Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 934
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Козлодуй
Белла,а аз пък бях сигурна,че го познаваш Ароматикса,толкова категорична беше,че го искаш ooooh! Защо не питаш поне бе,момиче,голяма беля щяхме да направим Mr. Green Добре,че не се засилих и аз за поръчка.
Еликсира е този,който си посочила Peace

# 151
  • Чукарландия
Белла,а аз пък бях сигурна,че го познаваш Ароматикса,толкова категорична беше,че го искаш ooooh! Защо не питаш поне бе,момиче,голяма беля щяхме да направим Mr. Green Добре,че не се засилих и аз за поръчка.
Еликсира е този,който си посочила Peace

Хахах, Сънчо! Тя глупостта не ходела по гората! Нали знаеш - лаком г... кво прави?!? newsm62

# 152

Скрит текст:
Силве, и аз искам да я гледам  Hug
Заповядай:
http://www.youtube.com/watch?v=jfOu0nr1jfM&feature=share точно тази версия не бях я гледала, но сега вече виждам смисъла от мотора и т.н.

# 153
  • Germany
Днес съм с мъжкото Гучи, дето Ковачева щеше да се гътне от него Laughing ,
 по темата-сладка дървесина,оооох, а лятото още по-разтапящо ми седи, добре че си заделих за мен една 30-ка Mr. Green , че като гледам милия направо го изпива  ooooh!

Ааа, нещо си в грешка Naughty
От това Гучи лягам по гръб и започвам да мъркам като котка Wink, хич не се гътвам от него Twisted Evil
Щях да се гътна ей от това чудо Fille en Aiguilles Serge Lutens, даже не мога да го изрека, толкова се потрисам  Mr. Green
Чудя се да си поръчам ли 8 88 или да рева в размените за отливка Thinking Вчера пръснах последните две капки - уникален аромат е и много ми липсва. Вчера обаче за първи път го усетих сякаш по-сладък от обикновено, сякаш индришето беше напечено от силно слънце и това май не ми допадна.

# 154
  • София
Аз се чудя още дали да прирева в Размените за малко Gray Vetiver на TF или да купя направо newsm78

# 155
  • Germany
Руми, купи си Peace Сега защо ме подсети за него Rolling Eyes

# 156
Привет, парфюмни. Влизам с въпрос - траен ли е Cologne, Thierry Mugler? За "траен" разбирам 4-5 часа.
По темата - не знам на кого първо да благодаря. На Ати   bouquet за великолепната идея или на всички момичета   bouquet за оригиналните и забавни описания. От няколко дена чета и препрочитам, много се забавлявам.
От мен скромно:
8 88, Comme des Garcons - величието на свежа борова гора. Като обръщам внимание на "величието", за мен в този парфюм има елемент на великодушно, ненатрапващо се превъзходство. Новата ми любов, притежавам го от няколко дена.
Colonia Intensa, Acqua di Parma - свежа жега + безгрижие. Това е когато аз го нося. Иначе на мъж ми звучи - "е? забеляза ли колко съм готин?", т.е. дразни ме на мъж  Laughing
Cristal Noir, Versace - сгряваща прегръдка в мразовит ден/нощ.

# 157
  • София
Руми, купи си Peace Сега защо ме подсети за него Rolling Eyes
За да си купиш и ти Joy като ме подкукуросваш така.

# 158
 Joy Ковачева, нещо съм в грешка явно, но помня, че някой изрева от него и го метна на секундата в размените. Да ти кажа и друго, лятото ЛМ призна,че на мен въпросното Гучи ми стои по-добре отколкото на него, но аз избягвам да го нося, че иначе все без гащи ще си ходя Mr. Green

888,ако ще те задоволи отливка,дай адрес Wink

# 159
  • Пловдив
Привет, парфюмни. Влизам с въпрос - траен ли е Cologne, Thierry Mugler? За "траен" разбирам 4-5 часа.

Тъкмо съм на тази вълна-имам една пробичка-вчера бях с него - траен е да, на моята кожа трудно траят аромати, но не е сложен аромат - в началото на мен ми е доста "простеещ", после в развитието при движения го усещам и чак не вярвам, че това простеещо начало се е преобразило така Simple Smile))))

Момичетаааа с толкова положителни коментари ме накарахте отново да изровя пробичката на Womanity , който НЕ ХАРЕСВАХ. Е.... вече го харесвам от  1 час насам благодарение на вас го преоткрих, с удоволствие бих се сдобила с една малка и красива бутилчица, но в никакъв случай не бих го носила ежедневно, много ще ми дойде, но за веднъж седмично идеалното разнообразие.  Hug
В МОЛ-а има ли я версията The Taste of Fragrance  - как  я намирате , тези които са я тествали?

# 160

траен ми е само на дреха. На кожа не ми държи дълго. Peace Но за толкова лек и ефирен аромат е добра трайността му.

# 161
  • София
Здравейте, докато с наканя и вие изписахте 10 стр.
Страхотни , забавни и вълнуващи сравнения ..   bouquet

Аз едва днес, разбрах на какво мирише медицинската дъвка. Grinning Благодарение на рецепта за мляко с ориз.  Laughing
Никога не съм я срещала в парфюм обаче. Според мен , трудно ще се възпроизведе.Твърде комплексна миризма.  Thinking

# 162
  • София
В МОЛ-а има ли я версията The Taste of Fragrance  - как  я намирате , тези които са я тествали?

в МОЛ-овете май отдавна свършиха вкусните версии  Rolling Eyes
всъщност, аз май така и не ги видях там, де, но няколко момичета споделиха, че е имало  Peace

аз лично ги тествах в Брюксел, Галерия Инно, по другите парфюмерии нямаше тестери, а самите парфюми се свършиха на секундата  Whistling

# 163
  • София
Вкусната версия не е много различна от първата, малко по-слабо солена и противоречива, което лично за мен я прави по-безинтересна.

# 164
Получих си днес толкова мечтаната, чакана и лелеяна пробичка на Aromatics Elixir Clinique. Чест и почитания, извинявам се на тези, на които е любим, но това въобще не е моя мирис. Нещо ужасно, не знам как да го опиша (то аз и без това толкова мога да описвам, де), пръстите ми и те напоени с миризма, докато съм отваряла пробичката, та няма измиване, няма отмирисване. Трайността може да му се признае, но иначе, чак получих главобол от уханието му. А смятах да го поръчвам на сляпо, бях го намерила в един US сайт... А бях сигурна, че ще ми хареса. Шматка. smile3527

Хъм, и аз мисля, че ще ми хареса, в листата ми за проби е Simple Smile

В сряда ще ми дойде най-после любимото Клое.
 Да кажа... прекрасни боровинки в Lalique Amethyst, но много ме заинтригува този  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт