Монодиета - част 7

• 94 327
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Ами аз незнам какви резултати да споделя. сякаш е още рано. все пак е втори ден и с нищо не съм прегрешила. както казах днес съм на задушени тиквички без никаква мазнина, правя ги в гювече. Утре мисля да съм на плодове - праскови. Само да попитам : Мога ли да комбинирам  диня с праскови или само едното да си избера?

Ами можеш, но разбира се най-добрия вариант е да не го рпаивеш, но няма да навреди .
Иначе ако спазваш определена диета там предполагам пише "плодове" и си мисля, че можеш да смесиш

До дрругите момичета - в началото се сваля най-много, после псотепенно следва застой и трябва да направите един ден почивка и след това да продължите, за да има раздвижване

# 541
Здравейте, момичета!
Днес ми е последен ден Simple Smile И от утре ще се захранвам, аз за близо две седмици съм -4, малко повече исках, но и така е добре, надявам се че като са по-малко по-голям е шанса да ги задържа стабилно.
Е все пак имаше и два дни, които не бяха напълно моно, но..... важното е крайния резултат Simple Smile
Аз ще ви следя още, но за момента няма да съм на моно.
alek_sandra22 , наистина за ИТМ не знам много, на мен за моята височина 163 ми дава различно, като цяло граница между 52 и 62, а на друго място беше между 52 и 68..... но в този диапазон.....
На другите момичета успех в битката Simple Smile))
Лек ден   bouquet

# 542
моето мнение за ИТМ е, че минималното тегло трябва да е  ръста минус 110 но подчертавам МИНИМАЛНОТО.Зависи си строго от човека аз съм няколко над нормата, но ми казват, че изглеждам добре, а и принципно имам стегнато тяло така, че мсиял, че 55-53 кг бих изглеждала страхотно Simple Smile

# 543
Здравейте момичета! И поздравления за успехите и най вече упорството! Аз от днес пак се записвам във вашите редици.  Embarassed
Днес ми е първи ден - млечен. На обяд мисля да изям една кофичка кисело мляко, а на вечеря да пия прясно,но ако съм много гладна сигурно ще изям още едно к.м.
Успех на всички! И до утре! Hug

# 544
Здравейте, момичета!
alek_sandra22 не знам, аз и така както ти казваш да си изчися ИТМ, пак ми влиза в тези граници, в които и като съм го изчислявала в някой сайт Simple Smile
daniellle , добре дошла отново Simple Smile
Споделяй резултати Simple Smile
Аз за сега не съм на моно, но може би след олко месец, пак ще го пробвам, че се оказа ползотворно за мен Simple Smile
Лек ден   bouquet

# 545
Привет Hug
Защо има такова затишие тук,няма ли диетуващи? Laughing
Харесах си една 4дневна диетка от първа страница с кашкавал ,шунка и кисело мляко и яйце,след това ще изкарам една 5дневна моно и се надявам да се разделя с с някое и друго килце преди почивката Laughing
Успех на всички Hug

# 546
Добро утро. Защо никой не пише тук...поне успях да изчета темата. Grinning
Аз се присъединих към редиците ви, днес ми е трети ден и ще хапвам варени картофи. За първите два дни съм - 2.100. Ако продължават да се развиват така нещата ще съм много доволна.
Започвам от 62, а целта е поне 55, а ако може и повече нямам против.

Последна редакция: ср, 15 авг 2012, 14:23 от spirit

# 547
  • Варна
Здравейте, от утре се включвам и аз. Ще започна с кисело мляко. Миналата зима качих 10 килограма и цяло лято се каня ама много ми е слаба волята та ще пробвам и този начин.
Започвам от 70, а целта е 59-60 кила  Laughing

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 19:09 от Alabala♥

# 548
Момичета здравейте, аз ви чета, но просто сега съм малко на разделно хранене и все не успявам да пиша. Мисля и аз тези дни да направя още един моно цикъл, след предишния качих  1 килограм, но бях на море, а там не бих казала че се храних разделно, но.... все пак ....
И не съм решила днес или утре, но ще направя още едно моно Simple Smile)))
mery_79  spirit  Alabala♥ , добре дошли   Hug
Ви как сте? Как са резултатите? Доволни ли сте?
Хайде лек ден   bouquet

# 549
Аз изкарах 3 дни и на четвъртия бях с кръвно 70/40 и почти припаднах...така че за сега приключих с опитите, мисля да пробвам 90 дневната може би...още не съм решила със сигурност. На всички желая успех!

# 550
Здравейте момичета,наскоро бях на една монодиетка и отслабнах значително.Ако можете да ми кажете пример за захранване след диетата ще ви бъда много благодарна!   bouquet

# 551
Kudrawelka  а ще може ли да кажеш, коя точно монодиетка си спазвала и какви са резултатите ти  Money

# 552
Да и аз искам да знам колко кг свалени и колко време е пазена Simple Smile

# 553
Здравейте момичета Hug
Реших да се пробвам при вас, тъй като спазвах 90-дневната над 60 дни и резултат никакъв нямаше ooooh!
Харесах си тази диета
Цитат
Диета от galimira28
Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост) разпределени през целия ден
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови), разпределени през целия ден
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол), разпределени през целия ден
4 ден: 5 варени картофа (без сол), разпределени през целия ден
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини), разпределено през целия ден
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.
Имам да свалям 5-6кг и явно ще трябва да стане с повечко ограничаване Peace
Днес съм на първия ден, дано устискам, че нещо волята ми хич я няма вече след толкова диетни дни и никакъв резултат Tired

# 554
Милена, аз също преди 2-3 години пробвах 90 дневната диета и аз като теб изкарах точно 60 дни и нищо.Това което смъкнах в началото,а то не беше много 2-3 килограма, после се върнаха и така накрая нищо, а съседско момиче свали 17 килограма за 90 дни, но тя започна от 76 килограма, а аз от 55.Явно това е диета за повече излишни килограми.
Подобна монодиета бях правила ,но само 5 дни и имаше добри резултати, малко над 2 кг.
Пробвай, ще има резултат, ако си гладна увеличи леко количествата, няма проблем, но не смесвай с друга храна, спомням си, че аз вместо 2 бях изяла 3 кофички кисела мляко и това ми беше деня с най-голям минус.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт