Парфюмни размисли и страсти - 152

• 50 464
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
И аз много го харесвам този Фрапин, на мен ми е бая Гурме, малко като Бейлис с бисквити!  Laughing Или котешки езичета с конфитюр...  Whistling
Знам, че тук има късметлийки, които имат или познават Костюм Нешенъл 21 (не иска да ми се пусне латиницата...). Някой ще сподели ли, на мен дали ще ми хареса?  Laughing

# 376
Пикси, много ми стана интересно как са пресъздали машинно масло в този Ком де Гарсон от 2011 newsm78 ако можеш разкажи повече!

Разнежена, този Ком де Гарсон в никакъв случай не е за насляпо. Потърси с търсачката споделеното от Мимс при първата ѝ среща с този екземпляр Sunglasses
Хубавия коняк си е хубав коняк, 1270 е нещо различно и при мен въобще не е джибрест,поне зимата, сега не съм го носила.

# 377
Рени, 21 е доста зимен за мене и бих го нарекла comfort аромат. Пипер, съчетан с гъстата сладост на мед (да, знам, че няма мед споменат, но повече за мед си мисля вместо ванилия).  Топъл и уютен, не особено комплексен, но страхотен за студено време. Ако не обичаш пипер, не знам дали ще ти хареса.

Годес, аз машинно масло не си спомням кога съм мирисала последно (не масло на кола), но нали говорим за асоциации.  Даже не съм му проучвала съставките, така че не знам какво може да създава тази алюзия  Peace    Не мисля, че ще го нося достатъчно за да разбера.

# 378
  • София
Годес , благодаря! Да не си падаме много по тамяни. Но Тере, ще пробвам при първа възможност.

Разнежена,
Скрит текст:
в този сайт , като влезеш в профила си , можеш да избереш "Вип /любима марка" .После всеки път , когато пазаруваш нещо на тази марка от тях ползваш 10 % отстъпка (не можеш да комбинираш с други отстъпки обаче, ако правилно помня). Не можеш да сменяш марката поне шест месеца.

# 379
Силве аз не съм се интересувала от ком гарсон нещо е станала грешка, мен в главата са ми само смокини и други работи  hahaha нещо не съм се изказала сигурно правилно Simple SmileШегувах се за коняка, то този фрапен ми е интересен за подушване но като се захлади нявга  bouquet
Courage благодарско разбрах ще се регистрирам  bouquet

# 380
  • Germany
 А аз днес пробвам  Aziyade Parfum d`Empire  Rolling Eyes
Много богат и наситен аромат, толкова подправков, че даже и аз не мога да понеса толкова подправки. Една идея по-сладък от Опиум (мъжкия), но Опиум седи някак класно, докато тук, съчетана с многото подправки сладостта ми е в повече. При напръскване се разкрива аромат на кока кола, или по-скоро на чери кола, защото има доста киселичко в нея. Някой може да реши че е кока кола от ДП Цветни води. Усеща се и тамян, който още повече подсилва ориенталското настроение. Едновременно се надвикват в аромата джинджифил, много кимион, много кардамон и канела. Серж Лутенс ряпа да яде, в сравнение с тази подправкова бомба. За сетен път се убеждавам, че на мен джинджифил в комбинация с канела ми прави потна нотка. Обаче ако на Силви М7 мирише на прегрешение и разкаяние, то Азияде на мен ми мирише на мъжка пот след бурен секс. Трайност - изумителна. Мъчих се да го отмия, но още го излъчвам.

# 381
  • Пловдив
Айде сега, всички всичко ще си кажете  Joy . Кой какво, къде как. Къде се забърках и аз ? То на заглавието си пише ама... Парфюмни размисли и СТРАСТИ . От колко време чета, ама ей на- запролети се и страстите взеха да изкачат.  lalalala

# 382
А можете ли да кажете колко струват двете разфасовки на нинфео мио в сердика, приблизителна цена
densi?
Малката е около 130 лв., голямата не си спомням точно.

Фрапина е много готино гурме, но алкохола му е доста.

Aziyade Parfum d`Empire и на мен ми прилича на кока-кола.

# 383
  • Варна
То кока-колата добре е в Aziyade, обаче подправките - ужас!  Crazy Даже, ако трябва да съм точна, по стечение на обстоятелствата знам как мирише концентратът от кока-кола, това, което идва като готова формула в заводите за безалкохолни напитки и после на място се прави на напитка по определената технология. Та, така мирише това нещо - адски сладко и горчиво, чак лепкаво, гъсто, черно. Парфюмът ми мирише точно така, сякаш всички подправки, изброени от Ковачева са киснали в този концентрат около 3 месеца, после някой го е прецедил и бутилирал. За мен абсолютно неносима комбинация, при каквито и да е условия.

Костюм насионал 21 за мен е Коко Мадмоазел с черен пипер. 

# 384
Ох това за концентрата на кола като го прочетох и се сетих за една история на работници забравих къде (някъде источния блок), които пили от концентрата, защото бил много сладък и имало умряли.  Shocked Това колко е истина не знам, разказвал ми го е някой като дете и това ми е останало в главата.
Mims, Коко Муадмазел я изпръсках и забравих за нея отдавна- оттърва ме от един дерт да търся проба.  Peace

# 385
Рени, за мене 21 е доста различен от Мадмоазел. Различни са като усещане за плътност, различни са и като ноти. Това характерно пачули в Мадмоазел не го откривам в 21. Няма ги и тези "спарклинг" цветя в началото.

Днес е ден за парфюмни авентюри, които продължават с Diptyque L'eau de Tarocco. Не знам защо не съм му обръщала внимание досега. Това е един изключително свеж и сочен аромат, който би бил добър за лятото. По свежите цитруси и по розата в началото напомня на Ермесенс Роуз Икебана. Има и една интересна подправкова нота--предполагам шафрана--която се появява, но е слаба. Не знам дали ще е доста траен, обаче, дори за летен одеколон, и определено предпочитам Икебаната, ако трябва да избирам.

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 21:30 от Pixie

# 386
  • София
Pixie, и аз пробвах новия Comme des Garsons, гледах и други хора как го пробваха - едни излитаха през вратата за чист въздух, други го купиха мигновено и го разопаковаха, за да се напръскват. Shocked
Comme des Garsons са си го определили най-точно - кафяв скоч (brown scotch tape). На мен ми мирише на загрята пластмаса, което е тревожна миризма за мен, защото често имам проблеми с вентилатора на компютъра. Казват че имало люляк върху или под скоча, но аз все се притеснявам да не ми гръмне хард диска.

# 387
  • Варна
Ох това за концентрата на кола като го прочетох и се сетих за една история на работници забравих къде (някъде источния блок), които пили от концентрата, защото бил много сладък и имало умряли.  Shocked Това колко е истина не знам, разказвал ми го е някой като дете и това ми е останало в главата.
Mims, Коко Муадмазел я изпръсках и забравих за нея отдавна- оттърва ме от един дерт да търся проба.  Peace

Доста ще трябва да са поизпили тези от източния блок, че да се гътнат. Аз съм го опитвала и не знам как може да поеме човек повече от една глътка, изключително концентрирано е (иначе е вкусно и пристрастяващо), а от толкова не може да се умре. Но е вярно, че в по-голямо количество е доста опасно, нещо с бъбреците се случва, ама и аз не помня какво точно.
Пикси е права - по ноти 21 не прилича на Мадмоазел. Вероятно аз правя някаква незнайна връзка, но още с първото пръсване това ми излезе като стил - Мадмоазел+пипер.

Aziyade ме изкърти, откъде ми трябваше да си го припомням. Не знам дали мирише на изпотен мъж след секс, обаче от средата до края мирише на изпотен пръч  Sick Кимионът направо е смъртоносен.

# 388
Пикси, благодаря за изчерпателните описания. Интересно звучи, харесвам пипер много.  Peace

Аз днес установих, че трябва да нося Коромандел само на кожа. На кожа е много по-красив, отколкото в косата. Ама сега като се позатопли и половин ден не изкарва при мен.

# 389
Днес носих мноооого Коромандел на кожа. Пожъна невероятен успех. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт