American Horror Story - 3

• 18 985
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Mars Hotel
Ха, верно ли? Shocked

# 151
Ми прОчети, верно, я. На баба им фърчилото, да не са запазени номинациите за мъжка роля от миналата година? Close

И Клиа Дювал ще участва. Започвам да се чувствам като герой, баси, ще има грозота на килограм.  hahaha

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 10:48 от ИрПуц

# 152
Свалям първи сезон и ще го пускам като заспи малкото. Бях посочена с пръст от Пуци, че ако познавам някой си лош от тук, няма да мисля за Ерик. Mr. Green Идвам да видя аз така ли ще е. Виждам все познати лица.

# 153
 Mr. Green Ще видиш ти "някой си". Предполагам, че ще си останеш ерикоманка, но може да оцениш Мрака по достойнство.

# 154
  • КиТ
Айде Силве всички сме познати тука Mr. Green Hug Hug Hug Joy Joy Joy

# 155
Очаквам да каже "Тоя ли е лош, беее?" след първите два-три епизода.  hahaha

# 156
Аз пък си мислех,че сериала ще е само 1 сезон,защото нещата изглежаха много завършени в края,и в известен смисъл съм била права.Щом ще бъдат нови персожи...Ама Тейт хич не ми хареса пораснал,заприличал е на жена! SickА Веждалин викате на Дилън Макдърмът,нали? JoyАз го намирам готин.Моя също има дълги,плътни и леко сключени вежди. JoyМного е лоша към него ИрПуц,мнооого!Аз пък му съчувствам,той даваше всичко от себе си да оправи нещата. CryВсички артисти са много добри,кефи ме Мойра-и като стара и като млада.Над всички обаче е Джесика!До сега виках Кралицата на Мерил Стрийп, но Джесика я измести в мойта лична класация!Респект и обожание!  bouquetАз се идентифицирам с Тейт.http://prikachi.com/images/223/4971223E.gif      #2gunfire       

# 157
Глей си работата, Пънки, на жена приличал!  Laughing Като малък прилича, да, ся не.   Naughty

Веждалин е Закари Куинто, Макдърмът си е грозен като цяло.  Mr. Green Опитвал се бил, такъв неповторим идиот беше през цялото време, хубу, че го обесиха, да почне да мисли нормално.

# 158

Точно за това идвах. Joy hahaha hahaha Изгледах два епизода и доста ми допадна. Мега шантав е тоя сериал. За сега ми допада Бен. За Тейт още нямам мнение. Трябва да понаваксам за да изградя. До къде те вие? И това летен или есенен сериал е? Embarassed

# 159
  • гр. София
Ама Тейт хич не ми хареса пораснал,заприличал е на жена! Sick     

Сквернисловасквернисловасквернисловасквернислова......

# 160
 Joy Joy Joy

Точно за това идвах. Joy hahaha hahaha

Как си знам! Ши видиш.  Whistling

Есенен е, сега почнаха да снимат втори сезон, живот и здраве началото на октомври ще е началото.

# 161
  • КиТ
За сега ми допада Бен.

Браво,браво тука не го долюбват много,като го плюхме в хамерикаскта с Джой,Джой, Пуци ме гледа така  Shocked Crazy Joy Joy Joy

# 162
А, веас с Джой не мога да ви гледам така, щото си ви знам, че плюете всичко, що диша.

Ей сега от скука започнах "Американска готика", отдавна съм го гледала. И каква изннада - Били Намсикоя медиумката в главната роля. Mr. Green

# 163
Отричам се публично с ритуал от думите си! Изобщо не ми допада Бен. Беше заблуда за 1 епизод. Абсолютно ми допадна Тейт. Права си, Пуц.

# 164
  • КиТ
А, веас с Джой не мога да ви гледам така, щото си ви знам, че плюете всичко, що диша.

Не е вярно това  Naughty Joy Joy Joy Joy

Силве,недей така бреееееееееее  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт