Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 883
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • Козлодуй
Сичкото смокин за мене е треволяк Mr. Green
А треволяка го предпочитам само под формата на салатка,може с ракийка Wink
Мускуса-предполагам тоя химичния чистия-аз, за жалост, не го надушвам.Белия муск на Монтал за мен беше въздух под налягане...
Разнежена,стана ми интересно и погледнах в другата тема.Не разбирам защо се палиш,и без друго сме сноби и явно не сме ти на нивото...

P.S.Моята Кралица я помня само от тест като сапунени виолетки-кофти тръпка беше за мен.

# 586
Виолетки, виолетки, виолетки.
В сладолед, сладолед, сладолед Simple Smile

Цитат
за мен монотонни, но хубави и плътни
лошото е, че бързо, твърде бързо омръзват
Цитат
P.S.Моята Кралица я помня само от тест като сапунени виолетки-кофти тръпка беше за мен.

Ох, че сте сладки  Hug
Обичам виолетки и сладолед обичам, а трайност?

# 587
съвсем добра

# 588
Виолетки, виолетки, виолетки.
В сладолед, сладолед, сладолед Simple Smile
Които са започнали да се спаружват, спаружват и сладоледът да се разтича, разтича...
Спарен, спихнат парфюм за моето обоняние. Някъде там има нещо като виолетки, вероятно... Вероятно има и сладолед... Но са забравени на масата в стара прашна къща, в която никой вече не живее.

# 589
Минавам да се похваля само, от вчера съм притежателка на това: Не можах да изтрая да си го поръчам от някой сайт и направо от БЗ го купих за по-сигурно.

Днес пък след няколко часа четене на старите теми си поръчах това: и това: от парфюми-шоп.нет. Моля ви, кажете че няма никаква опасност да попадна на фалшификат там  Rolling Eyes Ако това има значение и двата са тестери..
Ох, направо лудост ме е обзела, толкова парфюми не си купувам за цяла година обикновено! Crazy

# 590
Моля ви кажете ми нещо за новия John Galliano Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche ?
Очаквам на лични.....

# 591
..
Ох, направо лудост ме е обзела, толкова парфюми не си купувам за цяла година обикновено! Crazy

Честито Hug Добре дошла в "лудницата". Май всички в началото лудваме така   newsm22 newsm22 newsm22 newsm64

# 592
  • Germany
Ронита, честито, спряла си се на добри аромати.
Дано и мъжът ти хареса това, на което си се спряла. Подозирам че с Париж на Баленсиага ще пожънеш успех Wink
Лилиаг, защо на лични? Не го познавам, иначе бих го описала тук. Познавам първата версия - за мен е силно сладък, фруктово-бонбонен аромат. И преди съм писала, че усещам аромата като фуре ягода от едно време. Новата версия не знам как е.
Аз от няколко дни съм с Еликсира на Ермес. Няма такава любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чудя се защо ли купувам други парфюми Mr. Green

# 593
..

Честито Hug Добре дошла в "лудницата". Май всички в началото лудваме така   newsm22 newsm22 newsm22 newsm64

Хахаха, мерси РЕ След поръчката на последните два най-тържествено си обещах да не си купувам нищо поне до 12 май! Тогава съм на концерт на Металика в Париж, и сигурно нищо няма да ме спре да си донеса нещо от там, до тогава само ще чета темите и ще се образовам  smile3529

Ронита, честито, спряла си се на добри аромати.
Дано и мъжът ти хареса това, на което си се спряла. Подозирам че с Париж на Баленсиага ще пожънеш успех Wink

Мерси Hug И аз така подозирам, той точно такива леки нежни парфюми харесва. Онзи ден му дадох да помирише Средиземноморските градини и от Градините на покрива, и той ги хареса, даже си пръсна от първите.  Laughing

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 15:27 от Ronita

# 594
.....Тогава съм на концерт на Металика в Париж,....

aaaaa,искам и аз  newsm45
и да не е ОФ, и аз май или юни ще ходя  до Париж и мисля да използвам всеки шанс да мириша.... и мириша ....и мириша и мириша............. и не само  Mr. Green

# 595
Аз от няколко дни съм с Еликсира на Ермес. Няма такава любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чудя се защо ли купувам други парфюми Mr. Green
Точно това изречение го пишеш за втори път във времето! Laughing Явно този парфюм е любовта на живота ти, така да се каже.  Hug За мен е щастливата част от моето детство. Heart Eyes

Аз пък онзи ден се влюбих Marry Me Lanvin и вече поръчах. Кумата ми, която е пълен лаик, беше с него. Питам аз "на какво прекрасно ухаеш?" и следва обичайният отговор: "ами не знам, едно мъничко шишенце, с лилава джуфчица, мъж ми ми го подари, не го знам какво е." Laughing Е разкрихме го, тествах хубаво на кожа, супер траен, нежен, ефирен и женствен! Точно от това имам нужда след дългата, студена зима с тъмни, тежки парфюми.

# 596
  • Варна
За Металика и Париж искрено завидях  Crazy

пробвах преди малко новите Флори.  Sick

# 597
.....Тогава съм на концерт на Металика в Париж,....

aaaaa,искам и аз  newsm45

За Париж гледам че са разпродадени билетите вече, но за Белград още не са  Mr. Green Аз и там ще ходя...
http://blacklodge.bg/index.php?option=com_content&view=artic … news&Itemid=6

Ох, няма ли някой да ме успокои за парфюми-шоп.нет  Rolling Eyes Преди година си бях поръчала Армани Код от някакъв български сайт и се сдобих с абсолютно менте!  Twisted Evil От тогава уж се зарекох да не поръчвам никога повече от бг сайтове, но ето че днес пак рискувах..

# 598

Ох, няма ли някой да ме успокои за парфюми-шоп.нет  Rolling Eyes ..

аз скоро поръчвах за първи път от този сайт и всичко си беше ОК  Peace

# 599
Здравейте...
понеже съм нова тук...а обожавам парфюми (като всички вас) кажете ми нещо свежо и хубаво за лятото.  Искам хем да е свеж,хем да трае повече,хем да мирише (както аз казвам) на скъпо Simple Smile  Heart Eyes
Благодаря ви предварително !

Общи условия

Активация на акаунт