Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 942
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Аз се чудя още дали да прирева в Размените за малко Gray Vetiver на TF или да купя направо newsm78
Купувай го, аз поне така ще направя с този разкошен, летен, мъжки парфюм. Heart Eyes

# 166
  • София
Аз се чудя още дали да прирева в Размените за малко Gray Vetiver на TF или да купя направо newsm78
Купувай го, аз поне така ще направя с този разкошен, летен, мъжки парфюм. Heart Eyes

Е, навихте ме  Mr. Green

# 167
Самсара, Перлите са прекрасни! Особено на тази цена си заслужават поне пробата. Аз днес на 20 градуса се разхождах с Лагент-а. Някой пробвал ли е това: http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Les-Fleurs-Fleur-de-Figuier-6223.html

# 168
  • Пловдив
Самсара, Перлите са прекрасни! Особено на тази цена си заслужават поне пробата. Аз днес на 20 градуса се разхождах с Лагент-а. Някой пробвал ли е това: http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Les-Fleurs-Fleur-de-Figuier-6223.html

Аз го тествам тези дни благодарение на една любезна съфорумка, която ми го прати заедно с пробата на нинфео - при него смокинята се усеща още в началото и както ми я описа тя е "по-горчива" .

# 169
Ммм звучи добре. Значи смокинята е по-скоро зелена и горчива, отколкото плодова. А като трайност как е? А какво друго се усеща освен смокинята? Аз, защото го поръчах на сляпо и сега съм много любопитна какво ще дойде.  Laughing

# 170
Аз го имам. Много си го харесвам, защото силно усещам млечен смокинов сок от зелени смокини заедно с леко горчиви листа.

О, сега прочетох, че с някоя от вас го усещаме еднакво! Simple Smile  Трайността е стабилна. Не мисля, че с този парфюм може да се прекали.

# 171
На мен не ми допадна , прекалено млечен ми дойде и безинтересен.

# 172
  • Пловдив
Аз я усещам по-скоро зелена Simple Smile) трайността си е добра на моята суха кожа...тествах го паралелно с нинфеото и трая една идея по-кратко от него. Между другото сега ми дойде асоциация за него - листа от смокиня заровени  леко в суха  пръст.

Брех това Womanity -преди малко го поднових , въпреки че не тествам "вкусното" Simple Smile)) това ми е много ВКУСНО , постоянно си доближавам китката, че не мога да му се наситя, в главата ми се върти вече този комплект http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/thierry-mugler-womanity-f-a-m-ft.php , идеално за целта Simple Smile) малко, кокетно , може и да се пълни...

# 173
Стана ми още по-интересно. Благодаря на всички за описанията!   bouquet
На моята кожа (бяла и суха, ароматите лесно се изпаряват и седят по-студено, сладостта се губи) Нинфео Мио издържа цял ден, ще ги видим тези смокини. Казала съм си, че са последния ми опит да намеря смокиня достойна да разнообрази Нинфео Мио. Макар, че новия Кокорико може да е също попадение.

# 174
  • Варна
И аз много харесвам въпросните смокини и ги усещам точно така - горчиви. Доста добра трайност имаха при мене. Добре, че ме подсетихте, идеален е за лятото.

# 175
Рени щом си ги поръчала дано ти допаднат.Но може ли да ми обясниш защо трябва да разнообразяваш нинфеото пак със смокиня hahahaщо ли питам Crazy

# 176
  • Варна
Нинфео и Фльор дьо фигие всъщност са доста различни. Все са зелени, но вторият си е по-чисто, да не кажа изцяло смокинов, докато Нинфео аз всъщност не асоциирам чак толкова със смокиня. Той е горчиви цитруси и всякакви други зеленилки, но смокини, при мен поне, не изпъкват силно.

# 177
На мен Смокините на Молинар ми напомня повече за Fico di Amalfi.

# 178
Нинфео и Фльор дьо фигие всъщност са доста различни. Все са зелени, но вторият си е по-чисто, да не кажа изцяло смокинов, докато Нинфео аз всъщност не асоциирам чак толкова със смокиня. Той е горчиви цитруси и всякакви други зеленилки, но смокини, при мен поне, не изпъкват силно.
Баш , точно това исках да кажа че смокинята на молинар си е смокиня и може би затова ми беше някак безинтересна, докато нинфето трябва да си я представя LaughingТъкмо щях да питам фико ди амалфи на кое прилича , бижу Simple Smile
Но пък тази на молинар съм я тествала от проба бог знае сега ако ми падне как ще е положението Laughing

# 179
Фикото е добър парфюм с хубави смокини, но има бръснарска нишка и не е много траен.

Общи условия

Активация на акаунт