Отговори
# 240
Angioletto,мила Hug Hug Hugсилно и освен да бъдеш много силна,съм сигурна ,4е един ден ще си най-щастливата мама на света,желая ти го от цялото си сърце Praynig

# 241
Angioletto , не те познавам, но толкова много съжелявам, от цялото си сърце ти пожелавам здраве и много вяра, за да се променят нещата към по-добро  Praynig
Най-искрени и топли чувства от цялото ми семейство  Heart Eyes

# 242
Angioletto мила, силно те прегръщам!  Hug Знам, че няма думи, които да могат да успокоят мъката от това, което ти се налага да преживееш! Надявам се възможно най-скоро да се възстановиш и психически и физически!  Praynig Praynig Praynig Ако мога да помогна с нещо само кажи!  Hug Hug Hug

# 243
Angioletto, тъкмо и аз си помислих същото , ако можем да бъдем полезни с нещо, с каквото и да е, каквото и да е , просто кажи
Неразбрах само ще изчакаш да изтече  бременността и ще родиш детето нормално ли?
Защото ако е така имаш още време да се молиш. Незнам доколко вярваш, но в България са трите чудотворни икони на Пресвета Богородица. Аз съм имала невероятна помощ от нея, сравнимо с чудо.
Така ,че не се отказвай ако така стоят нещата и знай,че има чудеса и те се случват всеки ден. Медицината не винаги има последната дума, а Вселената, така че помисли си, не бързай да се отчайваш, моля те  Praynig

# 244
  • София
Не съм ви чела следобед,но влизам да кажа хубавата новина Ще си имаме МОМИЧЕНЦЕЕЕЕ. Моля за едно розово щъркелче  stork-girl

Доктор Марков каза,че е сигурен на 100 % и изненади да не очакваме Laughing
Прегледа мина супер,доктора е много внимателен,обясняваше всичко през цялото време.Бебка си отговаря на седмиците,всичко й е наред,всички органи са наред и са си на място.Видяхме й личицето-има носа на батко си Laughing Тежи 500 гр.
Баткото обаче не е щастлив-искаше си братче и това е.Сега ми е малко сърдит. Ще свикне,не се притеснявам толкова за това.

Иначе плацентата ми е наред,не е ниска,вдигнала се е.Шийката е с нормални размери,водите са наред.Абе,дано така да караме до юли Praynig

Анитка,всичко ще е наред,не се притеснявай Hug.Важното е,че си под наблюдение и така ще си по-спокойна за теб и бебчето.Имаш много стиснати палчета Hug

Ох,сега видях Cry
Angioletto,прегръщам те силно,мила.В такива моменти каквото и да ти кажем,няма да е на място.Бъди силна и вярвай Praynig

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 23:40 от Ками

# 245
Angioletto, много съжалявам мила знам какво е да загубиш бебче няма дума с която да опишеш болката която изпитваш.  Мога само да кажа бъди много силна и живот и здраве след някой друг месец ще имаш здраво бебче знам ,че сега като ти говоря ти се вижда много далечно време но не така ...бъди много силна целувам те и много съжалявам МИЛИЧКА

# 246
  • Сливен
Angioletto , написаното от теб направо ме потресе, искрено съжалявам за това, което ти се случва, прегръщам те миличка  Hug и се надявам скоро да грейне слънце и на твоята улица  Praynig

# 247
Angioletto - не искам да те натоварвам с много думи. Съжалявам, за това което ти се се случва и за най-трудното решение, което ще се наложи да вземете с половинката ти. Мъчно ми е, че въобще на някой му се налага да преживява такива неща.  newsm17 Моя приятелка преживя нещо сходно на твоите преживявания с втората си бременност, но сега 2 години по-късно си имат едно прекрасно момченце.
Ками - честито момиченце, nikolaeva - на теб честито момченце - пожелавам ви само хубави моменти.
nikolaeva - ако те интересува нова количка от Бертони, Мони или Cangaroo може да ми пишеш на лични. Мисля, че може да се намери на по-добра цена от тази в сайтовете. Надявам се, че няма да ми се обидиш, че ти предлагам така, но ако се спести някой лев винаги си заслужава.  yes

# 248
Angioletto, нямам думи след написаното от теб, много се потресох и просълзих. Само ти знаеш какво ти е, единствено ти пожелавам да бъдеш силна и Господ да е с теб  Praynig

# 249
Мили майки , бъдещи и настоящи , пиша в тази тема може би за последен път . За съжаление аз няма да бъда една от всички вас , които очаквате бебета през юли . Нашето детенце е много болно и няма никакъв шанс за него . В най-добрия случай , който едва ли ще ни се случи , детенцето ни ще бъде инвалид . В най-лошия и може би нашия случай , детенцето ни ще може само да диша самичко . Откриха Спина Бифида и малформация на Арнолд-Киари . Не знам и аз защо реших да ви пиша , но мъката е огромна , истината - жестока . След всичко ужасно , което преживяхме с моя приятел , се надявах забременяването ми да бъде началото на хубавите моменти за нас . Уви , трябвало е да мина и през това . Преди две години едвам спасиха баща ми . Миналата година , след много тежко раждане едва не загубих сестра ми и прекрасната ми племенница ( дано Господ ги закриля и бъдат живи и здрави ) . В деня на изписването на сестра ми , беше погребението на свекъра ми , а след малко повече от месец , внезапно почина и майка ми . И до ден днешен , не мога да преживея всичко това и всяка вечер плача за мама . Докато чакахме доктора да каже какво е положението с бебчето много и се молих да ни закриля и да ни пази . Явно така ни е било писано . Тук е незаконно и забранено да бъде прекъсната бременност толкова напреднала , а доктора директно ни каза да се посъветваме дали ще я прекъснат в нашата държава . В нашата държава ще прекъснат бременността ми , като за целта ще родя детето , което толкова чакахме и обичаме . Детенце , което няма да прегърна никога . Не знам кое е най-тежко сега . Дали мисълта , че ще трябва да убия детето си или това , че то не спира да ме рита и сякаш иска нещо да ми каже . Нека Господ ви закриля и бди над вас и вашите семейства . Дано имам щастието и късмета да стана майка и този кошмар да е само лош спомен . Бъдете здрави !
     Бъди силна За съжаление живота е толкова жесток понякога Пожелавам ти от все сърце това да е последното лошо нещо в живота ти Била съм в подобна ситуация много е трудно но се изправяш и продължаваш

# 250
Angioletto прегръщам те силно, наистина много съжелявам за случилото се! Плача, като малко дете.... силно те гушкам !!!

# 251
Angioletto, искрено съжалявам за това което ти се случва  Hug Бъдете силни ти и твоят приятел и вярвайте, че това, което не ни убива ни прави по-силни! Моля се да превъзмогнете тази мъка и в най-скоро време Господ да ви дари със едно здраво бебче, което да Ви радва и дава сили да живеете  Hug !

# 252
Angioletto съжалявам за това което преживяваш-преди година изпитах същото.Бъди силна и вярвай!Знам ,че няма думи с който да се опише болката,нито утеха сега,но след време всичко ще е наред и ще имаш най-хубавото бебе-просто трябва да вярваш  Hug Hug Hug

# 253
  • Някъде там край морето
Angioletto, изпращам ти най-силните и искрени виртуални прегръдки. Има една много хубава мисъл "Най-тъмно е точно преди и изгрее слънцето".  Hug Hug

# 254
Angioletto съжалявам миличка.Каквото и да ти кажа...............Прегръщам те .Бъди силна Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт