В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 49 989
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Canada
И аз имам въпрос. Някоя от вас ползвала ли е услугите на детски алерголог? Можете ли да ми препоръчате такъв? .....
За алерголог трябва да имаш направление. Изследването за алергия от антибиотик се прави само в двете детски болници - Children's Hospital и Sainte-Justine. Чакането е около 2 години. Ако направи алергия и от други антибиотици, може и по-малко.

# 121
  • Монреал
Joya, добре дошла! С градините е трудно, но не невъзможно - ще намерите нещо. Къде се установихте?

За нас тази година не се очертават никакви пътувания, най-много къмпинг някой уикенд и на Гранби зуу  Rolling Eyes

# 122
Чакането е около 2 години. Ако направи алергия и от други антибиотици, може и по-малко.
#Crazy
Този срок само за алергия от АБ ли важи или изобщо?

# 123
  • Canada
Този срок само за алергия от АБ ли важи или изобщо?

За изследванията за алергия от антибиотик (в двете споменати болници) тъй като ми обясниха че детето се хоспитализира за няколко дни, а явно има и доста чакащи...

# 124
  • Vaudreuil Canada
Ние сме ходили на среща с алерголог - съмнения за хранителна алергия, но доктора каза че симптомите не отговарят и не правихме тестове. Беше извън болница в някакъв кабинет близо до Чилдренс (ако добре си спомня щото май нямам много спомени от тази среща). Не се чакаше много може би 1-2 месеца.

# 125
Направление ще имам, но този срок от 2 години ...просто ме обезсърчава  Cry

Трябва ли да правя предварителна консултация с алерголог както теб или да звъня в болницата за си взема час за 2014-та?

Шеметка, ти как се свърза с твоя?

# 126
  • Vaudreuil Canada
От тайни тотс докторката която ни даде направлението за алерголог ни прати при него - даже име не помня обаче. Ама мъж ми си записал ... чудо на природата Dr Calles 514-933-4336 за адреса пусни търсене в гугъл.

# 127
  • Canada
Направление ще имам, но този срок от 2 години ...просто ме обезсърчава  Cry

Трябва ли да правя предварителна консултация с алерголог както теб или да звъня в болницата за си взема час за 2014-та?

Ако направлението ти е свързано с хранителна алергия, във всяка клиника, където има алерголог може да отидеш. Аз също отидох при алерголог в една клиника (той потвърди само съмнението ми, че вероятно е алергия към пеницилин (или съставка в антибиотика) и ме препрати с друго направление към Children's Hospital (каза че там по-бързо се минавало). Като се обадиш по телефона и факсваш направлението те записват в лист на чакащите и ти се обаждат като ти дойде реда. Ние сме от 13 месеца в листа. Междувременно навсякъде се обяснявам за вероятна алергия към пеницилин, и просто не са ни го изписвали.

# 128
  • Монреал
Момичета, какво стана със срещата? Този уикенд го дават хубаво времето. Предлагам парк Жари като по-централно място, предпочитам неделя - има ли желаещи? (ако предпочитате събота, ще се опитам да се организирам и за тогава, давайте и други предложения за място също)

# 129
Здравейте, благодаря за топлото посрещане. В Сейнт Мишел сме, почти на границата със сейнт леонард. Сега съм на фаза търсене на лекар поне за децата, за сега да чукна на дърво са здравички, като изключим носовете, но малката редовно ми правеше бронхити в София, и ми се ще да намеря нещо за нея. А аз съм с Хашимото, и идея си нямам как ще стане пускането на кръв, и въобще изследванията. Както и да е едно по едно всичко ще стане.
Сега важното е да намерим нещо за децата да започват да учат езика. А вече има и слънчице и се очертава да е весело Simple Smile

# 130
Момичета, какво стана със срещата? Този уикенд го дават хубаво времето. Предлагам парк Жари като по-централно място, предпочитам неделя - има ли желаещи? (ако предпочитате събота, ще се опитам да се организирам и за тогава, давайте и други предложения за място също)

Аз съм готова за среща Simple Smile

# 131
  • Лавал-Пловдив
и аз съм за парк Жари, събота става ама ако е около или след обяд, че сутринта имам едно мероприятие.

# 132
  • Монреал
Ок, става тогава да кажем събота около 1пм на детската площадка в парк Жари - който иска да се чувства поканен  Laughing

joya - провери този педиатър, той може да приема нови пациенти - Dr Pomerlau 514-256-5011 - клиниката е на Беланже.

# 133
  • Лавал-Пловдив
не Померло не взима вече.
Който ще идва на срещата да пише да видим горе долу колко ще дойдат.
Да носим ли нещо за мезене?

# 134
  • На бял кон в Pierrefonds
Здравейте, отдавна не съм се мяркала, а виждам, че се уговаряте за среща. За съжаление в събота сме на ваксина, но ви пожелавам приятно изкарване и много слънце.

Имам и въпрос : Откъде си поръчвате чекове? Само от банката или има и други места? На мен от банката ми искат почти 50 долара за 100 чека, което прави по 50 цента на чек. Дали има и по-евтини варианти? Видях, че има разни сайтове, но ми се ще да е нещо изпитано.

Общи условия

Активация на акаунт