Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 807
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
върху мен не беше много траен, но аз не харесвам особено и оригинала - от моя се отървах още преди няколко години; но като за 10 лв. е чудесно попадение на фона на всичко в тази ценова категория; може да купя лидълския вариант след 2-3 години на щерката и заедно да си го ползваме  Joy
от рефанските имитации най-много ме е яд, че не успях да се сдобия с една черна орхидея, за която имаше доста отзиви, че е добра /оригиналната орхидея не я харесвам чак толкова като за цената й  Blush/

# 661
..
от рефанските имитации най-много ме е яд, че не успях да се сдобия с една черна орхидея, за която имаше доста отзиви, че е добра /оригиналната орхидея не я харесвам чак толкова като за цената й  Blush/

да ,аз точно за  Черната орхидя отидох, макар хич да не я харесвам, но бях чела преди години тук, че е много добра и реших да я тествам, ама я нямаше.Незнам по кое време са я спряли  Thinking

# 662
  • Чукарландия
Писах на Бубанка, на лични, но тя ме посъветва да пиша и в темата, т.к. има и други, които се интересуват от Черната орхидея, пък и не само. Ето тук са много добри реплики. Вземала съм си Черната орхидея и Коко Мадмоазел оттам и мога да твърдя, че страшно много са се доближили до оригиналите. И много трайни. Като си пръсках от Мадмоазела, никой и през ум не му мина, че е реплика. Всеки го разпозна на мен, но си мислеха, че е оригинал. (Пишете на Христо Цветков във формата за контакти или му се обадете, той ще ви обясни как да си поръчате най-изгодно, има и пакетни предложения, има и малки разфасовки.) Hug

# 663
  • София
BBeLLa ,  Hug открих един любим мой аромат сред възможните реплики. Ако е толкова сполучлив, колкото репликата, която ползвах преди години, ще съм много доволна.
И да кажа, че рефанската Флора е в пъти по-добра от оригиналната или може би моята "оригинална" Флора.
И последно: при всичкото парфюми `дето ги имам, най-много комплименти съм отнасяла за Ци-тру и рефански реплики! Ама че хора!

# 664
поръчах една малка орхидея, ще я сравня с оригиналната на приятелка и ще пиша  Wink

пп време е да направят реплики /желателно - свръх-успешни и адски евтини!/ на табаковата ванилия и амбре наргиле  Whistling

# 665
  • Чукарландия
поръчах една малка орхидея, ще я сравня с оригиналната на приятелка и ще пиша  Wink

пп време е да направят реплики /желателно - свръх-успешни и адски евтини!/ на табаковата ванилия и амбре наргиле  Whistling

И аз така я сравних, с орхидеята на приятелка, непременно пиши, моето мнение може да не е толкова достоверно. Всеки нос си е различен, а обонянието - още повече. Grinning

# 666
  • Варна
Рефанската Орхидея наистина е много добра. Лятото си бях купила да си парфюмирам възглавниците, че и я поносвах от време на време. Още ми се намират няколко милилитра. Честно казано, много трябва да се задълбоча, за да открия разликите, а и едва ли има смисъл да правя паралелен тест, щом е спряна. Не съм гледала из Рефаните във Варна дали има сега.

# 667
  • София
Дами, някой поръчвал ли е от Швейцария, парфюми? Предполагам отиват на митницата?  Thinking

# 668
  • при морето
На вратата ми звънна Saat Safa Al-Rehab. Полях се като неизмита  Whistling

Също Ларте, ама почти досущ. Освен това ме препраща към 8e jour (Yves Rocher), който ще лети към Кръстницата, заедно с единия Saat Safa за Феичка. Уд се изрязва само в началото и е премерен до 3,14 да тръпне, без да люти, горчи и стипчи. Надолу е мазна, угоена роза, от кадифеночервените, посадени пред сладкарницата на малък и спокоен град. Като отварят и затварят вратата, ароматът на мед и локум, пудри непрекъснато розите. Интересно как не изпищя Мимс от амонячна реакция на меда. При мен е топло и ароматът взе да завива към Soir de Lune. Да е жива и здрава Олето, толкова бюджетен цветен шипър ни откри.

НАПОМНЯМ!
Направо нямам търпение и аз да се полея,както си знам.Наталка,казвала ли съм ти,че те обичам? Heart EyesПък какво чудно описанийце си му спретнала,направо да го пожелае човек! Laughing
Днес си пръснах от Слона,много приятелски се държеше и в хладното пролетно време,хубав аромат,пожъна комплименти. Hug

пп време е да направят реплики /желателно - свръх-успешни и адски евтини!/ на табаковата ванилия и амбре наргиле  Whistling
[/quote]О,да,време си им е и на тях "да минат под ножа" hahaha

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 00:09 от Winter fairy

# 669
  • Козлодуй
Дами, някой поръчвал ли е от Швейцария, парфюми? Предполагам отиват на митницата?  Thinking
Аз,от официалният сайт на Анди Тауер,мисля,че е швейцарски Grinning Поръчах събота,в сряда беше тук-в пощата Peace

# 670
поръчах една малка орхидея, ще я сравня с оригиналната на приятелка и ще пиша  Wink

Ще се радвам да споделиш мнение Peace
Преди време изпръсках 50мл Black Orchid и си мислех, че в този живот няма да се сетя за нея, но....сетих се Mr. Green И точно онзи ден питах приятелче, което работи в Рефан за евентуално изостанали някъде 10-ина мл, които ще са ми предостатъчни, но за съжаление - няма. Вече не внасят този парфюмен концентрат.
А Tobacco Vanille Tom Ford има реплика, която ще получа днес:
http://giza-perfumes.eu/product_info.php?cPath=1_128&products_id=393
Поръчах го от любопитство, поне горе-долу да видя какво представлява, защото няма как да помириша оригинала, а е свръхдосадно да молиш за пробички Wink

# 671
Ди, благодаря много!   bouquet
ще поръчам и една ванилия  Laughing

Мимс, рефанската орхидея я няма отдавна, поне от година, а може и повече

# 672
Днес си пръснах от Слона,много приятелски се държеше и в хладното пролетно време,хубав аромат,пожъна комплименти. Hug

Ох, само това ми трябва да чета аз за Слона. Още ми тупка сърцето за този аромат  Crazy

Да питам - Saat Safa само от e-bay ли мога да си поръчам?

Бях чела за някакъв арабски магазин ан Стамболийски, в който имало ориенталски парфюми - някой да знае за него? В някаква тема в КМ четох, ама не помня коя.

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 09:57 от Самсара

# 673
  • София
Саат Сафа от ибей  Peace

В този магазин на Стамболийски само за Расаси коментираха, не съм ходила там. От Расаси имам 3 заглавия, ще ги донеса на някоя среща и ще ги пробваш  Peace Не си представяй дебели и мазни арабки, повечето са свежи аромати.

# 674
може ли един коментар за оригиналите на тези парфюми?
http://giza-perfumes.eu/index.php?cPath=1_167

тюх, и в гиза имало черна орхидея, а аз поръчах от другата, сега ще плащам две доставки  Twisted Evil  Joy

Общи условия

Активация на акаунт