Монодиета - част 7

• 94 313
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Аз започнах диетата на Боряна вчера. Днес мисля да карам на домати  Simple Smile
Нещо картофите ме притесняват и се чудя дали да не ги сменя с плодов ден..
Иии бързо някой да се похвали с резултати за стимул  Hug Simple Smile

# 601
Тая диета колкото пъти я започна, все запецвам на някой етап. Интересно ми е има ли хора, които са смъкнали последните килограми, от шестия надолу  Grinning Иначе е лесна, че няма 100 пъти на ден да му мислиш какво да готвиш, какво да ядеш... Ще чакам отзиви  и успехи на правещите я Hug

# 602
За колко дни мога да смъкна 2кг?

# 603
На мен ми е 8 ден-засега върви добре/само на 6 ден малко се издъних вечерта,но продължавам/.Не съм се теглила още,смятам след 2 дни да проверя резултата и ще споделя  Simple Smile

# 604
  • София
Здравейте момичета.
Аз родих скоро и сега искам бързо да си възстановя фигурата - имах да свалям 12 кг. Започнах Монодиетата - днес ми е 5-и ден и вече съм - 2 кг. Режима ми е следния:

1 ден - кисело мляко
2 ден - плодове
3 ден - погача /правихме погача на бебка и нямаше как да ми се размине просто/
4 ден - кашкавал
5 ден - варени картофи

Утре смятам да направя ден на месо, както и в петък, защото е 8-и март и с мъжа ми ще излизаме на вечеря, та да мога да си празнувам мъничко поне  Grinning

Имам питания, обаче - мога ли да направя един ден на шоколад - примерно в четвъртък. Между двата белтъчни дни? Другия ми въпрос е - в събота, след белтъчния ден, мога ли да направя ден на ядки?

Благодаря ви предварително за отговорите и успех на всички с диетата   bouquet

# 605

само да не прекаляваш с количествата, всичко може според мен
така ще установиш и от какво отслабваш и от какво- не

успех ти пожелавам  Peace

# 606
  • София

само да не прекаляваш с количествата, всичко може според мен
така ще установиш и от какво отслабваш и от какво- не

успех ти пожелавам  Peace
При монодиетата следите ли приетите калории?

# 607

с 2-3 кисели млека единия ден и с 5 яйца на следващия няма много за следене 
дори и 3 шоколада са 1500 кклал Twisted Evil

# 608
Здравейте, момичета, пак се включвам при вас, миналата година свалих 10 кг с монодиета, от които си върнах само 2, а останалите поради здравословни причини  Cry Сега отново започвам от 60 кг и се надявам да намеря подкрепа и мотивация при вас Simple Smile Днес ми е втори ден и съм на зеленчуци. Успех и на вас днес!

# 609
Здравейте и от мен Hug
Въртя-суча все тук се оказвам...няма как ще се почва пак.
Днес ми е първи ден на мляко. Стартово тегло 71.3 кг. (висока съм 170см)
Цел 58-60кг, но от 63 надолу няма да се тормозя толкова, важното е да се почувствам малко по-добре. Някой ентусиаст започващ с мен? Simple Smile

# 610
Здравейте,

И аз към монодиета се насочвам.

Всичко друго ми е сложно и нюкак не става. Монодиетата ми изглежда най- добре.
Имам да свалям 7-8 килограма общо, качени през последните 2 години малко по малко.
Всъщност качих ги за около 6-7 месеца в чужбина и си мислех, че по-лесно ще се разделя с тях, но уви налага се и диета.

Обмислям да съм на монодиета  около 10ина дни и после по един разтоварващ ден седмично.

daniellle  и аз съм с теб Simple Smile От днес Simple Smile
Да преборим гадните килограми и да се подготвим за лятото Simple Smile

# 611
Айде и аз да се запиша. От утре и аз ще направя едно моно. Смятам да почна с картофки първия ден.

# 612
От 19.03. и аз мисля да напрява една моно диетка, мисля да започна с кисело мляко. Кг. няма да пиша , че  Embarassed, толкова са много.
Възможно лие картофения ден , да се замени с плодов ? / не обичам картофи/

# 613
Момичета, следя ви Simple Smile Има ли някой приключил и доволен?

# 614
Здравейте...напоследък все се лутам между различни диети и никоя не ми се нрави особено...но тази ми изглежда наистина логична, а и не особено трудна за изпълнение. Тъй като за 1ви път ще я пробвам ви моля за съвет. Висока съм 176 см. , 66 килограма. Искам да стана 57-58. От опита който имате с диетата, според вас колко време ще ми е необходимо и коя точно диета да си избера от горепосочените? Нямам много излишни кила за сваляне затова май ще е малко по-трудно отколкото изглежда  Thinking Моля ви споделете мнението си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт