Отговори
# 570

Ама Пепи, тази Вектор е две в едно - затова е 670 лв. Другият вариант е да я потърсиш в магазин и да я спазариш без коша за новородени и да видиш колко пада цената. Аз така направих с нашата. Но пък много ми харесва.

А дали има напълно легнала позиция на другия кош? Мен също ме вълнуват Еспиро, обаче Атлантик и Енцо

# 571
neotrazima и аз съм с предна плацента, обаче много го  усещам, особено когато съм легнала
Izabelinda за  безплатната лекция трябва ли да се запишеш предварително?

# 572
Катя,ха да ти е жив и здрав рожденика! newsm38 Много да ти е здрав и да си се радвате и обичате,пък бебо да ви е гордост Hug
Ради,честит юбилей и оттук на твоята майчица! Hug
Относно калкулацията и списъка с продукти,да ви кажа,май съм от най-закъснелите Embarassed-ама още нищичко не съм смятала и разглеждала.Все си викам-има време,пък то май взе да няма Grinning
Добре,че тук покрай вас видях някой друг линк и идейка,много хубаво така,иначе продукти -бол,но трудно се отсява Simple Smile
По повод количките-а и не само-всеки сам си знае приоритетите и оттам и колко може и иска да отдели за всяка покупка,та Lilit,важното е да е функционална,да ти е удобно,хич не са основното парите,които струва,без да подценявам значението на качеството Simple Smile
Между другото-точно днес се виждах с моя приятелка,която е с малко детенце и е с количка на Чиполино-Пуки,и много -много ми я похвали...не знам,аз наистина не мога да кажа мнение.
AN4ELOTI,не се тревожи за кг-те Hug,знаеш ли,има едно такова становище,съвсем медицинско-че най-много качват тези жени,които са слаби и много слаби преди забременяването,а най-малко-тези,които са си по принцип леко пълнички.Така че-сравняването е относително,важното е на твоя организъм как е добре,както и бебенце да е добре,ти си хубава,аз те знам,да вдигнеш главата и така-още 2-3 месеца имаме само Hug повече разходки,пък и то идва лято,ще наблягаме на плодове-аз чакам черешитееее Grinning
Иначе то и аз съм вече +7,на настоящите кг родих  първата бременност..
Ема,и моя пъп е такъв,това е при мнооого от бременните,не се притеснявай,после ще се прибере Simple Smile
Пепи,и аз като теб ползвам Лакалут и съм доста доволна,предвид тва,че по принцип имам проблеми с венците и зъбите-определено има значение хубавата паста!
Mrs Dimitrova,добре дошла в къщи си Hug
Рокси,да,точно така, и аз като теб,съм гледала първото си дете по същото горе долу време,та и аз така-относно шишета и т.н.,пък-ей я на Simple SmileЕ,сега е различно и времето,та ще избера най-хубавото възможно,което е по джоба ни,иска ми се да изкупя направо магазините Grinning,но излишно е за мен преминаването и в другата крайност,дето отива към показност...
Котонче,ехеее,1 кг,браво!А ние сме 660 грама..,е да,две седмици след вас сме Simple Smile

nouvelle_vague,честити първи покупчици Hugнаправо ме зарази и мене с ентусиазъм,иска ми се и аз скоро да се престраша и да накупя разни нещица,вчера дори разглеждах.. Simple Smile
ЕЛ2000,честито  stork-girl HugИ ти като мен-с две момиченца-кокиченца,да са ни здравички!

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 16:40 от kamatna

# 573

Ама Пепи, тази Вектор е две в едно - затова е 670 лв. Другият вариант е да я потърсиш в магазин и да я спазариш без коша за новородени и да видиш колко пада цената. Аз така направих с нашата. Но пък много ми харесва.

А дали има напълно легнала позиция на другия кош? Мен също ме вълнуват Еспиро, обаче Атлантик и Енцо

http://xn--h1aaebdr9d.com/ пише, че има

# 574
Момичета, когато легнете по гръб или се облегнете, усещате ли някакво пулсиране в кръстта и някакво чувство, все едно ви е набъбнал, отекъл или нещо подобно?

# 575
Неви, Неотразима, освен предна плацентата може да е отляво, отдясно или по цялата стена на матката. Моята е отдясно предна плацента и чувствам доста силни ритници в лявата половина на корема, вдясно по-скоро ме издува все едно се е облегнала. Друг път ме рита навътре в червата и като ме ритне, все че кара за ходя до тоалетната. Някой път ме ритва в яйчника и е доста болезнено. Вчера лекарят каза, че главата й е в дясната част, а краката в лявата - риташе ме вляво и все още усещам болчица в десния яйчник.

# 576
Неви, Неотразима, освен предна плацентата може да е отляво, отдясно или по цялата стена на матката. Моята е отдясно предна плацента и чувствам доста силни ритници в лявата половина на корема, вдясно по-скоро ме издува все едно се е облегнала. Друг път ме рита навътре в червата и като ме ритне, все че кара за ходя до тоалетната. Някой път ме ритва в яйчника и е доста болезнено. Вчера лекарят каза, че главата й е в дясната част, а краката в лявата - риташе ме вляво и все още усещам болчица в десния яйчник.
#Crazyа мен така ме шути 3пъти вчера,че направо в тоалетната,че иначе щях да се напишкам,а сутринта тъкмо съм заспала на лявата страна и такъв юмрук получих че направо подскочих #CrazyПонякога имам чувство че е 3,800кг а не 800 Shocked

# 577
мама Рая аз изобщо не го усещам така. Рита, особено ако съм легнала по гръб, но далеч не е така както го описваш.Гледам да не чета кой как усеща бебето си за да не изпадам във филм и се успокоявам,че имам висок праг на чувствителност и затова не го усещам така.

# 578
Смайл, и аз съм същия проблем с капилярите и вените, но при мен е освен на същото място, което ти си описала и на други места. Освен, че е неприятна гледка и е болезнено самото място при пипане и при стоене повече права, на мен доктора днес ми предписа някакъв гел да видим ще има ли ефект.
Мпеева, то не че е толкова важно, но на мен ми стана интересно как практикуват по чужбината с гащите, та ще чакам да пишеш като имаш повече информация. Не че е чак такъв проблем, на фона на много по-сериозни, но на мен например една груба докторица ми се развика, че  съм я забавила, защото ме чакала да си сваля гащите, чакането и  траеше, не повече от 10 секунди, ама жената се ядоса! ooooh!

# 579
мама Рая аз изобщо не го усещам така. Рита, особено ако съм легнала по гръб, но далеч не е така както го описваш.Гледам да не чета кой как усеща бебето си за да не изпадам във филм и се успокоявам,че имам висок праг на чувствителност и затова не го усещам така.

Естесвено, че всеки има различен праг на търпимост. Дори в зависимост от това дали си нервна или не в даден момент може да си с различна чувствителност. Това въобще не трябва да те притеснява. Това, че изпитваш болка невинаги е индикация за проблем. Отново ще спомена за прегледа ми вчера - всеки път като казвам на лекаря, че ме наболват яйчниците и той се пули. Вчера специално го помолих да ми погледне десния яйчник и след прегледа каза, че е съвсем нормален, също така, че матката е спокойна и най-вероятно е от положението на човечето.  Hug Всичко е наред, само споко - пий но-шпа, макар че на мен за тези болки като че ли не ми действа  Rolling Eyes

# 580
Момичена и аз да се похваля утре ми пристига комплектчето от ваучера, който си закупих днес благодарение на линка, който беше постнала nouvelle и съм много щастлива, защото това ми е първата по-сериозна покупка за бебо.
Рая миличка, никъде не видях да пише че летния кош е с пълно легнало положение и затова търся комбинирана а на еспиро вектор много ми хареса, атлантика е по-тежка затова се въздържам а енцото нещо не са го доиздокарали, а уж е нов модел  newsm78
ЕЛ честито миличка за  stork-girl, женска мама  Hug
За пъповете - моя е толкова навътре принципно , а сега е като копче изскочил но не е надут  Thinking
Момичета ще ви оставям че с малката ще решаваме задачи по математика, и после отиваме на карате . Лека и спокойна вечер   bouquet

# 581
И аз да се включа по темата за болежките  Confused Напоследък, като повървя малко, започва да ме боли вдясно - много ниско долу отпред, почти при свивката на бедрото, и отзад на кръста. Болката е тип разтегнат мускул, тъпа е, усещам даже нещо като затопляне на моменти. Усилва се постепенно, докато стане нетърпима и не мога да ходя. В момента, в който седна, всичко преминава. В последно време обаче се получава все по-често и от по-кратки разходки, или дори като готвя и съм права. Някой някаква идея защо така? На мен лекарката ми каза: Отляво може, отдясно може, само по средата да не те боли  newsm78 Казаха да си почивам повече. Ама ей сега съм вървяла 10-15 мин, с мнооого бавна крачка и пак така - едва се довлякох до вкъщи на почивки  Rolling Eyes
И още нещо - то време на време ми се появява по някоя подутина - силно опънато и твърдо. Все едно бебето се е надупило или си изпъва крачката и си обляга гърба напречно на корема ми. Все си мисля, че наистина е то, ама почнах да се чудя дали пък не са контракции... На вас случва ли ви се?
И един последен въпрос  Embarassed От днес мисля, че имам коластра. Обаче цветът е едно такова млечно жълто - нормално ли е да е такава на цвят?
Сори, прекалих с въпросите  Embarassed
Почивайте си и се пазете  Hug

# 582
И един последен въпрос  Embarassed От днес мисля, че имам коластра. Обаче цветът е едно такова млечно жълто - нормално ли е да е такава на цвят?
Сори, прекалих с въпросите  Embarassed
Почивайте си и се пазете  Hug

Точно такъв е цвета на коластрата мила  Hug, не се притеснявай това е хубаво

# 583
           Здравейте, мамчета, отдавна не съм писала. Ние с бебо сме добре.
Моите хемороиди не изчезват, въпреки че ми изписаха кремче, после пробвах и друго, май ще си ги нося с мене за дълго  Cry.
Момичета аз съм с 15 кг нагоре, ужас, още 10 не ми мърдат сигурно. Но не ми личат толкова, може би заради това че иначе бях много слаба. Излязоха ми стрииии по гърдите, въпреки че постоянно се мажа с много работи  #2gunfire.
      Абе да питам и аз, кога трябва да почне да ми тече коластра и трябва да си ги стискам ли, гърдите  Embarassed.
      Ние още само се разхождаме из бебешките магазини, нищо не сме купили. И не бързам, защото само ще ми се пречкат от сега легло, количка и т.н, макар някой път си мисли, "ами ако родя в седмия", нищичко си няма бебо.
      Абе да попитам мамите от Варна, от къде си пазарят, от кои магазини?

# 584
Пепи, благодаря ти за успокоението  Hug Аз всъщност много се зарадвах  Simple Smile Просто не очаквах да е толкова жълта някак си  Rolling Eyes
Бебе87, доколкото знам няма определен срок, в който трябва да потече коластрата - при някои започва още от 5-6-ия месец, при други май се появява чак след раждането (говоря по спомени от прочетено  Blush). Също така съм чувала, че коластрата не е 100% гаранция за кърма впоследствие, както и липсата й за обратното. Така че не го мисли  Simple Smile А това за раждането в 7-ия месец (да не се случва  Praynig) също не трябва да те притеснява - ако бебенцето се роди по това време, то вероятно ще има нужда от по-продължителен болничен престой и съответно ще има време за набавяне на всичко. Ама да се молим всички да изкараме поне до юни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт