Монодиета - част 7

• 94 326
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте ! И аз се присъединявам към вас    bouquet До скоро се борех с цигарите  Rolling Eyes,(поне беше успешно,но последствията са + 10 кг) Naughty а сега ми се налага да започна борба с килограмите.Вече бях 10 дни на Елда (гречка) резултата е добър -2 кг.,но до колото  разбрах организма привиква  към нея. От няколко дни съм в застой на 60,2 и реших да пробвам редуването. Дано се размърдам! PraynigПредстои ми сватба след  около 6 месеца и искам пак да съм с предишния блясък. С компания винаги е по-мутивиращо и лесно  newsm78 не искам бърз резултат ,а траен , надявам се да го постигна. Целата ми е да стигна до 52 , за да мога да задържа после поне на 54/55 , защото след всеки режим,връщането към нормално хранене връща и поне 1-2 кг

# 556
Здравейте!
Докарах го до третия ден, 5 яйца. Аз си сварих 6 Crazy Вече трети ден скърцам от глад и чакам с нетърпение да минат тея 5 дни. За още 5 май няма да имам сили и воля
До тук 2 дена и 2кг надолу Peace

# 557
Здравейте и от мен.В момента правя 90-дневната диета,но понеже все още няма резултат,започвам да се отчайвам.Мисля да направя една монодиета,за да ме зарадва минуса на кантара,а после ще продължа с 90-дневната.Нямам много време,за да изчета всичко,затова бихте ли споделили с коя монодиета колко свалихте?^Милена^ ти с коя диета колко свали дотук?

# 558
Аз правих една, писала съм някъде напред, сега не ми се търси. Умрях от глад и след 2-3 дена се наядох като прасе и всичко отиде по дяволите... Явно не са за мен диети в които се гладува

# 559
хи-хи-хи  Grinning ^Милена^,и аз ги правя понякога едни такива-няколко дни глад и после голямото лапане Grinning Ама ми се искаше до Коледа да сваля 5-6кг,затова питам.Благодаря ти все пак   bouquet

# 560
аз от утре започвам моното,но ще въртя дните по 90-дневната.
някой с мен?

# 561
sun sea,

И аз започвам от утре до към 20ти декември че имам 7-8 кг да сваля!
Аз ще карам моно дните така че утре съм на мляко.  Simple Smile

Успех и във вторник ще сравняваме резултати  Hug

# 562
Здравейте,има ли място за нови? Аз съм след раждане и съм плюс много килограми. Една позната ми похвали монодиета с три редуващи се дни. Започнах днес. Стискайте палци и ще ви чета да се нахъсвам!

# 563
Здравейте,има ли място за нови? Аз съм след раждане и съм плюс много килограми. Една позната ми похвали монодиета с три редуващи се дни. Започнах днес. Стискайте палци и ще ви чета да се нахъсвам!
Място винаги има Simple SmileСподели каква е точно диетата, ако може.

# 564
Диетата е много елементарна ,но ще видим как ще удържам на изкушенията. Общо е 12 дни. Три дни кисело мляко-по три кофички на ден. Втори три дни по 2 килограма ябълки.После три дни по едно варено пиле на ден -около килограм и последните три дни по 500 грама кашкавал с две чаши червено вино.Днес я почнах,за сега е добре,но с този Никулден не ми се мисли!

# 565
След като те притеснява празника, трябваше да изчакаш да мине и тогава да започнеш диетата.След като си започнала обаче не се отказвай, аз така все отлагам и си стоя с излишните  килограми вече 2 години Mr. GreenАз след ден на кисело мляко съм имала -1,600 кг. Дано и при теб е така и да ти подейства стимулиращо. Успех!

# 566
Благодаря Вилка,аз съм само -600 ,но за мен това си е супер:)))) Продължавам напред!,

# 567
Привет   bouquet аз имам около 5 кг, обаче тая с последователните дни ми се струва малко "гладна". Ако има резултати, обаче, споделете, за да я започвам и аз Simple Smile И изобщо, ако някой в момента пази диета, споделете резултати и ще си избера една и ще диетувам с вас Hug Благодаря ви предварително.

# 568
Здравей,Аз съм минус два за сега ,но с леки нарушения -все пак съм с бебе и не мога да си позволя да припадам из къщи от глад.Към млякото прибавих и три филийки черен хляб на основните хранения,а към ябълките които е абсурд да изям два килограма за ден-днес ги ям втори ден -по една шепа орехи сурови.За мен си е супер резултат,защото без диета ,а само с ограничения и толкова не мърдах:)Освен това пия по две кафета на ден със захар.И така за 4 дена --2-кой ти ги дава?Още един да сваля до края ще е супер!

# 569
maiagi,страхотен резултат!
аз се чудя как да я правя моното,понеже постя.освен дните на яйца и кис.мляко да ми са рибни.
отивам пак да ги разгледам вариантите,но днес съм на картофи.

Общи условия

Активация на акаунт