Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 814
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Саат Сафа от ибей  Peace

В този магазин на Стамболийски само за Расаси коментираха, не съм ходила там. От Расаси имам 3 заглавия, ще ги донеса на някоя среща и ще ги пробваш  Peace Не си представяй дебели и мазни арабки, повечето са свежи аромати.

Благодаря Атти   bouquet
Въобще не си ги предствям така ароматите  Grinning
Може ли да ме ориентираш къде е магазина?

# 676
  • София
Стамболийски 61. Ето темата.

# 677
  • София
Малко след пл. Възраждане, по посока МОЛ София. На тротоара от страната на МОЛ-а е, няма как да го пропуснеш, има ОГРОМЕН надпис  Flutter

аз понеже минавам оттам често (на път за/от работа) и все се заглеждам, но така и не съм влизала  ooooh!

# 678
  • на терасата
Имам нужда от вашето мнение. Може да ми се наложи да направя подарък и реших да е парфюм. Казвам може, защото не е сигурно дали човекът, за когото е предназначен ще си го заслужи, но аз трябва да съм подготвена. Та дилемата е CH 212 sexy или Lolita Lempicka L, защото, ако не подаря парфюма, ще остане за мен, в краен случай. Ценово тези двата ми се включват в изискванията и нямам нито един от тях. Имам спомен, че съм тествала Sexy, но не си спомням впечатленията от него. А трябва да поръчам спешно.

Така че, дайте мнение моля и благодаря   bouquet

# 679
  • Пловдив
За Sexy-to мога да кажа,че e много сладникав. /доста се чудих какво му е сексито , когато го тествах/  Mr. Green , другия не съм го тествала

# 680
  • Варна

Мимс, рефанската орхидея я няма отдавна, поне от година, а може и повече

Представа нямах, че е спряна. Явно съм намерила изостанало количество, от един затънтен Рефан в Разград я купувах, иначе в Рефан влизам с летящ спринт, само за да си купя един любим крем за ръце и преди да са успели да ме напръскат с нещо още на входа  Simple Smile Нищо нямам против тях, но ме дразни агресивния им подход към клиентите, затова ги избягвам.

Любопитно ми е дали Гиза са "докарали" като хората Тобако ванил, ще мина да ги видя днес. И Бялото пачули ми е любопитно.

рак-щрак, Л харесвам повече, но се съмнявам, че е подходящ за настъпващите топли температури. Много ванилия, на мен ми е коледен, чуден е, но не съм сигурна, че ще се представя добре сега.

# 681
Любопитно ми е дали Гиза са "докарали" като хората Тобако ванил, ще мина да ги видя днес. И Бялото пачули ми е любопитно.
Пиши после, че и ние да се облажим, ако стават! Mr. Green

# 682
...Та дилемата е CH 212 sexy или Lolita Lempicka L, защото, ако не подаря парфюма, ще остане за мен, в краен случай. Ценово тези двата ми се включват в изискванията и нямам нито един от тях. Имам спомен, че съм тествала Sexy, но не си спомням впечатленията от него. А трябва да поръчам спешно.

Така че, дайте мнение моля и благодаря   bouquet
Секси е ягодово захарен аромат като на захарен памук, малко ми е твърде лепкаво сладък и по-момичешки. За Лолита Л отдавна тръбя колко я обожавам... така че аз залагам на нея! Peace

# 683
  • на терасата
Благодаря, ще заложa на L   bouquet

# 684
Момичета, здравейте! Flutter Имам следният въпрос:
Hypnotic Poison (сегашното шишенце със златният пръстен около гърлото на бутилката) променен ли е като състав, интензивност и трайност спрямо този:

# 685
Пиши после, че и ние да се облажим, ако стават! Mr. Green

много ще се радвам да чуя отзиви, защото мисля да поръчам утре  Wink
загледала съм и този: http://giza-perfumes.eu/product_info.php?products_id=491

# 686
....

И аз ще чакам за отзиви за творението на Гиза, много ми е любопитно мнението на човек, който познава оригинала.
Преди малко взех репликата, вече го пробвах и в момента съм ... със смесени чувства - дали ще стои по-добре на мен или на ЛМ Mr. Green

# 687
  • виртуално
... със смесени чувства - дали ще стои по-добре на мен или на ЛМ Mr. Green

на моята кожа не стои добре - направо ми поникват мустаци от този парфюм  Crossing Arms
на Денси пък  стои уникално женствено, ако не бях видяла със собствените си очи, че си пръска от него - нямаше да повярвам

# 688
  • Пловдив
Помагайте със съвет и на мен:
Кой от тези ще посъветвате да сложа на сватбата на един приятел.
1. Coco Mademoiselle
2. Womanity
3. Acqua di Parma Gelsomino Nobile
4. L`Or de Torrente

Като number 2 ми е  най-най на сърце Simple Smile , а number 1 ме притеснява да не е ретро понеже ще сме повече млади хора Simple Smile)

# 689
....

И аз ще чакам за отзиви за творението на Гиза, много ми е любопитно мнението на човек, който познава оригинала.
Преди малко взех репликата, вече го пробвах и в момента съм ... със смесени чувства - дали ще стои по-добре на мен или на ЛМ Mr. Green

точно пък теб изобщо не си те представям с мустаци  hahaha

Ан, #3 - вероятността друга да е с него е твърде малка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт