В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 50 043
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Монреал
Интересно е как са подредени улиците: казината на 1-ред, на 2-я заложни къщи...

Хахаха, голям майтап - ми тъй де, трябва да върви бизнеса  Crazy Ние ще сме там за 5 дена, и плануваме само да плажуваме о йе!   grinning039

И аз мерси за клиповете - още съм на първия, но ще ги изгледам всичките, интересно е, ще трябва да ги пусна на нашия шеф - внос от Белгия, егати и злата гад  Mr. Green да се научи що е то да си бос в Канада, че нещо е lacking от към soft skills.  Mr. Green

Кака Дора, вие на парка ли сте вечер? Ще минем някоя вечер да ви посетим  Hug

Джени, кака Дора - блазе ви на ваканциите, наслаждавайте им се!

# 271
  • Лавал-Пловдив
Обикновено сме на парка, като решиш звънни, да е сигурно, че ще сме там.

Аз днес геройски измих прозорците и изпрах пердетата - време е да завали  Joy Joy Joy

# 272
  • Vaudreuil Canada
Ние ще сме там за 5 дена, и плануваме само да плажуваме о йе!   grinning039

И ние така плюс малко аутлети  Wink

# 273
  • Калгари, Канада
Ние пък сме в ремонт, тъй де, нали е сезона на ремонтите, та използваме да си оправим мазето. Само дето не знам дали ще свършим до Нова Година  Crazy

kaka_dora , да бях по близко, веднага щях да те поканя да изчистиш и у дома. Hug (иначе  ми е скъпичко със самолетните билети  Wink )

Владко с радост приключи с училището, понеже му започва кампа от понеделник. Ще строят някакви неща, ама да видим какви ще са  Thinking

# 274
Момичета, аз пак с въпрос. Rolling Eyes Интересува ме за Онтарио, Торонто следното:

От къде вадихте документ в България, че нямате нарушения, за да послужи пред застрахователите в Канада за намаляване цената на застраховката - от КАТ или от застрахователите, където е правена гражданска отговорност?

Преди 3 г. моя позната /която не е в Онтарио, а в BC/, си е изкарала въпросния документ от застрахователите и са и го признали там. За Квебек знам, че от КАТ документа важи с пълна сила сега, а златния талон пък не важи.

Не зная обаче как стоят нещата за Онтарио. Сега питах в една от Застрахов. компании в България, но казват, че такъв документ те не могат да издадат и само в КАТ може да се извади.

Какъв е вашият опит:

1. Какъв документ и от кого издаден, ви послужи в Онтарио пред местните застрахователи?
2. Ако е от застрахователите - при този, който ми е направил посл. застраховка ли трябва да отида или трябва да обиколя всички, които са ми правили последните години гражданските... защото аз всяка година при разл. застрахователи съм застраховала колата?
3. Застрахователите в Канада искат ли името на българската ЗК, където последно е била застрахован автомобилът и номера на последната полица?

Благодаря ви много предварително!  bouquet

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 17:22 от Bibita

# 275
  • Лавал-Пловдив

kaka_dora , да бях по близко, веднага щях да те поканя да изчистиш и у дома. Hug (иначе  ми е скъпичко със самолетните билети  Wink )

Ти пък, хайде вземи ме покани, така ми се идва към вас. И къщата ще изчистя и ремонта ще направя  Joy
Аз днес продължавам борбата с мръсотията вкъщи - ред е на пране на килими (добре, че са малки, та във ваната с душа) и успях да изчистя детската стая. Моите деца са такива плюшкиновци, че изхвърлих 3 чувала боклук и 2 бака за рециклаж  Crazy Голямо шоу бяхме - аз хвърлям, те ме дебнат да се разсея и мъкнат пак от боклука  ooooh!

# 276
  • Монреал

Голямо шоу бяхме - аз хвърлям, те ме дебнат да се разсея и мъкнат пак от боклука  ooooh!

Joy

И аз от вчера съм го ударила на чистене, виж чак килими не прах, то ние и без това имаме 2 черджета на кръст де, ама се изморих ужасно  ooooh! Днеска имаме за вечеря гости - една леля и чичо на мъжът ми, и трябва да не се излагаме пред мароканската рода  Mr. Green

# 277
  • Калгари, Канада
Ти пък, хайде вземи ме покани, така ми се идва към вас. И къщата ще изчистя и ремонта ще направя  Joy

Хе, хе, знаех си аз  Laughing

Те хората днес празнуват Канадския ден, вие чистите. Бива ли така? Wink
Ние сме го ударили на почивка, спахме до късничко, закусихме и сега продължаваме с ремонта и домашната работа (това ни е почивката, щом сме си вкъщи - смята се за почивка). Имахме планове да се размотаме из града, ама то взе че заваля дъжд.

Пък от преди малко гоня една упорита катеричка, която си е решила, че точно в нашия двор и харесва да си закопае фъстъчето (подарък предполагам от някой добронамерен съсед  ooooh!).

Ей на забравих, кака dora, да беше ги разменила за сливи тия боклуци    Joy
Аз се смея, ама имам тонове дрехи за гладене, които си чакат реда. Все си казвам, след пране - гладене и тогава прибиране, ама ей на  - получава се точно обратното и до гладене все се стига в последния момент. Поне за лятото съм му намерила цаката, но само за моите дрехи: роклички от материал, който не изисква гладене.  Peace

# 278
Привет Hug Аз отдавна не съм се вясвала в "пролетната тема" Wink, но и във форума като цяло. Но използвам да честитя Рождения ден на Владко. Слънчево детство и много желани подаръци му желаем  bouquet

При нас нищо ново интересно, само дето се чудя какво искам да правя  Blush

# 279
  • Торонто/София
mamamia - Честит ти рожденник и от нас! Нека расте винаги усмихнат и щастлив и много ви радва! Кога порастна и той толкова а?

Ние прекарахме почивните дни добре - мотахме се насам, натам... направихме няколко  BBQта, ходихме на някой и друг басейн и времето си мина...
Иначе и мене ме чака голямо чистене ама да видим кога ще стигна до него ... това дето всеки ден го чистя не се брои.... Mr. Green

Гледам всички сте планирали хубави почивки .... ние пак ще си висим тука цяло лято, няма начин да идем никъде... но едно нещо за сметка на друго. Най многото да идем до Wasaga Beach или Sandbanks за един ден и това ще да е..

# 280
Здравейте мамчета  Simple Smile Аз влизам чат-пат да почета и да потърся помощ - опитвам да намеря място за почивка в Канада с плаж. Миналата година бяхме във Виктория , но там не може да се къпе , океана е студен . Започвам да търся на езеро - Келоуна ,  Осойос ... Изходната точка е Едмънтън.
Исках да Ви питам , ако някой знае за плаж , на който можем да се къпем в езерото и има някакъв пясък  newsm78 , ще съм много благодарна да ми даде насока .
Не ставаме за Щатите , няма време за визи (ние сме с перманент карти още).

# 281
  • Калгари, Канада
Благодаря за пожеланията, момичета!  Hug

Галче, ти ме хвърли малко в недоумение, но се сетих. То всъщност рожденика е Мартин, но това е без значение  Hug Благодаря, че си се сетила, скоро ще сменя лентичката, че рожденият ден беше на 27-ми.
А времето бързичко лети и ние си стареем покрай децата...

Плажове не са ми известни, има минерални басейни и много езерца (по скоро с дребни и едри камъни) наблизо в БС.

# 282
dany_nik, прибави към търсенето ти и Пентиктон. Аз съм била в Келоуна и беше хубаво.

# 283
Привет момичета!   bouquet

Ех и ние няма да ходим никъде  Sad Ама какво да се прави...До Wasaga Beach бяхме преди 2 години някъде
ама нещо не ми хареса много-пясъка беше мокър а водата студена въпреки,че бяхме юли...Сега за разни други плажове чувам,може да отидем  Simple Smile
Всъщност ако някой се сеща за плаж където мога да заведа детенце някъде в Онтарио ще се радвам да сподели  Hug
Честито на рожденника!Да е много здрав и весел!  Hug

Хубав ден от мен  Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 15:34 от WithinTemptation

# 284
Всъщност ако някой се сеща за плаж където мога да заведа детенце някъде в Онтарио ще се радвам да сподели  Hug

Crystal beach
Victoria beach

Около тях има добри варианти за къмпинг котидж и хотелчета.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт