знам на какво да вярам

# 530
Аз съм от днес на монодиетата. Днес съм на 6 картофа и много вода. Да видим какво ще стане Simple Smile

# 531
Аз съм от днес на монодиетата. Днес съм на 6 картофа и много вода. Да видим какво ще стане Simple Smile

Добре дошла Алли Hug, желая ти успех, правилно си се насочила Simple Smile

# 532
Дано успея. Имам 6-7 кг., които ги трупнах и няма мърдане Sad(. решила съм след монодиетата да започна с разделното хранене.

# 533
Никъде не прочетох в монодиетата може ли да се включи ден на суровите ядки. Аз утре мисля да съм на задушени тиквички, приготвени в гювече без мазнина.

# 534
Ами ядките са с висок калоричен индекс, но някоя от момичетата беше правила и имаше минус, но аз ти препоръчвам ако решиш да правиш да е един вид ядки

# 535
аааа, не няма да рискувам Simple Smile)))! Утре съм със задушени тиквички и това е Simple Smile)

# 536
Очаквай голям минус след тиквичките, скоро ги правих и аз

# 537
  • София
Здравейте, момичета. Днес  ми е 5 ден от диетата и до момента съм точно -2,5 кг. Очаквах малко повече, но и този резултат е добре. Мисля да я направя 15 дни. При вас как върви, споделяйте резултати....   bouquet

# 538
  • София
Аз свалям първите 3-4 дни, после вече независимо колко дълго я правя не свалям повече. При вас така ли е?

# 539
Ами аз незнам какви резултати да споделя. сякаш е още рано. все пак е втори ден и с нищо не съм прегрешила. както казах днес съм на задушени тиквички без никаква мазнина, правя ги в гювече. Утре мисля да съм на плодове - праскови. Само да попитам : Мога ли да комбинирам  диня с праскови или само едното да си избера?

Общи условия

Активация на акаунт