Отговори
# 450
За моята тапа да кажа - като се прибрах от тонове, видях, че на превръзката имам някакъв секрет с червеникави жилки. Явно това е било тапа. Моята лекарка обаче въобще не ми каза, че е тапа - може би за да не се шашна - родих сслед повече от денонощие. А водите ми ги спукаха в процеса на раждане - и аз помислих, че съм се напишкала.

# 451
Пепи, ама и вие си правите сметката без кръчмаря. И аз мислех така и до три годинки Алекс въобще не е спал при нас, а сега е неотлъчно в леглото - нещо се страхува, плаче, тича посред нощ около масата в детската, а така заедно ми е по-лесно. Когато е бил болничък - я зъбки, я колики, я вирус, аз или татко му спяхме на разтегателното диванче в негвата стая. Въобще, когато детето не е добре, се чувства най-сигурно при мама и при тати. Опцията ни сега е аз да спя с бебка в детската, а татко и Алекс в спалнята. В спалнята няма място за креватче.
Пепи, здраве да е, ама свеки да си наляга парцалите и да не шава много. Избрахте ли име вече?

Госпожо Димитрова  Laughing, то това е практика на някои болници и не трябва да те притеснява, че ще лежиш три дни в болница. Според мен е по-добре да си останеш у дома, след като така се чувстваш по-спокойна и можеш да си почиваш.

Селика, напълно номрално е да се чувстваш така. Те самите лекари казват, че не е добре нито да се обездвижваме, нито да прекаляваме с движенията. Аз ако седя, лежа или стоя около час неподвижно, започва да ме боли. Мисля, че доста мами имат такива неразположения.

Аз, момичета, утре съм на ЖК сутринта, а следобяд ще ходим на извънредна ФМ да видим сърцето, че нашия тати имал някакво стеснение на аортата и Клисурски иска да го проследи по-осторожно  Praynig

На вас лека и спокойна да ви е нощта, а утре един слънчев и топъл ден.  Hug

# 452
Здравейте момичета!
Започнаха ни болките май  Laughing, мен също много ме боли кръстта, гърба, бързо се изморявам, а съм едва в началото на 6 месец  Naughty Представям си, какво ще е до 9-тия.  ooooh!
Аз споделих, че също си имам така полезната възглавничка, но отново не си намирам място, на беба ако не й е удобно, все ме подритва и се будя, тази нощ будух от 4 до сутринта  #Crazy луда работа!
Около мен нищо ново, освен че днес ходих да си купя количката, комплект за изписване си взех също, много ми хареса и не се стърпях  Blush Само една лека пеленка трябва да си избера!Поръчах си и спалните коплекти. Не искам всичко да оставям за накрая, пък и както казват , че ще са големи жеги, не си представям да се разкарвам из магазините когато ми е най- тежко или да оставя всичко на таткото! Поне моя сигурно половината неща ще ми обърка  hahaha Но поне това е моето си решение!  Heart Eyes
Пепи честита Ви спалничка!  Hug
Мами Рая успех утре и на всички които са на прегледи, чакаме Ви с добри новинки!
Маминки, четохте ли в темата бременност: Как реагират мъжете Ви, когато им съобщавате новината , че раждате? Умрях си да се смея, как ли ще реагират нашите   Joy
Пожелавам Ви лека и спокойна вечер  Flutter

# 453
Здравейте дами,
Decu, на мен тапата ми падна 2 дни преди да родя, изглежда точно така както го е описала Пепина.
Водите започнаха да изтичат в 5 сутринта в деня на раждането. Сложих си превръзка и си легнах, но продължаваше да тече по-малко и казах на мъжа ми "Днес ще се ражда." Беше петък.
А той ми казва " Лягай тук, доктора каза в сряда. Аз утре съм на лов!"  Joy Аз бях много спокойна, определено и мъжа ми. Нямах никакви контракции. Обадих се на доктора към 8, а отидох в болницата към 11 часа. Родих в 18.50 часа.

Приятни сънища!

# 454
Добро утро, сладурки!
Пожелавам ви усмихнат и топъл ден!

# 455
  • София
Ema*08 не си ли в началото на 7-ми месец?

# 456
Ема е в края на 6-ти месец. Simple Smile

# 457
  • София
така де, в края на 6-ти календарен и в началото на 7-ми лунарен  Joy

# 458
Добро утро, сладурки! Hug
Момичета Вие базикате ли с мен?  hahaha За лунарните месеци не мога да кажа, защото все ги бъркам  Joy
Моля Ви кажете ми някакво мазило за кръстта, гърча се от болка  Sad
Пожелавам Ви хубав ден  Heart Eyes

# 459
Здравейте !И аз вече не мога да си намеря удобна стойка за спане .Кажете как да се справя със запека -от 7 дена пия желязо и се появи този проблем ?
Спряхте ли си Магнерота ?

# 460
Добро утро девойчета и от мен!
smilekris много се смях с това "Лягай тук, утре съм на лов!". При мен беше почти същото, само че аз му казах още в 6 следобед, а той ми вика, "Ааааа дръж, че тази вечер пътувам"! Та хубави спомени са, общо взето!
Рая и ние имахме проблеми с малката - колики, вируси, болести, но не съм я слагала да спи при нас, надявам се и сега да успея, дано както казваш да не си направя сметки без кръчмар  Joy Успех на консултацията мила и на извънредната ФМ, после да пишеш. Аз вчера трябваше да съм при Давидков, но няма да ходя, бях решила да пропусна, снощи обаче си говорим с мъжлето, че и двамата искаме да си видим бебчо на 4D, та решихме да отидем за третата ФМ тук някъде в Бургас, няма да мога да издържа до края  Blush
Съни страхотни зюмбюли и лалета, нека и твоят ден е хубав  Hug. Аз нямам търпение да отворят Флората в Бургас, та да си накупя някое друго цвете  Heart Eyes
Ема ама ти си вече напълно готова с покупките, браво момиче, аз нищо не съм купила  Laughing, но ще почвам малко по-малко де  Simple Smile
Хубав ден на всички мами и успех на тези които са на прегледи днес  Hug

# 461
Добро утро, аз съм по кафето, изпихте ли го вече Simple Smile

Поднасям го, ако не сте Heart Eyes

Бях обещала на някой от тук да питам приятилка за нейната количка Хаук, но тя си е заминала на гости при техните, няма я в скайпа и незнам кога ще я видя.
Ние вчера гледахме колички, хареса ми на Кенгуро - Виктория и на Чиполино Дакота и Ултра
Пускам снимки, а вие може да давате мнения, ако някой има подобна. Чиполиното моя приятелка има, бутала съм я, харесва ми и тя е много доволна

# 462
  • на брега на морето
Добро утро, момичета! Grinning
Да, браво на Ема. Hug Честити ти покупки на Ема, количка на Неотразима(страхотна е, и аз ще си взема Мутси, само че 4 райдър) и на всички останали.  Hug И мен как ме сърбят ръчичките, ама ще потрая още малко до май месец. Иначе вече съм си харесала и беб. дрешки от H&M, толкова са сладурски, особено тези шапчичи с ушичките. Crazy
Относно раждането-тук мъжът не само че трябва да ме закара до родилното, което е на 40 мин път с колата, ами и трябва да присъства на раждането. Simple Smile Следва настаняване във "фемили-рум" и ако искаме таткото да е с нас 2 денонощия(ако всичко е нормално толкова се стои в болницата след раждане)се заплаща по 625лв на денонощие, за таткото. В сумата е включена и храната. Като казах на мъжо и той вика "Егати скъпия хотел". Laughing
Приятен ден на всички! Hug  bouquet

# 463
В темата за количките нямат добро мнение за Хоук.

# 464
Мелина_3 в H&M има страхотни дрешки за бебчовци! Аз за моята й набелязах доста нещица от там, и не знам , но като че ли не са толкова скъпи, не знам при вас как вървят цените, би трябвало на всякъде да са едни и същи цените им. Мъжото й хареса дънки, и кецки от там, аз вече го споменах, но ще ги вземем по натам! Момичета благодаря Ви , много сте мили! Но мен си ме сърбят ръчичките, и си пазаря!
Честита количка, Неотразима !  Flutter
cotton4e важното количката, каквато и да избереш да ти е удобна, и може би практична  Laughing, не за друго, вслушай се в мнения, но в крайна сметка избора си е  твой. Едни мами ще са доволни, други не! Аз в др. тема питах пр. за моята, еми едно мнение не прочетох за нея, добра ли е , какво що е, та в крайна сметка се доверих на моето си виждане за нея! В крайна сметка мамчета, моето мислене е такова, че на 100% догодина, ще съм купила др. количка, лятна и супер по- лека! А тази я дали я ползвам , я не! Въпрос на преценка!
Можете ли да ми кажете виждали ли сте скрин, който горната му част се използва за преобличане на бебчо? Такъв модел си търся, но за сега удрям на камък  newsm78
http://911.bg/baby-market/pi/1778318__56.jpg

Общи условия

Активация на акаунт