Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 478
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • Германия
магията на Бялото пачули. Знам ви какво мислите за него, но на мен ми действа, хм, трябваше да видите какъв военен диктат въведох в класната стая Joy

Crazy
И аз ставам вожд като го нося и раздавам вездесъщие. Peace Май и друг път съм го казвала - Бялото пачули ме кара да се държа собственически и да мисля за отривисти хора като Джемма Hug Hug. Не си го деля с ХН, само мой си е и много си го харесвам отгоре. Куклите на Лин /пластмасовата нота/ са при мен гумените балони отпреди много години. Вътре имаха тънък слой талк или друг прах и като почнех да ги надувам ми влизаше гумен вкус и мирис в устата. Сякаш същия го разпознавам от първите минути на Бялото пачули, но надолу е в най-положителния смисъл сноб. Има си традиции и си се отстоява; не съм анонимна с него. Хард е, не съм се сещала да търся комфорт като Паячето в него. Мен лично ме задължава.

# 316
  • Пловдив
Хоп ,гледах интервюто и аз - мноого ми хареса Калина, но наистина , не беше пълноценно , личеше си  , че водещите хал хабер си нямат от парфюми, аз не ги обвинявам за това - доста трудна материя е наистина, но можеше да се подготвят малко .
преди малко тествах Kelly Caleche едп , ей толкова кофти не съм върприелмала парфюм скоро... малеееееее не искам да се сещам, чак ми се повдигна и добре , че банята беше близо, та предотвратих по-лоши последствия  Joy , ей не може да се отмие този аромат, търкам, търкам-все си седи леко , но стои. После се напръсках с 2 други парфюма, но още не мога да го забравя , травмирах се направо.... да се смея ли, да плача ли , незнам , но се чувствам като минала през мини филм на ужасите.  Embarassed Sick Sick Sick

# 317
  • Козлодуй
Най-съвършения уд, с който съм се сблъсквала.  На път съм да призная Том Форд за един от най-добрите Heart Eyes
На другата ръка съм пръснала M7, на същия принцип. Сега разбирам защо всички припадате по него Mr. Green
M7 e създаден по времето,когато Том Форд е работил като творчески директор за YSL.(Вторият мъжки аромат според Фрагрантика,чудя се кой ли е първият?)Верен фен съм му до гроб,за мен той е гений още от влюбването ми в Орхидеята.И Бялото пачули обичам.Дори ароматите,които не мога да харесам за лично ползване,пак оценявам като гениални.
Ааааа, Денси, Naughty Цъ, ако го имам ЛМ няма да се докопа до него Mr. Green Той си има неговите Crossing Arms Хич не ми е мъжки на мен.
Уни е и за мен,обожавам да го нося,но както казах и по-рано,предполагам,че върху мъжка кожа би бил просто секс в бутилка.И ако имах мъж,не би се докопал до него,защото никога не бих го пуснала да излезе от в къщи с Oud Wood  Naughty  Mr. Green

# 318
  • USA, Steak State
Май за първи път чета отрицателно мнение за Кели ЕДП. Аз и ЕДТ и ЕДП ги любя безусловно.
Възможно е да те е подразнила Ермевата нишка.  Thinking

# 319
  • Germany
За водещите няма да се изказвам, то се видя, че са меко казано неподготвени. И ако парфюмната аудитория е ограничена и малко хора биха разбрали некомпетентността на водещите, то какво да каже 300 хилядна аудитория, бореща се със стерилитет например, представена от неразбиращи и невникващи в проблема хора? Близка приятелка съм с една от водещите криминални журналистки в медийното пространство. Нивото е толкова ниско, че се чудя аз ли живея на друга планета или тя живее в неин си филм.
Натали, цял ден се радвам на сцената със склапянето на клепките и тръгването към касата на ХН Heart Eyes Ей така ми изниква в съзнанието и ми става едно хубаво на душата Mr. Green Браво!!! Отново!!!
Днес пробвах отново Нинфео Мио. Не вярвах, че ще кажа някога такова нещо - харесва ми, искам го Crazy Чудя се само дали внезапната ми любов към смокините ще трае от ден до пладне, както внезапната ми любов към белите цветя Mr. Green или направо да го поръчвам ooooh! Този път смокинята не ми се показа толкова озъбена, горчива и сърдита, а мека, зелена ароматна красавица, заобиколена от безброй много цитруси, кой от кой по-кисел.
И да похваля отново как стои Табако ванил върху Денси Crazy - черешова пурета - идеален баланс между тютюн и вишни, ужасно вкусно, а какъв шлейф прави, не искам да говоря. Върху мен избива основно ванилията, сигурно защото знае, че не я обичам, толкова е сладък, че очаквам да ме нападнат рояк пчели.

# 320
Хахха,Натали, аз пък мечтая да мога да го нося на мотора,ама там ми се губи Rolling Eyes
Преди така ми действаше пък Черния кашмир,но сега нещо омекна,дотолкова че ми е комфортен точно като черното ми кашмирено поло зимата,меко,топло и уютно като в майчиния скут преди 30години Heart Eyes

Аууу,Сънче, много си ревнива Laughing

пп.Ами, Ковачева, аз пак да си предложа услугите Hug Laughing

# 321
  • Пловдив
Май за първи път чета отрицателно мнение за Кели ЕДП. Аз и ЕДТ и ЕДП ги любя безусловно.
Възможно е да те е подразнила Ермевата нишка.  Thinking

Ох, аз съм чела негативни отностно заклани животни и какво ли не беше, може би и това ми повлия... имах по-големи надежди, това е първия парфюм с кожа, който тествам и дано имам смелост да тествам и други, които да ми допаднат ...

# 322
  • Germany
Сънчо, Опиум е първия Peace
Обърни му по-сериозно внимание. По времето на ТФ YSL  Mr. Green създават най-големите си шедьоври Heart Eyes

# 323
  • Козлодуй
Нали съм един типичен ,няма как да съм друга Mr. Green
Аз пък никаква кожа не надушвам в Келитата,ни драна,ни пърлена Grinning И си нося с кеф ЕДП.
А имали ли сме тема за нероли?И изобщо има ли фенове на нероли тука?Щото съм пуснала в размените едни нови слепи придобивки,на едното,цитрусовото може и да му дам втори шанс,но другото е убийствено(за мен) нероли...Получих информация за тях едва след като ги поръчах,иначе щях да си го спестя,но тръпката от непознатото,ех,без нея би било толкова скучно Grinning
Говоря за ей тези на M.Micallef,за които също се надявах да са находки,но не би,поне не за мен:

№11=Floral
и №21=Pomelos

Хриси,благодаря Heart Eyes И за ценната информация,и за пробичката Grinning Тествах го аз,невероятен е,но според мен е много по-мъжкарски от М7 и не бих го носила.

# 324
И да похваля отново как стои Табако ванил върху Денси Crazy - черешова пурета - идеален баланс между тютюн и вишни, ужасно вкусно, а какъв шлейф прави, не искам да говоря. Върху мен избива основно ванилията, сигурно защото знае, че не я обичам, толкова е сладък, че очаквам да ме нападнат рояк пчели.
Благодаря ти много, обичам те! Heart Eyes Hug  bouquet Този парфюм е уникален!

# 325
  • София
ivelina2, и на теб ти се е показало одраното говедо от Кели Калеш  Mr. Green Ужасяващо е, нали? Душа го от капачката - прекрасен, приказен, мек, билков, направо лечебен за сетивата... а като го пръсна - кланица  ooooh!

Сънче, не сме имали тема за нероли, ще се наложи скоро Simple Smile Боя се, че не различавам тази съставка, не ми е много ясна  Embarassed

# 326
  • Козлодуй
За мен ще е хейтърска Grinning Само нероли май мразя повече от тубероза,а имам усещането,че ти би го харесала.За мен са близки наистина,и в доста парфюми си партнират с твойта любимка.

# 327
  • Чукарландия
Сънчо, Опиум е първия Peace
Обърни му по-сериозно внимание. По времето на ТФ YSL  Mr. Green създават най-големите си шедьоври Heart Eyes

Ковачева, да попитам и аз, в какъв смисъл първи и втори във Фрагрантика? Най-добри ли?  Hug

# 328
  • Варна
Поносете Кели Калеш едп 7-8 часа, при 38 градуса и неработещ климатик в колата и елате пак да ви питам  Mr. Green Hug Чувствах се като невиждал баня индианец, плътно загърнат в бизонски кожи. Като се погледнех в огледалото се виждах в цветовете на войната, направо ми се трансформира цялостната нагласа към света. ЕДТ е малкото индианче.

Намирате ли прилика между Тобако ванила и Амбър наргиле? Колкото повече тествам първия, толкова повече прилики ми се разкриват.

# 329
  • USA, Steak State
Поносете Кели Калеш едп 7-8 часа, при 38 градуса и неработещ климатик в колата и елате пак да ви питам  Mr. Green Hug Чувствах се като невиждал баня индианец, плътно загърнат в бизонски кожи. Като се погледнех в огледалото се виждах в цветовете на войната, направо ми се трансформира цялостната нагласа към света. ЕДТ е малкото индианче.

Намирате ли прилика между Тобако ванила и Амбър наргиле? Колкото повече тествам първия, толкова повече прилики ми се разкриват.

Ахахахаха мноооооого ми хареса определението за Кели-тата.  Mr. Green
Браво Мимс, непробвала ще ме откажеш от тютюна.  Mr. Green Ако намираш прилика и то голяма не ми трябва. При Наргилето усещам джинджигил, който ме дразни в парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт