Монодиета - част 7

• 94 315
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
благодаря   bouquet
В общи линии-
всяка седмица по 2 или 3 дни моно.
Моя близка лекар ми обясни в общи линии кой вид храна след кой е добре да следва, за да не става пренасищане на организа от белтъчини например и организма да страда.
Салати от пресни зеленчуци неограничено,
Упражнения
Ранна вечеря, 17-18 часа
Зелен чай /една чаша на ден/
Ограничаване на количествата на храната
Рядко хляб и сладко
Ден само на плодове не съм имала, защото ми е ниско кръвното и ми става лошо  Crazy

Днес ще карам на ориз със зеленчуци, от готовите миксове
Утре може би картофи
и ще проверя кантара  Simple Smile
sun, пиши на лични ако искаш да ти пратя тридневките които съм правила. по едно време си записвах всичко и си правех таблици на компютъра. Беше обаче лятото и имаше по богат избор на храна  Confused

Хубав ден и много минуси по кантарите   bouquet

# 586
Днес ми е трети ден, няма промяна в килограмите от вчера Simple Smile Сега си купих кивита и портокали и ще съм на плодов ден. За утре се чудя на извара ли, на сирене ли или на кисело мляко Simple Smile

# 587
Още един преборен килограм newsm44 Днес мисля да съм на извара, но ще хапна и малко сирене, защото съм с ниско кръвно и да не стават фалове Simple Smile

# 588
И от мен падна 1 килограм  Heart Eyes
От понеделник до тази сутрин точно 1. Днес ще разнообразя леко и внимателно
pupppa и аз смесвам млечни-извара с настърган кашкавал и натрошено сирене с малко лютеница и кисели краставички ми е любимо

# 589
Днес съм 65 кг, ама вчера ядох извара, сирене и заквасена сметана:)
Калояна мерси за идеята:) Аз обаче си направих натрочено сирене, заквасена сметана, чесън и магданоз, направо такава вкуснотия, чак ми се струва, че мога да ям цяла седмица само това.
Днес съм на зелева салата с моркови.
Тия дни може да няма много минуси, защото наближава пълнолуние:)

# 590
желаещи от понеделник има ли?

# 591

има с добри намерения  Twisted Evil

ти какво направи тази седмица?

# 592
Хм,нищо...Срамувах се от себе си и се надъхвам,че след пълнолудие,може и да ми е по-лесно...
Ти как си?

# 593

и аз така...  Embarassed Flutter

днес - кисело мляко

# 594
  • София
от утре-тук.ще ги редувам моно по 90-дневната.
желаещи?
 Hug

за закуска ядеш ли плодове или я пропускаш

# 595
не,не ям.обикновено вечер сливам храненията.

# 596
Много умряла темата нещо.
Аз мисля от утре да направя 5-7 дни моно, като ще започна с един литър прясно мляко, после - зеленчуци, варени картофи, кисело мляко, телешко варено, плодове и последния ден на вода. Ако стигна дотам де, и пет дни да издържа ще съм доволна.
Отказах цигарите и съм качила малко килограми, 1-2, но имам и от преди това едни 5 за сваляне, така че...не е като да няма.
Има ли желаещи да монодиетуват с мен?

# 597
Aйде ..най-после и аз съм тука.Смятам да почна на 15.02 с диетата на Ренета и дано имам успех,че бая кг натрупах последните 9 месеца  Grinning

# 598
Пак съм аз, дотук съм на два айрана и не съм гладна.
Мисля и довечера да пийна един и да приключа с приема на храна за днес. Имам и урок по народни танци, така че се надявам да тръгна ударно.
Утре - зеленчуци най-вероятно.

# 599
Аз се канех да почвам на 15.02, но не ми се получи   BlushНо днес съм на линия.Първи ден спагети със сос,но ме мързи да правя сос и ще ги ям натурални.

Общи условия

Активация на акаунт