American Horror Story - 3

• 18 972
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • Ænima/Albuquerque
Ммм, К(Х)лое Севини в ролята на нимфоманка ли чух?  Crazy

Е, то пък нали е някаква изненада... Аз от Кафявото зайче насам, изобщо не ѝ се впечатлявам.  Mr. Green

# 706
Така де, пасва ѝ като ръкавица  Mr. Green

# 707
Не, Лате, Крис ще бъде the most beautiful boy in the world.  Mr. Green Абе в някоя от статиите, които се пуснйаха имаше снимка на доктора. И в оня клип с новините май го показаха.

А Клоуи била Севинье, не Севини, жива да не бях. А Клиа била Клеа, ги дера у американците, ги дера.

ПП Кво е тва кафяво зайче?

# 708
  • Ænima/Albuquerque
Ъм, независима боза на бившия на Севинье (ги дерем дружно!), дет завършва с фелацио.
Ми така де, гаджета са, що па да не му врътне една тако'ата в собствения му филм.  Mr. Green

# 709
Мчи нормалка, да. Но сигурно е с претенция за висше искуфство?  Mr. Green

# 710
  • Ænima/Albuquerque
Да, да.  hahaha

# 711
Тюх, как може да съм го пропуснала  Laughing

Ъх, ще ми се изчекнат пръстите.  Laughing Пиша си я Севини, и без това вече знаете, че съм профан.  hahaha

# 712
  • Ænima/Albuquerque
Е, верно ли?

# 713
# 714
# 715
А, зайчето.  Mr. Green

# 716
  • Mars Hotel
Имало нов тийзър, чух... Whistling

# 717
Къде? Къде?! Ааа, тоя дето аз го пуснах.  ooooh! Виж на предната страница. Бахгу, тъкмо се олигавих.

# 718
А, ще си го пусна аз това Зайче, само да съм в арт-настроение  Laughing

За съжаление един от последните пъти, когато бях в такова настроение, вместо изкуство получих Фасбендер, пикаещ на отворена врата.  Tired  Laughing

# 719
  • Mars Hotel
Това с ваната ли? Shocked Баси, не съм толкова извратена като тях. Не мога да измисля такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт