Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 485
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
  • Германия
Сега изгледах за втори път. Не познавам двамата водещи и съм абсолютна непредубена откъм стари впечатления, но схванах какво всъщност ме е подразнило. Вярно, че не всички хора се интересуват от парфюми и не е и нужно. Но журналист в национален ефир, който не акцентира върху най-важното: фактът, че това е първата по рода си литература от бг автор, че имаме първата интелигентна парфюмна критика в лицето на автора, че стилът е особено живописен и книгата си заслужава дори никога да не възнамеряваш да ползваш парфюм - е просто неподготвен журналист, който не е надникнал отвъд корицата. Това да не ти е световно неизвестна аромастилница, ефир с претенции е. Не е нужно да си експерт в областта, само да изведеш акцентите правилно, това продуцира новина.  Peace Това по мое непрофесионално мнение.

Имам сериозен проблем с Гарденията. Нямам гардероб за нея. Наложи се днес да си купя поне един кат - иначе обиждам парфюма. Whistling Whistling

# 301
  • София
Малко асоциации да напиша и аз:
Уоманити - слънчево време.
Ангел или Демон - работещо момиче.
With Love - шал през зимата.
Хермес Градините - дъжд.
Екстраваганс Амариж - лято на Градина.

NR/SJP - гола блондинка в бели чаршафи.

# 302
Сега изгледах за втори път. Не познавам двамата водещи и съм абсолютна непредубена откъм стари впечатления, но схванах какво всъщност ме е подразнило. Вярно, че не всички хора се интересуват от парфюми и не е и нужно. Но журналист в национален ефир, който не акцентира върху най-важното: фактът, че това е първата по рода си литература от бг автор, че имаме първата интелигентна парфюмна критика в лицето на автора, че стилът е особено живописен и книгата си заслужава дори никога да не възнамеряваш да ползваш парфюм - е просто неподготвен журналист, който не е надникнал отвъд корицата. Това да не ти е световно неизвестна аромастилница, ефир с претенции е. Не е нужно да си експерт в областта, само да изведеш акцентите правилно, това продуцира новина.  Peace Това по мое непрофесионално мнение.

пп.Леле, какви съкровища си имам,чудя се от къде да ги подхвана. Имам странно присвиване в стомаха,че този път ми изгоря портфейла ooooh!
Абсолютна съм съгласна с мнението на Натали.Също не познавам водещите. Липсваха акцентите.
Смешно беше и това, цитирам по памет: Можеш ли да познаеш парфюма ми? - чудя се, дали водещата е разгледала поне съдържанието!? Колко общо парфюма има на света, тя/ Ана...незнам коя си да не живее в зората на парфюмната индустрия Laughing

# 303
  • Чукарландия

Имам сериозен проблем с Гарденията. Нямам гардероб за нея. Наложи се днес да си купя поне един кат - иначе обиждам парфюма. Whistling Whistling

Нат, направо ме убиваш с твоите описания! Бавно и сладостно! Уникален речник! Няма втори такъв.   bouquet  bouquet  bouquet

ПП А иначе, твоята работа стана като в оня виц: Мадама си купила лак за нокти и за да и се връзва на цвета на лака, си купила същия цвят...кола!  newsm47

# 304
Натали скъпа твоите изисквания са като за към Иван Гарелов  hahahaмоля те не стреляй по пианиста опс пианистката hahahaаз се изказах така защото това тук може да не е тема но на мен в ефира ми липсват истински журналисти, повечето са задаващи просто някакви въпроси не си изпуснала нищо че не ги знаеш  Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 20:50 от raz_nejena

# 305
  • Козлодуй
Добре сте си побъбрили,докато бях на работа.И интервюто гледах чак сега.Издразни ме водещата много.Нати е абсолютно права,но освен всичко друго като задаваш въпрос,не е ли нормално да изслушваш?Или слушаш само себе си?Може би е журналистически похват,може да е малко времето,но така е досадно и изнервящо,и невъзпитано,и просташко даже.Не я харесвам тая Цолова,а още по не харесвам бившата къцивапцаровка.
Евала на Калина,че беше толкова лъчезарна и търпелива Heart Eyes Гордея се,че я познавам.

Честито на всички с нови придобивки Hug
Да се похваля и аз с нещичко Grinning Съвсем на сляпо пожелах ето това-непознато на широката публика,с интересен и богат състав според Фрагрантика и доста противоречиви мнения.Оказа се истинско попадение май.Усещам тъмна и сладостна роза,топла амбра и нещо шоколадово...Щастлива съм,интуицията ми не ме подведе Grinning

# 306
Всичко друго съм очаквала, но не и да се влюбя в уд. Разопаковах си пакетчето чинно, затворих очи и хванах едно от шишенцата. Пръснах и зачаках. Усетих, да, буквално усетих, а не просто да съм помирисала... нещо чисто, съвършено чисто,без сапунени препратки, ирисово ми се струваше, със смолисти препратки. Не издържах и изкарах пак шишенцето, а на него се мъдри надписа Oud wood Shocked Гледам, пуля се, пак гледам, ами не е мираж. Това е.  Уд се оказа. Уф, нямам муза за описания, явно, ноооо това не е уд, като уд, това е нещо друго. Най-съвършения уд, с който съм се сблъсквала.  На път съм да призная Том Форд за един от най-добрите Heart Eyes
На другата ръка съм пръснала M7, на същия принцип. Сега разбирам защо всички припадате по него Mr. Green

# 307
И аз го нося сега, много е хубав наистина този ауд на Том Форд, но за мен е чисто мъжки парфюм. Не бих го носила, но бих мирисала любимия с него.

# 308
Ааааа, Денси, Naughty Цъ, ако го имам ЛМ няма да се докопа до него Mr. Green Той си има неговите Crossing Arms Хич не ми е мъжки на мен. Точно унисекс го усещам, ама той моя вкус е различен от твоя, днес например бях се потопила в магията на Бялото пачули. Знам ви какво мислите за него, но на мен ми действа, хм, трябваше да видите какъв военен диктат въведох в класната стая Joy

# 309
Да любимия ме трови сутринта с Бялото пачули. Аз съм се напръскала със страстния Табако Ванил, радвам му се и изведнъж обгазяване с  Бялото пачули, което се опита да убие моята страст, но два Том Форда да се борят, винаги надделява топлия! Mr. Green

# 310
  • USA, Steak State
Стига бе, какво му е на Бялото Пачули? Толкова любим аромат ми е. Нося го само в домашна атмосфера, чувствам комфорт с него.
Тютюневата ванилия съм се отказала да я тествам, не ми трябват нови дертове на главата. Тъкмо съм се успокоила в парфюмно отношение.  Mr. Green

# 311
Нищо му няма, просто ме трови, иначе си е чуден. Whistling

# 312
Аааа,Паяче, ако Не ти трябват нови дертове не посягай към Табако ванил Sunglasses

# 313
  • USA, Steak State
Аааа,Паяче, ако Не ти трябват нови дертове не посягай към Табако ванил Sunglasses

Именно, няма да посягам изобщо. Така се чувствам почти излекувана едва ли не. Имам страшно много зимни аромати и по-малко летни. Да посвърша бутилче- две ще мисля за нови попълнения.

БТВ  имам поуча на Килиан / ех че звучно българско му сложих  Mr. Green/ и допълнително oud-а ако някой ги иска ги пращам веднага.

# 314
Бялото пачули не ме обича мене. Няма топлина, няма сладост. Само пластмаса и студ и синтетика.
Както се казва no martini no party. Laughing
Но ..един дерт по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт