Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 497
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Не съм гледала все още интервюто, но гледам снимката на Калина. Любима, прекрасна Калина! Heart Eyes

# 286
  • София
Имах нагласата да пиша днес втора серия (хейтърска) с асоциации на парфюми, обаче току-що се напръсках с Baghary и веднага ми омекнаха зъбите, мозъка и капачките на коленете. Как е възможно да се втечни нежност и красота и да се бутилира във флакон? Отивам да припадна върху някое бледорозово пухкаво облаче  smile3544  Оленце, обещавам да си понесеш последствията някой прекрасен ден  kiss
Това на Robert Piguet  ли е?

# 287
Рени, Натали, честити парфюми.

Много са интересни наистина екслузивите на Герлен. Не се учудвам на ентусиазма на Нат. Днес съм с Guerlain Myrrhe et Delires от проба, който получи хладки, дори хладни ревюта по блогове, но за мене е доста любопитен.   (Myrrh е всъщност смирна).

И дайте някакъв линк към интервюто на Калина, моля....

# 288

И дайте някакъв линк към интервюто на Калина, моля....

Заповядай:
http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/tainite-na-parfyuma-v-kniga.html

# 289
Ди, благодаря!!

# 290
И аз не успях да гледам интервюто и затова благодаря за линка!  bouquet
Честно казано въпросите на Виктор Николаев бяха доста по-адекватни и донякъде успя да нацели връзката на паметта с парфюмите и асоциациите.
Много хубаво интервю. Hug Най ми хареса фактът, че Калина не приема себе си като крайна инстанция и парфюмен специалист, а работи с фантазията си, за да опише въздействието на парфюмите.

# 291
  • София
Имах нагласата да пиша днес втора серия (хейтърска) с асоциации на парфюми, обаче току-що се напръсках с Baghary и веднага ми омекнаха зъбите, мозъка и капачките на коленете. Как е възможно да се втечни нежност и красота и да се бутилира във флакон? Отивам да припадна върху някое бледорозово пухкаво облаче  smile3544  Оленце, обещавам да си понесеш последствията някой прекрасен ден  kiss
Това на Robert Piguet  ли е?
Да  Peace

# 292
Атти, а силно си се усещат алдехидите?

# 293
Прекрасен завършек на деня ми с интервюто на Калина и споделеното от Натали Heart Eyes
Този Виктор наистина беше по-адекватен. Ана се представи в общи линии, като жена за която е важна цената на парфюма,а не на какво точно ухае.
Калина, макар че не те познавам лично, впечатлението ми за теб е като за един чувствителен, притеснителен човек, пълен с много позитивизъм. Hug
Натали, обичам  когато пишеш за някой парфюм с любов, докосваш сърцето ми, за което ти благодаря  bouquet

# 294
Ако не беше заради интервюто с Калина с кран не можеш ме накара да започна деня си с Ана Цолова абсурд hahahaтя и с политиците е така не само с парфюмистите Laughing

# 295
  • София
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честно казано идеята ми беше да се включа в темата чрез интервюто - две три думи за всеки парфюм. Разбира се не се получи, и аз бях празноглава и те искаха да питат други неща.

Иначе аз я карам като one trick pony - зелена и черна смокиня - Нинфео и Figue Amere на Miller Harris. И после - прозрачно, тръпчиво пачули - Sublime Balkiss, кремаво плътно пачули - Бялото пачули, сладко медено пачули - Idylle duet, шоколадово-горчиво - Coromandel.
Но се стигна до мухъл и пластмаса ... #Crazy

За мен беше трескава сутрин, без кафе, закъсняло такси и разкочаващо се копче на ризата Embarassed
Сега се очертава обаче чудна вечер - благодаря ви!
 Hug
ПС не знам дали това е влязло, но Виктор ме пита дали е много странно, че харесва най-много парфюма с мухъл - поздравих го за добрия вкус  Laughing

# 296
  • София
Атти, а силно си се усещат алдехидите?
Да, но това са такива нежни сапунено-пудрени бели алдехиди, като в Омбре Роуз, а не остри и кафяви като в Петицата, да речем. Поне на моята кожа така се проявяват.

ПС не знам дали това е влязло, но Виктор ме пита дали е много странно, че харесва най-много парфюма с мухъл - поздравих го за добрия вкус  Laughing

Да, това беше финала на интервюто - с твоите думи, че това е най-добрият парфюм от демонстрираните  Peace

# 297
Ако не беше заради интервюто с Калина с кран не можеш ме накара да започна деня си с Ана Цолова абсурд hahahaтя и с политиците е така не само с парфюмистите Laughing

Е, чак пък да е зле, не бих казала. Аз обичам да я гледам, но съм на работа все пак и рядко ми се случва. Grinning
Човек не може да разбира от всичко, а както много пъти сме си говорили повечето хора не възприемат парфюмите като нашата малка група тук и виждат в тях или бранда или цената или красивото шишенце. Или пък начин да демонстрират благосъстояние.
Атти, що ми трябваше да питам! Crazy
Мерси!  bouquet

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 19:58 от *Emia*

# 298
Моето мнение за нея не е съставено тази сутрин  Simple Smile Simple SmileНе случайно като има важен разговор с политик оставят нея да си зададе написаните въпросчета а момчето го разкарват. Моля ви са hahahaИначе е симпатична но на мен ми е вяла , по-скоро ще ме преспи отколкото събуди hahaha
 Да и аз усетих че Виктор мухала му ареса еми вкус Simple Smile

# 299
Аааа Коромандел! Знаех си и аз, че стана ли дума за мухливо е той! Особено като се хареса най-много на Виктор: 100% бях убедена! Мъжете много ги влече Коромандел, не знам защо така.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт