Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 942
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Привет, това познато ли е на някоя? http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Green-Summer-6059.html  Предлагат ми размяна и се чудя дали би ми допаднало... лимитка е било и няма как да го намеря за тест.   bouquet

# 136
  • Чукарландия
Получих си днес толкова мечтаната, чакана и лелеяна пробичка на Aromatics Elixir Clinique. Чест и почитания, извинявам се на тези, на които е любим, но това въобще не е моя мирис. Нещо ужасно, не знам как да го опиша (то аз и без това толкова мога да описвам, де), пръстите ми и те напоени с миризма, докато съм отваряла пробичката, та няма измиване, няма отмирисване. Трайността може да му се признае, но иначе, чак получих главобол от уханието му. А смятах да го поръчвам на сляпо, бях го намерила в един US сайт... А бях сигурна, че ще ми хареса. Шматка. smile3527

# 137
  • София
О, Ароматикс Еликсира не е за сляпо в никакъв случай  Peace Не си споделила, иначе щях да те откажа бързо  Mr. Green Беше време, когато и аз изтръпвах от него, но това беше, докато не го пробвах на кожа - с около 5 мл едп се олях наведнъж (нали не съм пропуснала да споделя, че като стане дума за парфюм, почва да ми хлопа нещо)  Mr. Green И о, чудо - влюбих се  Heart Eyes Сега имам половин милилитър в един виал и си го душкам от време на време, докато си мечтая...

# 138
  • Бургас
Бела, току що разглеждах темата в размените и ми направи вчепатление, че го търсиш и искаш, наред с останалите, които предпочиташ Rolling Eyes
Аз също се бях подвела по описанията, мислейки, че "елексир" е равносилно на някакъв чудодеен аромат /както Елексира на Ерме/.
За това са пробичките  Wink  Тук трябва да спомена хилядите благодарности на парфюмните феи  в темичката /и не само /    bouquet

# 139
  • Варна

И да ви питам: излизате ли някога без парфюм?

Понякога да, забравям. В чантата ми обаче винаги се подмята по някой друг виал, който са ми давали за проба и спасявам положението.

# 140
ivelina2, Green Summer за мен е моноаромат на праскова.

# 141
  • Germany
Привет, това познато ли е на някоя? http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Green-Summer-6059.html  Предлагат ми размяна и се чудя дали би ми допаднало... лимитка е било и няма как да го намеря за тест.   bouquet
Аз го познавам - нежна плодова водица, с преобладаващи манго и малини, чуден за младо момиче. Нежен и ненатрапчив. Ако харесваш такива аромати, те съветвам да пробваш Aquarelle Vegetales Eau Fruitee. Той не е лимитка и е почти еднакъв с Green Summer. Даже се учудих, че са в различни флакони. Трайност - около 2-3 часа.
Днес съм с Amber Oud и е чудесен в това време, просто приказен Heart Eyes Цял ден му се чудя на какво ми напомня и чак сега стоплих, че в някои моменти ми напомя Ню ЕДП, макар да нямат нито един еднакъв елемент по пирамида. Ако не му беше такава цената, веднага щях да се обзаведа, много ме радва.
Имам и един въпрос към Калина - Калина, коя Херба фреска имаш? Тази с тревичките на кутията или тази с пчелата, по-новото издание?

# 142
  • Чукарландия
Бела, току що разглеждах темата в размените и ми направи вчепатление, че го търсиш и искаш, наред с останалите, които предпочиташ Rolling Eyes
Аз също се бях подвела по описанията, мислейки, че "елексир" е равносилно на някакъв чудодеен аромат /както Елексира на Ерме/.
За това са пробичките  Wink  Тук трябва да спомена хилядите благодарности на парфюмните феи  в темичката /и не само /    bouquet

mle4ko, вече го зачертах в размените.  Laughing А да те попитам: За този Еликсир ли говориш? Hug

# 143
  • Пловдив
elichka72 , kovatcheva  Hug , благодаря  ще тествам този сходния да видим дали ще ми пасне.

# 144
Момичета може ли да ми кажете,кой парфюм е по траен и силен ?Кристал Ноар или Адикт?Благодаря.Ако може да ми ги опишете?

# 145
И двата са много трайни и силни, но Адикта е повече. Особено при обилно напръскване. Wink

# 146
Мой абсолютен фаворит е Acqua di Gioia - Giorgio Armani!!! Е, няма за мен по-траен и свеж аромат.  

Ако някой не е гледал рекламата му я предоставям веднага!  http://www.youtube.com/watch?v=KGDVY_jyfDM- Интересното беше, че първо гледах рекламата и се влюбих в парфюма, а после като ми го донесоха за рождения ден, направо откачих!  Laughing Laughing Laughing

Някой да има отзиви от този??? - http://www.perfumediary.com/new-perfumes/giorgio-armani-acqua-di … inee-new-perfume/  - Пише, че е пак като този, който имам, но по-свеж. Ако някой го е ползвал да даде по едно мнение.   bouquet

# 147
Нели,
Скрит текст:
пишеш, маркираш и кликаш в/у. квадратчето дето има една буква Т и перпендикулярна черта в/у. него. Като отидеш с мишката върху него изписва 'Скрит текст' Peace

Днес съм с мъжкото Гучи, дето Ковачева щеше да се гътне от него Laughing ,
 по темата-сладка дървесина,оооох, а лятото още по-разтапящо ми седи, добре че си заделих за мен една 30-ка Mr. Green , че като гледам милия направо го изпива  ooooh!

пп. Споделих ли ви, че рекламата на Коко Мадмоазел ми хареса най-после, след като изгледах пълната версия Flutter

# 148
Знам,че малко от вас се интересуват от МЪЖКИ парфюми, но не мога да се сдържа  Mr. Green Пуста страст ме "пари" ,а тази статия на Калина е от 22.03.2012 и я няма в книгата.На мен пък ми е любимото описание. Заставам зад всяка дума-като мое усещане, особено за Уомънити-то  ooooh!

http://www.capital.bg/light/revju/tester/2012/03/22/1793351_koko … ul_gaultier_2011/

# 149
  • Чукарландия
Нели,
Скрит текст:
пишеш, маркираш и кликаш в/у. квадратчето дето има една буква Т и перпендикулярна черта в/у. него. Като отидеш с мишката върху него изписва 'Скрит текст' Peace

Днес съм с мъжкото Гучи, дето Ковачева щеше да се гътне от него Laughing ,
 по темата-сладка дървесина,оооох, а лятото още по-разтапящо ми седи, добре че си заделих за мен една 30-ка Mr. Green , че като гледам милия направо го изпива  ooooh!

пп. Споделих ли ви, че рекламата на Коко Мадмоазел ми хареса най-после, след като изгледах пълната версия Flutter

Скрит текст:
Силве, и аз искам да я гледам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт