American Horror Story - 3

• 18 985
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Отричам се публично с ритуал от думите си! Изобщо не ми допада Бен. Беше заблуда за 1 епизод. Абсолютно ми допадна Тейт. Права си, Пуц.

Joy Joy Joy Докъде изгледа, че стигна до този обрат?  Grinning Айде, няма да мога да изчакам отговора, та ще си кажа приказката: А тепърва, тепърва какво предстои...  Whistling

# 166
Ми прОчети, верно, я. На баба им фърчилото, да не са запазени номинациите за мъжка роля от миналата година? Close

И Клиа Дювал ще участва. Започвам да се чувствам като герой, баси, ще има грозота на килограм.  hahaha
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Йеее Клиа newsm44 и Джоузеф  Heart Eyes ,че и Севини е хубавица -абе лудницаааа  Mr. Green
Кони Бритън си заслужава(много си я харесвам) ! Евън -догодина(дано направи силен сезон  Wink)

# 167
И Клиа ли ти е хубава?  Shocked Стига бе, моля ти се, стига! Клоуи Севини е хубава, спор няма.

За Кони нямам против, но си мисля, че ако някой направи зашеметяваща (буквално, щото на места съм зяла, и то при първото гледане) роля в тоя сезон, тва беше той. Нищо, айде догодина.

# 168
Аз ударих един маратон и изгледах сезона. Абсолютно съм Тейтнала! Уникално добър актьор е! Жалко, че е само един сезон до сега. Жива да не бях, че за миг харесах Бен! Simple Smile

# 169
Няууууу!  newsm53 Уникално добър индийд.  Heart Eyes

Жива да не бях, че за миг харесах Бен! Simple Smile

hahaha

# 170
  • Mars Hotel
Говорите за някакви хора, които не познавам... Thinking

# 171
Мчи как да не ми харесвам Клиа(даже си я обргрижвам в ам.тема)- толкова грозновато-хубавка и различна ми е  Laughing
Снощи хванах по Фокса боя м/у Латекса и мистър Орангутан .........и разкриването на мъртвата Валайет  Laughing кеф  hahaha

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 18:54 от Cafelate

# 172
Говорите за някакви хора, които не познавам... Thinking

Shocked Да не си жегясала извънредно или друго извънредно?  hahaha

Мистър Орангутан? Бен? Мноу яко, нали? Как пък не му падна кърпата, колкото и да го размяташе Тейт.  hahaha

# 173
Заплела се е в слабинните косми  hahaha

# 174
 smile3532 smile3532 smile3532 Бъъъ, това ме накара да си представя как ли се е мазал като е обличал той костюма, нали в първата сцена той е с него. Буах, защо ми трябваше.

# 175
  • гр. София
smile3532 smile3532 smile3532 Бъъъ, това ме накара да си представя как ли се е мазал като е обличал той костюма, нали в първата сцена той е с него. Буах, защо ми трябваше.

Ти остави как се е мазал, ами си представи колко прищипани косЪми е имало при закопчаването на циповете  Mr. Green
Защото предполагам, че за по-лесно обличане костюмът е със скрити ципове.

# 176
Само отзад има цип. Първо се лубрикирали, после го обличали до кръста и после викали Ерик гардеробиера да ги закопчае нагоре.  hahaha Изпокъсали няколко в процеса, щото тънки.  Joy Joy Joy

# 177
  • гр. София
Ми то и отзад има косми  Mr. Green

# 178
Ааа, гнуууус!  hahaha Много сте гадни с Латето днес.

# 179
Отпред ,отзад косми да искаш ,ама да не ти се допикае ,ш`мусъе на латекса  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт