Монодиета - част 7

• 94 317
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
СУПЕР ДИЕТА от tania6
1 ден-картофи
2 ден-извара
3 ден-пиле
4 ден-сушени плодове
5 ден-зеленчуци
6 ден-един от предишните дни
7 ден-един от предишните дни,но различен от 6 ден
Може някои промени да се направят, като вместо картофи-ориз или елда,а за които искат вместо сушени плодове, могат за ядат пресни такива!
Здравейте!Аз си избрах тази,но мога ли да заменя изварата с нещо и по колко да ям  и кафе newsm78  bouquet дали може

# 571
dilyanad, Hug
можеш да размениш изварата с друго,каквото ти харесва.дори и шоколад.
кафе,чай-може.

# 572
  • софия
А какви порции и закусва ли се? newsm78 hahaha

sun sea   bouquet

# 573
на 1-ва страница имаше данни.аз лично съм изяждала до 3 на ден и на др.ден съм била с минус,но като зацикля в диетата.
от утре ли започваш?

# 574
  • софия
да от утре

# 575
Здравейте на всички! От дълго време ви чета и се каня да започна монодиета, но за мен е адски трудно да избера.За сега се спрях на диетата на galimira28. Някой правил ли я е? Има ли резултати? Ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете с вашите резултати, знам че при всеки е индивидуално, но все пак... Таблицата не мога да я отворя, не знам защо:) Успешен ден!

# 576
Привет на всички!

От утре мисля да започна тази диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)"

имам да махам 2-3кг които се натрупаха последните 2-3 години и вече взеха да ме дразнят.
Никога не съм спазвала диети и нямам представа как ще издържа, но...взела съм решение.
 Hug

Питане, ако яйцата са повече проблем ли ще е и кофичките кисело мляко да са 3, а не 2  Embarassed
Пия доста чай през деня, но със захар...без не мога. Предполагам, че това ще забави ефекта от диетата, но фатално ли е?

И последен въпрос. От време на време имам хипогликемични пристъпи. Не са чести, но се случва. Дали тази диета е противопоказна?  newsm78

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 23:32 от mioki

# 577
от утре-тук.ще ги редувам моно по 90-дневната.
желаещи?
 Hug

# 578
И аз от днес започвам. Мисля днес да съм на кисело мляко. Започвам от 67 кг., висока съм 175 см.

Последна редакция: пн, 21 яну 2013, 08:39 от pupppa

# 579
Привет   bouquet
След дълго четене тук се спрях на тази диета. Една година след раждането ми останаха около 2,3 излишни килограма, които ми писна да влача и трябва да премахна
И без това, след като родих си прилагах периодично точно такъв тип хранителен режим, измислен от мен. Резултат : за година -около 30 свалени килограма, 10 от които оставени в родилното /над 4 бяха живо тегло  Simple Smile  Heart Eyes
Запазих си всичко свалено, но има още малко ....накрая е най-трудно
Заредена съм с яйца, сирене, кашкавал, днес ще избирам измежду тях
Искам да си планирам предварително дните поне за седмица напред
Така че ще ви чета  Hug
Успех  и много воля на всички   bouquet

# 580
kalojana,поздравления за кг-те!А би ли споделила с каква диета ги свали? Hug  bouquet Hug

# 581
Вчера изядох две кофички кисело мляко и едно парче сирене. Днес съм 65 кг. Laughing Днес мисля да съм на варен ориз.

# 582
от утре-тук.ще ги редувам моно по 90-дневната.
желаещи?
 Hug
Всъщност коя от двете диети ще правиш? И с какво ще закусваш?
Аз започнах отново 90 ДД, но както написах там за две седмици съм само минус 800 грама  Thinking

# 583
монодни по схемата на редуване по 90-дневната.

# 584
монодни по схемата на редуване по 90-дневната.
И аз това съм си мислела, ама пустите плодово/салатни дни не ги издържам. Иначе 90 дневната е добра диета.

Общи условия

Активация на акаунт