Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 863
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте...
понеже съм нова тук...а обожавам парфюми (като всички вас) кажете ми нещо свежо и хубаво за лятото.  Искам хем да е свеж,хем да трае повече,хем да мирише (както аз казвам) на скъпо Simple Smile  Heart Eyes
Благодаря ви предварително !

Здравей Flutter Ако се върнеш няколко странички назад ще видиш доста такива предложения  Peace

# 601
  • Пловдив
Здравейте...
понеже съм нова тук...а обожавам парфюми (като всички вас) кажете ми нещо свежо и хубаво за лятото.  Искам хем да е свеж,хем да трае повече,хем да мирише (както аз казвам) на скъпо Simple Smile  Heart Eyes
нялолко странички по-назад има описани доста аромати, препоръчани от нашите ТОП ПАРФЮМАНКИ  Mr. Green точно летни свежи и трайни Simple Smile няма да ги повтарям , за да не спамим.

# 602
  • Пловдив
Здравейте...

Здравей Flutter Ако се върнеш няколко странички назад ще видиш доста такива предложения  Peace

Joy Joy Joy Ей Ре- взе ми думите от "ръката"  Hug

Ronita - Не се притеснявай за парфюми-шоп, но все пак бъди нащрек (винаги има някакъв шанс за злополука) . Има тема за БГ-сайтовете обсъждан е доста този сайт , ако не я намериш пиши на лични ще ти дам линк към нея .

# 603
..

Joy Joy Joy Ей Ре- взе ми думите от "ръката"  Hug

първа ,първа 

# 604
  • София
И аз пробвах новите Флори днес - първо на блотер, а Туберозната и на кожа - страхотна Flutter На кожата ми след около час се превърна в прекрасен зелен аромат..Ама много скъпо  - 30те мл са 108лв..не бих дала.
Мимозата почна пного пъпешово, но не стигнах до кожа с нея.

# 605
  • София
Здравейте! Не пиша обикновено тук, но реших да споделя радостта си от поредната покупка.
Black Rose for woman - Refan e чудесно бюджетно попадение за любителите на агарово дърво  Wink

# 606
Здравейте! Не пиша обикновено тук, но реших да споделя радостта си от поредната покупка.
Black Rose for woman - Refan e чудесно бюджетно попадение за любителите на агарово дърво  Wink

опиши го малко повече Praynig и как е като трайност  Peace незнам (или поне не се сещам) как мирише Агарово дърво,но обожавам всякакви дървесни аромати 

# 607
Ronita, моят L de Lolita е от парфюми-шоп и всичко с него е наред! Тестер е Peace

# 608
От къде ги вадите тия емотикони, ще падна от смях!

Аз днес след принудителен душ, се офъщях с Филосикос: Ееееее готин е едно мнение няма! И не е чак толкова нетраен, бая си трае, но ме дразни, че е толкова лек, искам още ощееее, а той един смирен и тих. Както и да е.
В парфюмерията:
Ботега Венета: Е машала! Много ме изкефи, заради него ми се прииска скъпа кожена чанта! При възможност ще се офъщя за по-обстойна проба, но определено за сега е в уиш листа за обстойно тестване. С две думи: вкусна кожа!
Новия абсолютен ирис на Прада: емчи много си е хубав.  Laughing Един кремест хубав ирис. Определено най-много ми харесва от изданията до сега, защото не е сапунест.
Имаше и други тестове, но вече забравих, бяха незабележителни...  Rolling Eyes

# 609
  • София
Ре, ще пиша отново като го понося. Агаровото дърво е популярният напоследък ауд.
Тук не е натрапчив и няма нищо лекарствено в него.

# 610
Ре, ще пиша отново като го понося. Агаровото дърво е популярният напоследък ауд.
Тук не е натрапчив и няма нищо лекарствено в него.

мм,ако няма бакелит и зъболекар  Laughing с нетърпение ще чакам да напишеш как е  Hug

# 611
  • Чукарландия
Новия абсолютен ирис на Прада: емчи много си е хубав.  Laughing Един кремест хубав ирис. Определено най-много ми харесва от изданията до сега, защото не е сапунест.

Rennie, за този парфюм на Прада ли говориш? Като пишеш кремест, веднага наострям уши, респ. нос. Grinning

# 612
  • Germany
Pени, можеш ли да ми кажеш повече за Феланила на ПЖ? Интеpесува ме най-вече пpиликата му с Шалимаp, много ли е осезаема ванилията?

# 613
  • Варна
Pени, можеш ли да ми кажеш повече за Феланила на ПЖ? Интеpесува ме най-вече пpиликата му с Шалимаp, много ли е осезаема ванилията?

Никак не си прилича с Шалимар. Феланила е ванилия и изкуствена кожа или как да го кажа по друг начин, ама от хубавата. Уж мирише на естествена, обаче е смесено с лепило, като нещо лекарствено или индустриално  Crazy Утихва меко и дървесно и ванилията си се усеща до края. Изключително хубав парфюм за моя нос.

ПП: Хм, стана ми интересно сравнението с Шалимар и се зачетох в ревюта. Не, дори и след като ми го внушат не ми прилича на него. Шалимар ми е ретро, а Феланила е модерен. Освен ванилията, която на това отгоре изобщо ми е несравнима при двата, нищо друго общо нямат. Шалимар ми е остър, лимонен и груб, този е мек, амбров и деликатно лъскав като перде от органза.

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 22:20 от Mims*

# 614
Тази вечер минах набързо през БЗ в Сити центъра, напръскана предварително с Инсоленс ЕДП.
След пробите на всички нови Гучита, повторна проба на Ангел и Демон ЕДТ, и Фен ди Фенди остана ароматът единствено на Инсоленса, който усещам и до сега. Няма равен. Хубави Гучита, хубави други новости, обаче виолетките на Инсоленс нямат равни по трайност.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 22:32 от *Emia*

Общи условия

Активация на акаунт