Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 895
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Слонът действително гази и не се шегува. Ако решиш да го пръскаш, гледай да има на какво/кого да се облегнеш, за да не те отнесе ударната вълна  Mr. Green

# 541
Самсара, смело момиче си ти  Hug Малко хора могат да минат покрай Кензовския Слон, без да бъдат прегазени безмилостно  Peace Наистина обаче е за студ.

Това плашещо прозвуча, "прегазени"  Thinking Laughing , сега ако реша да го тествам, ще си представям прегазване от слон.  ooooh!   bouquet

Слон, слон, но пък чуден парфюмен  Mr. Green

Атти, Мимс, благодаря ви   bouquet
Аз на кожа не съм го тествала, но ще се поправя. Сигурно затова си мисля, че мога да го нося сега пролетта  Blush

Още ухая на Табако Ванил,  уникална трайност!

# 542
  • Козлодуй
Самсара, Слонът само на минус, иначе ще починеш на мига. Не знам дали някой може да го носи при по-високи температури от нула.
Хм,приемам го като предизвикателство Mr. Green И без друго не съм посягала към него скоро.Но утре,тази вечер вече се намароканих и така съм се размекнала в сауната,че не знам как ще работя тая нощ Crazy

# 543
  • Варна
Самсара, не просто на кожа, напръскай се по врата. Много е измамен този парфюм. Уж такъв - вкусничък, а като се напръска по деколтето и шията става като скафандър.

Сънчо, теб съм те признала, Слон не мой те сломи  Hug

# 544
  • при морето
И мен също LaughingИ си го нося при всякакви температури,особено вечер. Peace

Момичета,която има Шанел №5 О Премиер моля да погледне има ли четири-цифрен номер на шишето и на кутийката!Предварително благодаря!  bouquet

# 545
Да има четерицифрен код на шишето и на кутийката  Hug

# 546
  • София
  Искам да попитам- теста с памучния плат и петното - ефективен ли е  newsm78 . Защото снощи ми стана интересно и реших да тествам - от 5 оригинала и 1 менте си имам 6 петна  hahaha

ъъъъм, с риск да се изкажа неподготвена, разкажи моля те повече - какъв е този тест  newsm78
и на мен някои парфюми ми оставят петна, други - не.. но не съм се замисляла над това като диагностичен тест  Rolling Eyes

# 547
Самсара, не просто на кожа, напръскай се по врата. Много е измамен този парфюм. Уж такъв - вкусничък, а като се напръска по деколтето и шията става като скафандър.

С удоволствие, ни кажи ми как да се напръскам в парфюмерията по шията - срам ме е  Blush, ще рекат, че съм от тези дето ходят да се парфюмират безплатно там...
На китка ще пръсна, пък и съм почти убедена, че ще се го закупя Simple Smile

# 548
  • Пловдив
 Mr. Green Ели , прочетох това и реших да тествам:

"Истина е факта че оригиналите оставят петна върху чисто парче памучен плат а ментета не! Това се получава от разликата в съдържанието. Оригиналите съдържат естествени екстракти, които в себе си носят и цветни вещества, докато имитациите съдържат синтетични "екстракти" и впоследствие се добавят оцветители."

пп. Ако някой може да ми помогне :
1. как се взима проба със спринцофка от оригинален флакон
2. Рефан вече не продавали празни шишенца - от къде в Пловдив мога да се сдобия с такива?

# 549
  • София
пп. Ако някой може да ми помогне :
1. как се взима проба със спринцофка от оригинален флакон
Поставяш иглата на спринцовката и вадиш буталото. Пръскаш от флакона в спринцовката. Поставяш буталото внимателно и след като е влязло добре, обръщаш с иглата нагоре и избутваш въздуха.

# 550
Kenzo Jungle L'Elephant  при внимателно дозиране става за носене и сега. Аз го ползвам с удоволствие. Всичко е относително. На мен не ми действа като "слон", а като магия. Много е специфичен, много подправъчен, нееднозначен. Но наистина трябва да се тества.  Peace

# 551
  • Пловдив
 Joy Ох, добре че не избързах- аз мислех ,че трябва да извадя капачката на парфюма и да пъхна иглата вътре  Embarassed /обаче се съмнявах,че може да се повреди,та реших първо да попитам hahaha , голяма съм смешка/

Благодаря ти, Атти   Hug

# 552
  • Варна

С удоволствие, ни кажи ми как да се напръскам в парфюмерията по шията - срам ме е  Blush, ще рекат, че съм от тези дето ходят да се парфюмират безплатно там...
На китка ще пръсна, пък и съм почти убедена, че ще се го закупя Simple Smile

Ми нека си кажат каквото искат  Laughing
Кое е по-важно за теб - да направиш правилен и обективен избор, за който да дадеш куп пари или какво ще си помисли продавачката? Ама щом си сигурна - взимай, пък после ще ни разкажеш  Simple Smile
Много парфюми съм купувала след тест само на ръка. Ох, ах и хайде със 100+ лева по-лека. И като го разнося после - провал. Също толкова на брой съм зачерквала като "никакви", докато случайно някъде някой не ме убеди, че трябва да понося, за да се убедя в обратното. Ето сега, подозирам, че пренебрежението ми към Лютите чушки се дължи именно на това - никога не съм го носила обилно, както си му е реда. Вярно е, че има и такива, за които човек няма никакво съмнение, ако ще само една случайна молекула да вдъхне, но те, общо взето, такива внезапни и истински любови са рядкост.

# 553
  • София
Mr. Green Ели , прочетох това и реших да тествам:

"Истина е факта че оригиналите оставят петна върху чисто парче памучен плат а ментета не! Това се получава от разликата в съдържанието. Оригиналите съдържат естествени екстракти, които в себе си носят и цветни вещества, докато имитациите съдържат синтетични "екстракти" и впоследствие се добавят оцветители."

трябва да призная, че на първо четене звучи много смислено.. но пък много "оригинали" също не оставят петна - дали защото са "спирт и есенция" или пък екстрактите са само ароматни, но не и цветни/мазни (понеже петната понякога не са с цвят, а просто мазни  Whistling)
при мен категорично никога и върху нищо не са ми оставяли петна Есънсите на Нарцисо, Омния кристалин, Картие Откраднатата целувка, Анаис Анаис (класическия и леката версия), Баленсиага Париж, Мон Жасмин ноар, Нилските градини.. сигурно има и други, но на първо четене за тези се сещам на 100%  Blush

ПП. Откъде е тази информация  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 10:53 от Elitsa_z

# 554
Мимс, много точно казано, на китка и с малко пръскане не успях да оценя КДГ 8 888 - наистина не винаги се получва без обилно напръскване.

Общи условия

Активация на акаунт