Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 824
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ама на мен и на Хабанита не ми мирише, пази боже  bishop newsm43
Де ги срещнаха тез` стари червила  newsm78, а не е като да не съм мирисала граниво червило.
На терпентин не ми мирише, работила съм с това и трудно ще го сбъркам. Но има нещо лекарствено, да. По-скоро бих го оприличила с удовете, само че не е така изгоряло.

Лю, кожен бич като в Бандит или Кабошар и аз не усещам. Не такъв тип кожа долавям, асоциирам някак с PU leather, както описват някои кожени изделия от неистинска кожа. Или като въздуха в обущарско ателие, нали се сещаш как мирише на кожа и лепило, с превес на лепилото. Ей така  Laughing

# 631
Здравейте, търся мнения за този парфюм: S.T.Dupont Essence Pure ICE Pour Femme http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/S-T-Dupont-Essence … r-Femme-8570.html. Някой пробвал ли го е?

# 632
  • Germany
Може би най-слабия от този бранд, липсва му индивидуалност. Много плодов, липсва му трайност, за разлика от другите аромати на Дюпон. Аз лично усещам много осезаемо прасковата и динята, на фона на пачули. Нищо новаторско, подходящ за неангажиращо носене от по-млади хора.

# 633
  • Германия
На вратата ми звънна Saat Safa Al-Rehab. Полях се като неизмита  Whistling

Също Ларте, ама почти досущ. Освен това ме препраща към 8e jour (Yves Rocher), който ще лети към Кръстницата, заедно с единия Saat Safa за Феичка. Уд се изрязва само в началото и е премерен до 3,14 да тръпне, без да люти, горчи и стипчи. Надолу е мазна, угоена роза, от кадифеночервените, посадени пред сладкарницата на малък и спокоен град. Като отварят и затварят вратата, ароматът на мед и локум, пудри непрекъснато розите. Интересно как не изпищя Мимс от амонячна реакция на меда. При мен е топло и ароматът взе да завива към Soir de Lune. Да е жива и здрава Олето, толкова бюджетен цветен шипър ни откри.

НАПОМНЯМ!

# 634
Какво ще кажете за Daisy, Eau So Fresh на Marc Jacobs ?

# 635
Слабичък, не много траен, но добър летен аромат.

# 636
Ronita, моят L de Lolita е от парфюми-шоп и всичко с него е наред! Тестер е Peace

И моите пристигнаха днес, съвсем наред си ми изглеждат! И двата страшно много ми харесват!  Heart Eyes Досега не ги бях помирисвала, доверих се на описанията във форума и не сбърках. Преди малко си купих и Розата на Пол Смит от ибей. Сега след като и роза си имам, вече спирам с покупките  Blush

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 16:49 от Ronita

# 637
Къде мога да намеря Перлите на Лалик?
Тук.

Освен това ме препраща към 8e jour (Yves Rocher), който ще лети към Кръстницата,.......
Наталка...  защооооооооо?!!   bouquet Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 16:56 от Бижy

# 638
Къде мога да намеря Перлите на Лалик?
Тук.

Освен това ме препраща към 8e jour (Yves Rocher), който ще лети към Кръстницата,.......
Наталка...  защооооооооо?!!   bouquet Heart Eyes

Благодаря ти много за перлите !!!!!!! Не съм го мирисала....и се колебая между него и Chloe?

# 639
  • София
Там Перлите не са налични. Тук ги има, тестер и продукт 100 мл.
В колебанията ми е трудно да помогна, не познавам вкуса ти. Клои е по-лесно за харесване, особено в случай, че много обичаш много рози  Mr. Green Перлите са хладни и капризни, може да избият на камфор или морга.

# 640
Там Перлите не са налични. Тук ги има, тестер и продукт 100 мл.
В колебанията ми е трудно да помогна, не познавам вкуса ти. Клои е по-лесно за харесване, особено в случай, че много обичаш много рози  Mr. Green Перлите са хладни и капризни, може да избият на камфор или морга.

Благодаря ти....спирам се на Chloe !

# 641
.... може да избият на камфор или морга.

Shocked Да, бе! Отказвам да повярвам, че на някой може да му избият на морга Перлите. Такъв хубав парфюм, започващ със свежа роза и после мнооого пипер. Перлите и Клое нямат много общо, де. Единият е посредствен, а другия завладяващ. Това са моите 5 стотинки към дилемата кой от двата.

ПП: И все пак и аз препоръчвам Клое, защото Перлите не са за на сляпо!

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 17:37 от Rennie

# 642
Ама Мимче, не напълно Хабанита - само лека препратка! По зеления тютюн и мократа не-гурме ванилия! Иначе си е с отделна индивидуалност. И унисекс.

Рени, аз Перлите не мога да ги понеса върху себе си... #Crazy Sick И бих посъветвала liliag нито на тях, нито на Клое-то да не се хвърля на сляпо. Перлите ги харесвам много върху една приятелка, но при мен са остри, химични, позивни...Техния камфор, не е моя камфор. Клое обичам, но пък зависи от концентрацията и дозата. Две пръсвания на китките, с които мацвам на шията и в деколтето с ми достатъчни, за да не се самозадуша.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 17:44 от бульовче

# 643
.... може да избият на камфор или морга.

Shocked Да, бе! Отказвам да повярвам, че на някой може да му избият на морга Перлите. Такъв хубав парфюм, започващ със свежа роза и после мнооого пипер. Перлите и Клое нямат много общо, де. Единият е посредствен, а другия завладяващ. Това са моите 5 стотинки към дилемата кой от двата.

Simple Smile Направо ме шашнахте......перлите или клое-то.....Лошо е че не съм помирисала перлите......

# 644
  • София
Да, много зависи от възприятията  Peace Това, което за някого е посредствено и скучно, за друг е свежо и носибилно и обратно. Само не знам защо на сляпо, има ги и двата за проба. Лалик имаше преди в БЗ, но скоро не съм гледала там.

Лилия, ти нали виждаш, че тук сме способни да качим всеки на черешата за отрицателно време  Mr. Green Търси и пробвай... и то не един път  Peace

Общи условия

Активация на акаунт