Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 814
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Имам си !
Прекрасен аромат, фин, нежен, с точно такава лимонова нишка, каквато търся от много време, страхотен шлейф от две пръсвания - просто съм в ароматно облаче. Много съм щастлива!

# 691
  • Бургас
Ан, № 2 - колкото фенове, толкова и анти- такива / Blush /
Заложи на №3  Peace

Бижу, честит ти нов аромат  Hug Не очаквах да е шлейфов, но ще го тествам отново  Simple Smile

# 692
№3 е и за мен подходящия парфюм.

# 693
  • София
Аз,от официалният сайт на Анди Тауер,мисля,че е швейцарски Grinning Поръчах събота,в сряда беше тук-в пощата Peace

Анджък! За него питам.. Mr. Green  Hug

Бижу, честит ти лолитски парфюм (защото за мен е такъв  Grinning)! Много и хубаво настроение да ти носи!

За дилемата на Ан, не мога да помогна, единият не го познавам, другият ми е досаден и прекалено популярен, в никакъв случай не е ретро, третият е прекалено шумен, а  последният ми е бозав.  Blush
Все пак, ако това е Изборът - Уоманити и от мен, но в умерени количества.  Grinning

# 694
  • Пловдив
До тук най-много гласове за №3  Simple Smile ще изчакам и още мнения ,

Courage  - с това разполагам , само което мога да сложа, другите са ми много леки дневни аромати Embarassed 

# 695
Куражче, някакъв тройно критичен ден ли имаш днес? Joy Hug

# 696
  • София
Аз Уоманити не бих избрала - ще е траен и ще се усеща, но при повече разгорещяване може да те усмърти...или някой край теб. Шансът, на някого да не му понася и да те избягва, е голям.

# 697
aH~ , от мен като една Womanity маниачка само № 2!  coolcool

# 698
Пак малко почивка и се включвам - Ан, аз не съм отявлен фен на Уоманити, но доколкото го познавам, има опасност да действа самозадушаващо...Пък ти като се развихриш на дансинга, няма как да не се развихри и той. Освен това всяка трета жена е с него - все го подушвам в метрото, на улицата, че даже и сред студентките в университета!
КМ мисля, че е достатъчно изискан, Благородният жасмин може да засенчи булченския парфюм (точно за булка си го представям), но също е стилен за такова събитие, а Златото е прелест и в пек и в студ - може да ти излезе късмета, ако нямаш кавалер! Аз бих сложила КМ стига да нямам някакво физическо неразположение още от сутринта със ставането.

# 699
До тук най-много гласове за №3  Simple Smile ще изчакам и още мнения ,

И от мен глас за №3.

# 700
  • София
Куражче, някакъв тройно критичен ден ли имаш днес? Joy Hug

Kissing Heart

да, яко съм на  afwitch  и малко така и много така

Извинявайте !

# 701
  • Пловдив
При толкова гласове за номер 3, вече съм безсилна .  Mr. Green

Благодаря Ви от сърце!  txtloves

# 702
  • Germany
Момичета, здравейте! Flutter Имам следният въпрос:
Hypnotic Poison (сегашното шишенце със златният пръстен около гърлото на бутилката) променен ли е като състав, интензивност и трайност спрямо този:

Жаки, чела съм за няколко реформулировки на аромата. За този от 1998 г. казват, че напомнял най-много на пудинг ванилия. Аз също съм попадала на този вариант и за мен е почти непоносим. Той обаче се открива много рядко, почти само в ebay. В следващата версия добавят дървесни нотки, има и вариант от 2010 одина, но познавачите са категорични, че разликите са минимални, само в нюансите и се открояват при търсене. Ако търсиш обаче общото чувство, което ти носи, според мен няма разлика.
Ан, аз също не бих рискувала с Уоманити, като нейн Антифен. ММ направо не го понася, доста хора реагират така, да не се чудиш, ако някой танцува с теб на една ръка разстояние Wink
Бижу, честит аромат, много е важно да ни носят точно такова чувство - на щастие и наслада. Дано по-често ни се случва. Аз днес бях на прекрасна и зареждаща парфюмна среща. От всичко пробвано открих перфектната за мен комбинация - Хиноки на КдГ за основа плюс Аква алегория Херба Фреска за фон. Получи се уникална комбинация, нещо като Ин и Ян. Суровата борова цепеница се сля със закачливата свежа мента и много меките цитруси. А какъв шлеф прави, мнооого съм доволна. Перфектен е както в този сезон, така си мисля и за летния.

# 703
Бижу, честит аромат, много е важно да ни носят точно такова чувство - на щастие и наслада. Дано по-често ни се случва.
Благодаря ти! Hug След черната серия, в която съм попаднала от януари насам, време беше нещо да ми донесе радост.
Дано, наистина, се случва на всички и да не е само с парфюми!

# 704
  • София
Ако може до ми помогнете относно шишенцето на Sensi  Praynig
Интересува ме отстрани матирано ли е или прозрачно?

Общи условия

Активация на акаунт