В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 49 921
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • Монреал
Ей не ви е срам да пътувате с Еър Франс, след миналогодишните изпълнения и аз съм в групата на хейтърите  Grinning

Lady_Cherie, много ми се вижда по 14 на час, то да излезеш за 4 часа примерно и става 60$  Rolling Eyes Ако е домашна градина разбирам, ама за бейбиситър (независимо от възрастта) май е доста.

# 31
Здравейте и от мен Hug

Радвам се, че ви харесва заглавието, изникна ми ей така в синхрон с прекрасното време.

Много пътуващи наистина, не се притеснявайте, при ен винаги пътуването с Еър Франс е било приятно и безпроблемно PeaceА и като гледам сега стачката на германците и отменените полети, сигурно е за добро.
Приятен полет и весело изкарване ви желая!

# 32
  • Канада, Монреал
А и като гледам сега стачката на германците и отменените полети, сигурно е за добро.
Приятен полет и весело изкарване ви желая!

Да с тези стачки...още си чакам колета (вече месец и половина мина) и едно писмо за Баба Марта  Crossing Arms

Shemet, като каза за обиране, имах раничка преди години,беше с едно магнитно копче и наистина лесно се отваряше. Принудих се да спра да я нося, защото буквално всеки път като я сложех, усещах как някой я отваря - на светофар, на качване в тролея. Хубаво, че имаше един скрит вътрешен джоб за портмоне, така че на никой не му се отвори парашута.

# 33
  • Vaudreuil Canada
Ние днес добре напазарувахме от разпродажбата на мегаблокс  Crazy

TariliMom  Hug Hug Hug

Ето и един купон за намаление за бельо и бански
http://www.lavieenrose.com/pdf/coupon_WEB_VIPON_EN.pdf

# 34
Шемет, разкажи повече за разпродажбата? Какво има? Аз никога не съм ходила, но утре отивам. Дано да има останали неща. Трудно ли се намира мястото, на картата доста объркано ми изглежда

Мерси и за купона, точно и бански ми трябват Sunglasses Къде има магазини на марката? Аз като че ли не съм виждала около нас...

# 35
  • Торонто
Благодаря за отговорите. Каква стачка, какви германци ... Аз нищо не съм разбрала, а полета ми е до Мюнхен...

# 36
  • Vaudreuil Canada
Шемет, разкажи повече за разпродажбата? Какво има? Аз никога не съм ходила, но утре отивам. Дано да има останали неща. Трудно ли се намира мястото, на картата доста объркано ми изглежда

Мерси и за купона, точно и бански ми трябват Sunglasses Къде има магазини на марката? Аз като че ли не съм виждала около нас...

За бански виж на сайта им къде са магазините - аз знам един във феървю и един при нас. А на разпродажбата винаги има едно и също - играчки на мега блокс, фулмастри и сходни рисувателни средства на розарт и пъзели ние си взехме от всичко по много  Mr. Green

# 37
  • Монреал
Шемет  Hug
Камбанка, имаше всякакви рисувателни пособия на роузарт, фулмастри, моливи, пастели, боички, играчки на мегаблокс за всякакви възрасти. Има също и страшно много пъзели, аз си взех от сферите.
Между другото строителят, който взех за Тари му бяха объркани парченцата - беше един багер, но не всички части съвпадаха със листовката вътре  Confused Има и разни играчки, които не бяха в кутии, а просто събрани в торбички явно останали от комплекти и бяха на смешни цени - 1 торба със строителни блокчета за 1 долар.
Аз май днес пак ще мина да взема още малко пастели и разни такива неща.

# 38
  • На бял кон в Pierrefonds
TariliMom и от мен  Hug за това, че сподели за разпродажбата, а от дъщерята  Hug Hug Hug Този път много повече ни хареса от ноемврийската разпродажба. Купихме много неща, блокчета, камиончета, замъци с принцеси в торбички по 2,5$, пастели, моливи. А като плащахме ни подариха един чувал с пликчета по 10 фулмастера, сигурна има общо към 500 броя. Детето се побърка от кеф. Хубавото е, че цените са крайни, т.е. не се слагат допълнително такси.

# 39
Да, минах и аз днес от там, и на мен ми хареса! Благодаря, Тарилимам! Hug
Вече по-редовно ще ги посещавам, за някои неща дори не знаех, че са на Мегаблокс.

# 40
Здравейте момичета ето ме и мен  Hugда ви кажа как се вълнувам след след две години и четири месеца най-накрая идвам при вас Grinningне остана на петък 13 ще сме там живот и здравеее тогава ми е и рождения ден Laughingедно въпросче Simple Smileколко парички трябва до декларираме минимума или повече Wink
Мерси Simple Smileааа щях да забравя топличко ли е при вас Simple Smile

# 41
Честито, мама на Дари, ще ви чакаме тук и дано тази радост и ентусиазъм се запазят по-дълго време! Simple Smile
За парите - декларирайте, толкова, колкото реално носите, не повече и задължително не по-малко, защото при евентуална проверка няма да започне добре канадският експириънс. Няма някаква сума, която да сте длъжни да имате у вас, нали затова се подписва договорът за финансова автономност за първите 3 месеца. Ако сте подписали такъв, на канадските власти им е безразлично с колко пари пристигате.

# 42
  • Монреал
Момичета, радвам се, че ви е харесала разпродажбата, и на мен ми хареса този път повече, сякаш имаше повече разнообразие.

мама на Дари, лек път и дано всичките ви очаквания се оправдаят и всиките ви мечти станат реалност!  Hug

# 43
kambanka tarilli много ви мерси за подкрепата и на другите момичета също Hug Hug Hug
че няма да е лесно в началото няма , аз съм оптимист и смятам че ще си справим Simple Smile вие също доблре знате ,че и тук не е розово Sunglasses Искам да ви споделя може и да сти чули вчера глутница бездомни кучета нападнаха 87 годишен човек професор в кулумбийския университет който наскоро се е прибрал от чужбина милият той едва ли си е представял какво ще му се случи SadЧовека е буквално оглозган  Sad Sad Sad трагедия и тази сутрин тукашните управници говорят отново глупости и познайте кой защитават кучетата естествено Sadта ми кажете това  нормална държава ли е Sad Sad SadРадвам се чи идвам на място където хората са преди всичко.

# 44
Mаmа на Дари, бон шанс и от mен! Къде кацате?

Mоmичета,
Да ви се похваля, вчера правихmе прощъпулник и mалката грабна ножиците - стилистка ще mи става  Laughing, т.е първо грабна питката, аmа то не се брои  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт