Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 884
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Германия
Сис,  Hug

Помогнете ми моля, да отговоря на този въпрос:

"къде мога да помириша Ninfeo mio? Не го открих в нито една парфюмерия в София?"

# 91
  • София
Нинфео Мио има само в The Circle в мол Сердика, освен ако не е изчерпан към момента  Peace

# 92
  • Germany
B Мол Сердика, The Circle Peace

Натали, не пиша в другата тема за розобера, че не са ми потвърдили още резервацията за морето, но до края на месеца ще знам Peace
Днес дивите круши издържаха цял ден на открито и на BBQ, аз не ги усещах, но няколко пъти ми казаха, че мириша на сок круша Grinning. Привечер влязохме на закрито и всички го отчетоха.

# 93
  • на североизток от Рая
  Привет! Включвам се след другата калинка.  Laughing

Натали, прекрасно интервю!!! Фен съм на перото и на двете ви.  Hug Hug

Когато Фрагрантика не ми е достатъчна, а искам компетентно мнение за някой парфюм, ровя или в Аромастилница, или питам тук.

Днес щях да давам отпуск на носа и обонянието си, но не се получи. Имах проба La Perla и от любопитство я пробвах. Не съм усещала аромата край себе си, но открих, че за няколко минути се промени няколко пъти. Долу горе ми хареса.

Hug

# 94
  • Бургас
Коромандел - мухлясали, пияни маслини в ликьор  /но пък голям кеф да си го ползвам  Heart Eyes /
Шанел 5 - стара баба-реститутка, с червено червило, герданче и лачена чанта  Laughing
Шанс о Тендре - поляти с лимонов сок печени дюли;
Версенс Версаче - морски бриз край Созопол;
Elixir Des Merveilles - блаженство, нирвана  Heart Eyes  Flutter
Eau за Merveilles - Кореком, луксозен магазин;
Нимфео мио Аник Гутал - клонка от зелени смокини;
Ботега Венета - скъпа, велурена, виолетова на цвят чанта;

Натали,   bouquet

# 95
Много съм щастлива, отнова а пуснали любимото ми Клое интенз на промоция  Crazy

Лелеле, Шанел 5 ми е един от любимите парфюми и никога не съм го свързвала с ретро излъчване, бабички, но доста често чета такива описания за него Simple Smile

# 96
  • Бургас
Лелеле, Шанел 5 ми е един от любимите парфюми и никога не съм го свързвала с ретро излъчване, бабички, но доста често чета такива описания за него Simple Smile

Нищо лично  Hug Всеки има различни възприятия и вкус  Simple Smile
Четох и аз за мухливото мазе за Коромандел /един от любимите ми аромати/ Wink
Извинявам се, ако съм засегнала още някой както с описанието ми за Шанел 5, така и с това за Уоманити /Натали - може би и ти си права за уоманити Thinking /

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 22:55 от mle4ko

# 97
Нищо лично  Hug Всеки има различни възприятия и вкус  Simple Smile
Четох и аз за мухливото мазе за Коромандел /един от любимите ми аромати/ Wink
Извинявам се, ако съм засегнала още някой както с описанието ми за Шанел 5, така и с това за Уоманити /Натали - може би и ти си права за уоманити Thinking /

Не, не - в никакъв случай не го пиша с подобен контекст  Hug
Много са ми интересни различните възприятия на един и същ парфюм.
Уоманити има много точни попапдения тук като описания, на мен ми е един такъв солено-сладък аромат и с едно пръсване не успях да разбера бих ли го носила, но ме заинтригува.

# 98
  • Германия
Ох,  ooooh!, ама аз много отдавна съм възприела, че никой тук не го взима на чест и не се засяга на парфюм. Дай да го припомним за всички.  В края на краищата имам предвид как стои на мен, пък на друг съм убедена, че ляга по друг начин. Hug
Омбре Роуз например, без да си кривя душата ухае на розови, вафлени кюлоти страстоубийки, стояли в скрина при пудрата. Ама това не ми пречи да го обичам самоотвержено. Уоманити си търси кожата и става прекрасен като я намери. Върху мен е краен, плазмен продукт. И кръвна плазма да напиша все тая,  донорът пак е ял пресолен хайвер на вечеря.  Whistling Така ми стои на мен.

# 99

Това просто ме разстреля! Искам да го помириша! Не Womanity Thierry Mugler, а онова синтетичното.
А иначе - обожавам Womanity!  Peace

# 100
Много интересно интервю на Натали с Калина. Прочетох го с голямо удоволствие.  bouquet
Нека по-новите момичета не възприемат сериозно тези описания и да не се връзват. Всеки си има предпочитания и едва ли личното усещане на някого може да повлияе на харесващия даден парфюм да почне да го мрази.
Както се казва играем си на асоциации и зад тях прозират опит, страхове, предпочитания. Laughing
Сега остави да се появи някой психолог и да разтълкува "виденията" на дамите тук. Joy

# 101
Е защо не казвате за интервюто?! Аз нали съм влюбена и все изпускам важните неща. Laughing

Затрогващо! Обичам и Калина и Натали, а двете заедно ми действат разплакващо!  Heart Eyes

# 102
  • Бургас
Щастлива, с нос, заврян в пръснатото на китката от новичкия ми Коко Мадмазел ЕДП, прочетох 2 пъти интервюто. Искам да чета още и още ... пренасям се в един друг свят..  Heart Eyes

П.П. От къде може да се намери книгата на Калина? В Хеликон дали ще я има?

Едно въпросче - как усещате като трайност Средиземноморските градини на Ерме?  Thinking
Със сигурност още не им е време да ги ползвам, но все пак... Как са в по-топло време? Губят ми се като пръсна, точно след няма и час, а толкова много си ги харесвам  Outta Joint

# 103
Като чета как много от вас възприемат Уоманити, се чудя за същия парфюм ли става въпрос. Явно обича моята кожа, защото стои разкошно - получих комплимент още като го тествах - че мириша много луксозно - и то и от двата пола  Laughing

# 104
  • София

Едно въпросче - как усещате като трайност Средиземноморските градини на Ерме?  Thinking
Със сигурност още не им е време да ги ползвам, но все пак... Как са в по-топло време? Губят ми се като пръсна, точно след няма и час, а толкова много си ги харесвам  Outta Joint

mle4ko, поне 4-5 часа добре ги усещам, а до края на деня все ще ми напомнят по някакъв начин за себе си. ОБОЖАВАМ ГИ!
Обаче си имам един вълшебен шал за през лятото и той поема, задържа и отразява най-доброто от ароматите ми.
И от дълго време съм забелязала:  независимо, че пръскам на кожа, именно материята на дрехите ми допринася много за това как се развива и запазва парфюма.

Атти, нещо спонтанните ми асоциации за парфюми не щат да изскачат, обаче за един, вече винаги мисля по нов начин:
Angel Liqueur de parfum препикана/ кожа/ от котараци.
И още малко:
Nanadebary Pink - така ухаеха детските ми сълзи за мама.
Nanadebary Green - ето така ухае щастие/ през лятото/.

Натали, всеки път като те чета се сещам откъде съм тръгнала и докъде съм стигнала. И колко съм се отклонила. И ми е мъчно, щото съм сбъркала посоката, но ми е хубаво, че още имам шанс да се върна там.
Знам, че нищо не се разбира, ама то и не трябва. Няма повече да ти го пиша, просто да си знаеш: много е ценно за мен да те чета.

Общи условия

Активация на акаунт