Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 893
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • на североизток от Рая

Като чета как много от вас възприемат Уоманити, се чудя за същия парфюм ли става въпрос. Явно обича моята кожа, защото стои разкошно - получих комплимент още като го тествах - че мириша много луксозно - и то и от двата пола  Laughing

И аз съм от обичащите Уоманити. Бях търсила отливка и я получих. Изпръсках я с кеф, после пък напълних шишенцето с вода и през почивните дни  се пръсках в нас.  Blush Blush Не ми се смейте...
 Понеже не мога да си позволя бутилка Уоманити, си взех от Рефан. Е, не е същото. Пръснах, трае, но не е това, което е за мен аромат Уоманити.
 Ако някой хвърля празни бутилки от У., аз приютявям стъкларии всякакви. Ей така, искам да си ги гледам. Нищо, че са празни.

Nanadebary Pink - така ухаеха детските ми сълзи за мама.
Nanadebary Green - ето така ухае щастие/ през лятото/.

Натали, всеки път като те чета се сещам откъде съм тръгнала и докъде съм стигнала. И колко съм се отклонила. И ми е мъчно, щото съм сбъркала посоката, но ми е хубаво, че още имам шанс да се върна там.
Знам, че нищо не се разбира, ама то и не трябва. Няма повече да ти го пиша, просто да си знаеш: много е ценно за мен да те чета.

seemly , много приятно чувство остави в мен поста ти.  Hug
 За мама и аз много плачех. Ходеше по болници и санаториуми. Все писма пишех и плачех ли, плачех, прегърнала някое коте...Обаче не свързвам сълзите си с парфюм.

А Написаното към Натали е много мило. Дано да имаш успех с нещата, които не си постигнала, а са ти цел.  bouquet

# 106
  • София
neli mar4 , Hug
Аз плачех като ме оставяше в детската градина, ама плачех по цял ден. Когато си взех виалчето миналото лято, веднага ми изплува този спомен. Така че за една част от мен този аромат мога да го нарека "сигнейчър"

За малко да забравя - пробвах на кожа /китка/ паралелно Табако ванил и Тосканската кожа. Покъртителен шлейф и трайност за Табако ванил! Заглушава Тосканската кожа. Обаче, оставам си вярна на Tuscan Leather. За моя вкус това е по-добрия парфюм.
В него разпознавам много повече от това, което търся / нямам ни най-малка представа за пилотско яке  Simple Smile/

# 107
Пробвах шанс тендре - никой шанс не ми е харесал още толкова че да го купя и този не прави изключение, не е лош иначе усещам дюля леко , приятно парфюмче.
Пръснах си един зелен чай на елизабет арден в дм и ми допадна, малко му е повече в началото цитруса но нямаше 30мл иначе го бях взела, но ще го намеря , пръснах само на блотер
Започнах днес да засичам трайността на филосикос. Напръсках  към 12,00 чуден , прекрасен , преди малко в 16, 30 на отворен прозорец в колата като духна ветрец а аз бях на задната седалка ММ без да съм коментирала нищо каза че му мирише от парфюма. В момента още го усещам по косата и това при три пръски можех още да засичам но за днес свърши Simple Smileзасичането. Очевидно моята кожа обича тоя аромат. Особено като духне ветрец и вървя си го усещам по прекрасен начин  Heart Eyes
Средиземноморските градини бяха много трайни при мен ,шанелска трайност докарваха Simple SmileНо от тези които се водят смокинови и които аз съм пробвала наистина най-трайно е нинфео мио. Смокиновата алегория при мен е със най-ниска трайност.Преди седмица усетих вървейки на едно момиче уоманити, стоеше и разкошно , връзваше се с визията и , рядко се случва така на непознат човек да му се връзва парфюм , облекло чак да се загледам , а дори не го харесвам пустото уоманити но има нещо в него което очевидно се харесва на широката публика Simple Smileа какъв шлейф влачеше Simple Smile

Силве ти кажи на какво заложи днес? ЧРД!

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 17:22 от raz_nejena

# 108
  • на североизток от Рая
   Силви, Честит рожден ден! Hug Heart Eyes

Ти си прекрасно момиче, родено на хубав ден - Благовещение.

Бъди здрава, дива и неустоима жена. Обичана си, бъди винаги най-важна в живота на мъжа си!  Hug Весел празник!!!

Аз днес водих сина си на детски РД на две близначки. Ей, много е хубаво да си имаш две еднакви деца. На мен не ми се случи, но винаги силно се впечатлявам от близнаците. Едната от тях написа Лартизан вместо Лъчезар. Бях ви казала.  Laughing

# 109
  • Германия

Обаче, оставам си вярна на Tuscan Leather. За моя вкус това е по-добрия парфюм.
В него разпознавам много повече от това, което търся / нямам ни най-малка представа за пилотско яке  Simple Smile/

Опиши го това, което разпознаваш. Hug
Особено ми е любопитно как и дали усещаш кожата. Докато за Денси, Лин и мисля Мимси също, кожата е нов колан, за мен е сурова, необработена, суха и стипчива именно като в пилотско яке. Bomber Jacket си е направо отделен моден тренд на запад. Имитации от полиестер и полиамид наводняват магазините пред зима. Това е принципният модел, взет от униформата на пилотите по време на войните. Автентичните са от ярешка или овча кожа и миришат сурово и прашно, както ми стои в Тосканската. Не е скръцливо, ново кожено изделие върху мен. И на мен ми се иска да ми стои като нов кожен колан, харесвам мириса. Още по-чудно ми беше да прочета преди време Ренката, която откри в парфюма жасмин. Аз такъв не разпознавам в нито един стадий. Но пък се треснах по челото като прочетох, че хората намират кокаин в парфюма. Мирисах кокаин в Музея на парфюма в Грас и се чудя как може да не съм се сетила сама - баш така катранено прашасало излъчва.  Ексцентрично като в парфюма и много близко до това, което мисля е oud.

Сис, да ти е леко и удобно във всяка прибавена година. Проветрявай редовно спомените и дръж на чист въздух желанията - помага им да се изпълнят по-бързо. Парфюмирай само чувствата - после влачат шлейф с години и държат свидно. Поисках за теб от празника и блага вест, и здраве! ЧРД!

# 110
Bomber Jacket си е направо отделен моден тренд на запад. Имитации от полиестер и полиамид наводняват магазините пред зима.
Не само на запад. Peace И тук сме наводнени от тези якета от години, че аз и пилотски кожен шлем искам, но още не съм намерила точно моя. Умирам си да видя реакции като изляза с него и Бомбъра на улицата. Mr. Green

Силви, да си жива и здрава и много обичана!  bouquet

# 111
  • при морето
Ох,момичета,много ми хареса ууда в този парфюм и сега виждам,че го има в ибей,но ...не зная какво се прави. SadНякой може ли да ми го спечели,моля виии!
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http: … 86%26prmd%3Dimvns

# 112
  • Германия
Феичка, това не е ли онова, дето Олето го пося?  Hug Hug Crazy Щото го издирвам и аз и ако е то, направо ще взема и на теб /един пакет ще лети към Атти скоро и мога да прибавя/. Сънчо беше пускала линк, който при мен се отвори само първия път и аз не го записах. После йок да го намеря. И каква е тази символична цена? Помня, че не беше скъп, ама ... После Мимс писа, че бил утихнало Ларте и аз съвсем се пощурих.

# 113
  • София
То е, същото  Peace Наистина има едно Лартевско нещо след първоначалния зъболекар и дори и на мен ми хареса. Натали  Hug ако решите така с Фейка, поемам ангажимента да стигне до нея  Peace

# 114
  • Варна
Толкова му е цената, Натали, нямай притеснение  Peace
А Tuscan Leather не познавам  Blush, друг сигурно е писал за кожения колан.
И да използвам момента да поздравя и теб, и Калина за хубавото и съдържателно интервю  Hug

# 115
  • при морето
Феичка, това не е ли онова, дето Олето го пося?  Hug Hug Crazy Щото го издирвам и аз и ако е то, направо ще взема и на теб /един пакет ще лети към Атти скоро и мога да прибавя/. Сънчо беше пускала линк, който при мен се отвори само първия път и аз не го записах. После йок да го намеря. И каква е тази символична цена? Помня, че не беше скъп, ама ... После Мимс писа, че бил утихнало Ларте и аз съвсем се пощурих.
Наистина е едно утихнало Ларте,удивителен аромат!

То е, същото  Peace Наистина има едно Лартевско нещо след първоначалния зъболекар и дори и на мен ми хареса. Натали  Hug ако решите така с Фейка, поемам ангажимента да стигне до нея  Peace
Е,Нат,Атти,Какво да кажа...Златни сте! newsm10

# 116
Разнежена, още от вчера Sunglasses

Нели,Натали,Денси,благодаря ви за хубавите пожелания Hug Heart Eyes
Ех,Натали,Натали,просълзи ме  bouquet

# 117
Силве, ЧРД! Жива и здрава! И весело прекарване на празника!

Една приятелка днес ми показа пробичка от Кокорико-то и много ми допадна. Бях сигурна, че надушвам ууд от виала, ама сега като погледнах- няма такова нещо. Трябва да взема пробичка да го рпобвам на ММ непременно. Ама много грозно шише беееее!  #Crazy

# 118
Силви, честито! Нека се сбъднат всичките ти парфюмни мечти!  bouquet
Аз се връщам от обиколка в мола, но нищо интересно не видях в Дъглас.

# 119
  • при морето
Момичета,нали рефанските шишенца са само 8,10 и 30мл.? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт