Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусиите за парфюми във форума?
Какви са някои от асоциациите, които участниците правят с определени парфюми?
Кои парфюми са споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусиите за парфюми във форума?
-
Какви са някои от асоциациите, които участниците правят с определени парфюми?
Участниците правят различни асоциации с определени парфюми. Например, за L'Art de Gucci те свързват аромата със „свещена любов“, за Eau de Star - с „гнили, развалени плодове“, за Habaniita - със „стара, опушена кръчма от 19-ти век с огнище и знойни кръчмарки“ и за Hypnotic Poison - с "кирпичени тухли". Тези асоциации са лични впечатления на участниците, които се опитват да представят аромата на парфюмите чрез думи и изрази, които ги свързват с определени образи или усещания.
-
Кои парфюми са споменати в дискусията?
В дискусията се споменават различни парфюми, като някои от тях включват Black Orchid, L'Instant Guerlain EDP, Niky de Saint Phalle, Eau Sauvage CD, Habitant Pure Perfume (PP), Philosykos, Elixir des Merveilles , Feminité du Bois, Vanille Noire du Mexique и Shaïlar Parfum Initial. Участниците споделят своите впечатления и асоциации с тези парфюми, което обогатява дискусията с разнообразие от марки и аромати.
-
Какви са асоциациите с аромата на Уоманити?
-
Какви са асоциациите с аромата на Coromandel?

ако можеш разкажи повече!
Не мисля, че ще го нося достатъчно за да разбера.
нещо не съм се изказала сигурно правилно
Шегувах се за коняка, то този фрапен ми е интересен за подушване но като се захлади нявга 
. Кой какво, къде как. Къде се забърках и аз ? То на заглавието си пише ама... Парфюмни размисли и СТРАСТИ . От колко време чета, ама ей на- запролети се и страстите взеха да изкачат.
Даже, ако трябва да съм точна, по стечение на обстоятелствата знам как мирише концентратът от кока-кола, това, което идва като готова формула в заводите за безалкохолни напитки и после на място се прави на напитка по определената технология. Та, така мирише това нещо - адски сладко и горчиво, чак лепкаво, гъсто, черно. Парфюмът ми мирише точно така, сякаш всички подправки, изброени от Ковачева са киснали в този концентрат около 3 месеца, после някой го е прецедил и бутилирал. За мен абсолютно неносима комбинация, при каквито и да е условия.
Кимионът направо е смъртоносен.