Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 498
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
Според мен беше коромандел Simple Smile

# 271
  • Варна
Според мен беше коромандел Simple Smile

И според мен  Peace
Втората смокиня, тази с черната, узряла кожа не мога да разпозная. За пластмасата и аз мисля, че е Бялото пачули.

# 272
  • София
Да, Коромандел е по-логично, прави сте  Peace

# 273
  • Германия

Слаба дума. Не отразява всъщност колко  нелепо звучи да говориш за парфюм, когато не си в състояние да го преживееш или го възприемаш само като луксозна течност в бутилка, която струва много пари и никога не си се замислял отгоре му. В такива случаи - когато не съпреживявам и не познавам материята - намирам за по-уместно да си мълча и да оставя събеседника да говори. Ако не бяха прекъсвали Лин, можеше да научат повече от нея. Поздравления за самообладанието ѝ, аз бих пропуснала два такта тактичност, но Калина е деликат по ДНК. Освен това е остър ум, който не заслужава скучни въпроси. Даже и такива обаче, не са в състояние да я обезцветят, дори с баналната си намеса.

От няколко дни пишете за смокини. Сега и Калина ме запали за тях. Е, в кои парфюми да ги диря? Любим плод са ми. Цяла зима си купувах сушени, защото просто не мога без тях. Вдигат адреналина ми. Представям си как ще ме погледнат в шуменските парфюмерии като вляза и попитам за парфюм със смокини в състава. Crazy Ще пробвам, обаче.

От мен няколко предложения, които със сигурност ги няма в парфюмериите, но си струват издирването за проба.

PG16 Jardins de Kerylos, Parfumerie Generale
(смокинов лян)

Au Lac, Eau D`Italie
(смокиново лазурен)

Ex Libris No. 16,Tokyo Milk Parfumarie Curiosite
(смокиново хартиен)

Philosykos, Diptyque
(смокиново дърво)

A La Figue!, Satellite
(изтръпнала смокиня)

ПП Не познавам Кукуригуто, но черната, презряла смокиня ми отива на него, по описанията дотук, които видях в темата.

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 11:42 от Натали Никол

# 274
Натали, приказно описание  Heart Eyes

Аз днес съм на същата вълна защото дойде при мен скромната, но пък много желана бутилчица със синджирче Simple Smile

...и ако знаете какво си поръчах с нея http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/diesel-plus-plus-feminine.php - точно за квартални разходки  Mr. Green го взех

РЕ, за този ли Passenger http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/dupont-passenger-cruise-women-g-.php идеше реч по-рано в темата?

# 275
  • София

Тайна, не, това не е показателно, както и баркода също. Може по външни белези, ако имаш пред себе си друга гарантирана опаковка и флакон и сравняваш до най-малките подробности. По аромата също може да се разпознае, но пак трябва да се познава много добре оригинала.
Атти, просто няма как, беше поръчан един, мъжът ми взимаше от човек,който внася, ние не го знаем кой е, купуваше само ако поръчат,че са скъпи, и се ядосваше ,че много пари дал, а жената се отказала и сега не знам какво да го правя.А сметки купища, данъци,адвокати, нотариуси, наследници, всеки иска пари. ooooh!

# 276
# 277
Мимс сега погледнах в книгата, смокинята с кожа е май някаква на Милер Харис не я познавам и незнам правилно ли изписах името но май е тя Simple Smile

# 278

Пък Ренката, чакам инфо за (Untitled) na MMM Flutter

Това е само различна бутилка, иначе аромата трябва да е същия. Като дойде ще сравня, аз имам още малко от тази красота в бялата бутилка.
После ще дочитам и на Натали писанията и ще гледам интервюто, че сега имам малко задачи за вършене...

# 279
  • Варна
Мимс сега погледнах в книгата, смокинята с кожа е май някаква на Милер Харис не я познавам и незнам правилно ли изписах името но май е тя Simple Smile

Възможно е, Калина ще каже  Simple Smile
Аз не съм довършила книгата още. Чета я бавно, задълбочено, постепенно и по малко. Така правя с всички неща, които ми носят голямо удоволствие. Ако ги "издумкам" наведнъж имам чувството, че нещо пропускам. А не искам. Искам всичко и много продължително във времето  Laughing

# 280

Възможно е, Калина ще каже  Simple Smile
Аз не съм довършила книгата още. Чета я бавно, задълбочено, постепенно и по малко. Така правя с всички неща, които ми носят голямо удоволствие. Ако ги "издумкам" наведнъж имам чувството, че нещо пропускам. А не искам. Искам всичко и много продължително във времето  Laughing
Heart Eyes

# 281
  • виртуално
От 3 дни съм болна в къщи и не съм слагала парфюм, но интервюто ме зареди с толкова положителна енергия, че вече съм с любимото Идоле.
Мисля, че разпознах Коромандел и Ню  newsm78

# 282
А зелената смокиня според мен е- Ninfeo Mio Annick Goutal   Thinking

# 283
# 284

Hug отивам да се пръсна с него  и да го изкарам от кутията -вече му е време Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт