В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 50 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Vaudreuil Canada
Les vacances de la construction
Pour la période estivale 2012 : du 22 juillet au 4 août 2012 inclusivement
Pour la période hivernale 2012-2013 : du 23 décembre 2012 au 5 janvier 2013 inclusivement

# 316
  • Монреал
Е супер, значи от другата седмица ще се прибирам за по 15 минути ураааа  Laughing

кака Дора, много кофти бе и диета и цигарите. Моят мъж ги спря с лепенките, а е пушач от 15 години. Ако лекар ти напише рецепта, може да ти ги покрие застраховката.

# 317
  • Лавал-Пловдив
тарили, ние СМЕ с лепенки, освен това съм си олепила корема с найлоново фолио абе с 2 думи -за оплакване съм, ама красотата, здравето и къщата искат жертви  Joy

# 318
  • Калгари, Канада
kaka_dora, Успех ви желая в това благородно начинание! Hug
А това с найлоновото фолио за мен изглежда като истинско мъчение, особено в жегата ... (понеже с пушенето нямам опит, та нямам идея как е)

Някой има ли централен климатик в къщата си? Ние много му мислим дали да слагаме, тъй и тъй правим ремонт. Но само за два месеца използване в годината и то очевидно не всеки ден...

# 319
шеmет, няmа проблеm, здраве да е!

Ако на някой mу попадне БРИГАДА 2, да свирка, ще почерпя  bowuu

Някой има ли централен климатик в къщата си? ...

[/quote]

Ние иmаmе, сладка работа, осовено в лепкав ден като днешния.

Аз да се похваля като заговорихте за трафик, че от mесец работя на 3 mинути от вкъщи, няmаm даже вреmе да изслушаm целия трафик сутрин... Mr. Green Договорих си и 3 седmици отпуска, та здравей България  Peace в началото на август!

# 320
  • Калгари, Канада
Благодаря МaНЕВрата   Hug

От един месец си там и вече ти дадоха 3 седмици отпуска, и близо до вас   Laughing  ех, звучи като работа мечта  Peace

# 321
Ние също имаме централен климатик в къщата.Супер е и в такива дни като днешния и във всякакви дни  newsm74
Лека вечер момичета!  Hug

# 322
  • Калгари, Канада
Благодаря WithinTemptation    Hug bouquet

# 323
Констръкшъна започва от понеделник - 2 седмици.

# 324
  • Монреал

Аз да се похваля като заговорихте за трафик, че от mесец работя на 3 mинути от вкъщи, няmаm даже вреmе да изслушаm целия трафик сутрин... Mr. Green
Е, това си е за завиждане наистина  Grinning

Нашия климатик не е централен, но като оставим вратите на спалните отворени, охлажда целия апартамент.

# 325
За централния климатик съм с 2-те  ръце -ЗА,особенно ако можете зимата да го използвате и  за отопление!Ние сме с така наречения ФУРНЕЗ и сме страшно доволни,а и сметката ни е мноого дбра като се има в предвид 4е охлаждаш и отопляваш цяла къща!Поздрави от Варна!

# 326
момичета как сте със зъбите, аз ходих на зъболекър и ужас имам начален стадий на парадонтоза и така се паникьосах, че два дена не съм спала...
Вие как си избирате зъболекарите, аз мисля да го сменя моя че толкова стрес от години не съм изживявала?

# 327
  • Лавал-Пловдив
Аз никога не съм ходила на зъболекар и нищо не ми е правено в устата Simple Smile Късмет

Ужас, какво ми се случи днес - получавам си фактурата на Бел, а там 103,14. Обикновено плащам 32-33$, защото съм на основния пакет. Някакъв номер лонг дистанс ми звънял на 30 май и оттам 60$ отгоре. Погледнах номера в интернет - има хиляди хора, изгорели по същия начин  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Някои даже с по 500$ #Cussing out След няколкочасови кандърмации с Бел успях да извоювам да не ги плащам тия пари и се сдобих с афишьор само за 5$ отгоре. А сега да се опитат пак да ми се обадят, веднага ще видя, че са те и няма да вдигна.  Whistling
Пазете се от номера започващи с 900, че набутват яко  Money

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 20:48 от kaka_dora

# 328
Rocky,аз имам някоя и друга пломба и това е за сега...лоша работа с парадонтозата,но все пак е в начален стадии.Дано я овладеете  Praynig Зъболекар нямам  
kaka_dora ужасно преживяване си имала  ooooh! Как само набутват хората,благодаря за предупреждението  Hug

Момичета,да ви питам едно въпросче:На бебка от 3 седмици и е много зачервено дупето,мазах с един Клотримазол от БГ преди ми помагаше (това се случва за 3ти път и не е от претопляне или подсичане),сега обаче не стана  Sad Бяхме на педи-дадоха ми кортизон обаче пак нищо.Сега каза да съм чакала няколко дни и изписа антибиотик ако не помогнело да почна да давам... Много е зачервено и без памперс я оставях и какво ли не направих  Sad На някой да му се е случвало подобно нещо?Някакви идеи какво да мажа евентуално?

Благодаря предварително!

# 329
  • На бял кон в Pierrefonds
WithinTemptation на мен ми се е случвало и с двете ми деца още от раждането да мажа с хидрокортизон дупето, те го смесват с по-силен клотримазол обикновено. И в двата случая минаваше от това, но е важно да слагаш кремчето по 4 пъти на ден, а през останалото време - цинков крем /аз предпочитах судокрем/. Хидрокортизона може да подейства чак след 7-10 дни, така че трябва да си много упорита. Според мен антибиотик се налага в много редки случаи. Обикновено дупето се зачервява точно след прием на антибиотик. В моя случай, понеже кърмех, от приет от мен антибиотик.

За Бел, аз също онзи ден имах разговор с тях. От години съм на базовия телефон без екстри и съм плащала около 25 долара. Но онзи ден ми дойде фактура 35 долара. Обадих им се, били имали увеличение на услугата. След няколко опита да ми продадат някаква допълнителна услуга ми намалиха цената на 15 долара, толкова малко никога не съм плащала.

Rocky, пародонтозата се поддава на третиране, важно е, след като спреш процеса с помощта на зъболекаря, да приемащ витамини  2 пъти в годината - пролет и есен, както и да се храниш добре през останалото време. Зъбния камък също трябва да се почиства 2 пъти в годината. Конци за зъби трябва да се използват след всяко хранене. Има и други лекарства, които се изписват, но те са при по-тежки случаи.

Общи условия

Активация на акаунт