Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 905
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,нали рефанските шишенца са само 8,10 и 30мл.? newsm78
аз знам,че има 10, 30, 50 и 100 мл.Нали за празни говорим?

# 121
  • виртуално
купувала съм също рефански и от 23мл
малко странно звучи, но ги измерих и наистина побираха толкова  Peace

# 122
  • София
Има също 15 и 25 (или 23, в случай, че Рапунцел ги е мерила с точност).

# 123
Рени,Емиа    bouquet

Натали,много ми е интересно какво би написала за това, считай,че беше заявка за ревю от теб Flutter
Скрит текст:
Мимс,купи ли на ТМ втора бутилка? Когато го надуша, имам чувството, че сме спрели след поне 200км изминати и правим секс върху мотора. За протокола ще отбележа, че още не сме го правили Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 22:44 от goddess

# 124
Рени,Емиа  bouquet

Натали,много ми е интересно какво би написала за това, считай,че беше заявка за ревю от теб Flutter
Скрит текст:
Мимс,купи ли на ТМ втора бутилка? Когато го надуша, имам чувството, че сме спрели след поне 200км изминати и правим секс върху мотора. За протокола ще отбележа, че още не сме го правили Mr. Green

Скрит текст:
Време ви е! Whistling

# 125
Рени,Емиа  bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:
Време ви е! Whistling
newsm48 Извинете, но не се сдържах Embarassed

# 126
  • при морето
Момичета,нали рефанските шишенца са само 8,10 и 30мл.? newsm78
аз знам,че има 10, 30, 50 и 100 мл.Нали за празни говорим?
Да,за празните,в които отливаме.И по-точно ме интересуват онези в синьо,тънките.

Има също 15 и 25 (или 23, в случай, че Рапунцел ги е мерила с точност).
Мисълта ми е :мислите ли,че от тези сините има от 12мл.?Аз поне съм имала все от по 8 и 10мл. newsm78

# 127
  • Чукарландия
Силве, Честит Рожден Ден и от мен! Желая ти много, много здраве, но най-вече Любов! Весел празник!   bouquet

Днес разнасях Narciso Rodriguez For Her. Много, много ми хареса. А вчера тествах Heliotrope Etro, но много бързо утихна, след около два часа не го усещах. Толкова ли е трайността му или моята кожа го изпива? Thinking

# 128
  • Варна
Рени,Емиа  bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:
Време ви е! Whistling

Скрит текст:
Нали, много са несериозни  Whistling

Не съм купила още, Силви  Simple Smile

# 129
  • при морето
Момичета.,които имате Chloe Love ,мислите ли,че е подходящ за пролетта? Thinking
Вчера го тествах най-после паралелно с Chloe Love Intense/който сякаш се притаи на ръката ми и...заспа,много странно/ . Определено Любовта  мi хареса poweè-топъл,гушлив,подправков.Много траен.Прилича ми на Линстан меджик малко.Абе,хубав е.

# 130
  • виртуално
за зимата се снабдих с една отливка от Intense, защото другото ми се губеше
Love според мен е точно за пролетта и вече го подносих  Peace

# 131
  • на североизток от Рая
   Добро утро! Hug

Ако знаех как се пуска "скрит текст", щях да напиша нещо на Силви.  Mr. Green

И да ви питам: излизате ли някога без парфюм?
 Заради моето обоняние и това, че не усещам парфюмите си вече, реших днес да не се пръскам. Но ми е едно никакво. Все едно, че съм забравила някоя от дрехите си. Може би ще се пръсна в последния момент. Ще се проверя. Имам време до тръгването.  Whistling

# 132
  • Айтос/Бургас
Здравейте момичета  Hug

Искам да попитам тези,които наистина разбират от парфюми-а тук са доста Simple Smile-Какво мислите за Agent provokateur-Eau Emotionnelle? Подходящ ли е за по-възрастна дама,която харесва цитирам"Аромат на истински парфюм" Rolling Eyes

# 133
  • София
От една седмица ви чета чат-пат (вечер като се прибера от болницата  Cry), но не успявам да ви насмогна  ooooh!

с асоциации ще се включа по-късно  Peace

благодаря на милата фея, която ми подвигна духа и настроението в петък  Hug
естествено - по най-хубавия начин - с хубави парфюми и сладки приказки  Flutter

И да ви питам: излизате ли някога без парфюм?
 Заради моето обоняние и това, че не усещам парфюмите си вече, реших днес да не се пръскам. Но ми е едно никакво. Все едно, че съм забравила някоя от дрехите си. Може би ще се пръсна в последния момент. Ще се проверя. Имам време до тръгването.  Whistling

аз не - никога и по никакъв повод  Naughty и боклука да отивам да изхвърля, с парфюм съм.. Ако аз самата не го усещам по някаква причина (синузит, суша, киша, Гриша  Laughing), просто слагам някой недотам любим, който искам да ликвидирам по-бързо  Whistling

Зимна, любовните Клое-та са много хубави сега - и аз днес съм с интензивното  Laughing
наистина интензивното стои по-близо до кожата, но при движение се усеща .. а и някак ми седи по-рафинирано. Така като гледам как съм ги метнала и двете, няма риск да залежат Whistling

Womanity - вятър от морето през смокиново дърво

Много ми е точно. Допълнено от мен - в градината на баба в Балчик.   Grinning

всички ще си признаете за градините в Балчик  Whistling
живот и здраве, пак ще си направим среща в Балчик на лято  Hug

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 12:37 от Elitsa_z

# 134
Здравейте момичета  Hug

Искам да попитам тези,които наистина разбират от парфюми-а тук са доста Simple Smile-Какво мислите за Agent provokateur-Eau Emotionnelle? Подходящ ли е за по-възрастна дама,която харесва цитирам"Аромат на истински парфюм" Rolling Eyes
Не според мен. Peace Емоционалния Агент е по-лека сапунена миризма. Може би Агента ще пасне повече, но без проба не те съветвам, защото е много труден парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт