Отговори
# 555
Да се похваля newsm44 newsm44 бях на ФМ и всичко с бебо е наред тежим цели 800гр и си отговаря на седмица newsm44.Може да ме добавите към първата страничка  stork-girl-ще си имаме отново момиче Hug
katia_o_m честито-да ти е жив и здрав рожденика и много да ви слуша!

# 556
EЛ2000, честито за добрите новини от ФМ - няма по-хубаво от това да чуеш, че всичко е наред  Simple Smile
Аз да се включа с още една оферта, на която попаднах сега и в момента обмислям: http://grabo.bg/za-naimalkite-komplekt-za-novorodeno-7-chasti-ot … 31730949/?dc=5950
Не е шаренко, ама... Как ви се струва?
Неотразима, аз съм убедена, че няма да съжаляваш за количката. А и промоцията е наистина супер  Simple Smile Така ми се ще и за 4 райдъра да направят такава  Blush И нашата количка ще е подарък от майка ми и затова се поотпускаме и ние. Иначе Х-лендъра още ми е опция - гледах много добри промоции за него. Ще видим  Simple Smile Май все пак ще сме на Мутси  Simple Smile Важното е да сме живи и здрави, останалото е суета  Wink

# 557
За този лигнин само съм чувала от баба че се използвал навремето, като нямало дамски превръзки... само че, не мога да си представя как се задържа между краката като нямаш гащи Thinking
Както вече споменах, засега само свекървата купува от Италия (не че е евтино, ама се радва жената). Моята баба каза, че ще ми даде 600 лев пък да си взимам каквото искам с тях- и аз реших да си взема някаква количка до 400, и останалите 200 ще останат за една кошарка, която си харесах (като ние ще си платим матрака). Дрешки мисля накрая да взимам, че не се знае какви ще ми дадат. Освен това пари за бебефони, обиколници, помпа, термобокс, шезлонг, стерилизатор да не давам поне първоначално. Тези неща може и от продавалника да взема, само ако попадна на изгодна оферта.
Честити рожденици на katia_o_m и zarady! Hug
За пъпките- и аз имам. Започнаха по деколтето и гърдите и после няколко на корема. Появява се и бяло връхче на някои. Минаха ми от , според мен крем Здраве е прекалено изсушаващ (дори и леката формула). И пак да кажа- каквото и да ви сърби, не го чешете, че на това място излизат бледо розови стрийки.
Пъпчето ми не е щръкнало, но е доста поопънато, а кг ми са +10, предимно на корем

# 558
  • на брега на морето
Здравейте! Grinning
Ч Р Д на майчицата на Заради и на мъжа на Катя о м! Да са ви живи и здрави!  bouquet
Честити добри резултати на всички, които са били на прегледи последните дни, както и честито момиченце на ЕЛ200! Hug  bouquet
Смайлкрис, и нашият бебо по видеозон все напред върви с около 7 дена и също е дългокрак, това защо те притеснява? Но според замерването на корема ми от акушерката- съвсем си отговарял за седмицата, каза. newsm78

# 559
  • В. Търново
zuzullina, моята количка от дъщеря ми е такава - нямам оплаквания освен това, че за зимата не е много "закътана" и при пълното легнало положение при вятър си подвява отстрани, та затова точно се двоумя дали да я сменям. Иначе - за 1 година активно тикане нищо й няма!  bowuu
EЛ2000, и ти ли си от Видин?  Laughing Има още едно майче - Ния, която не съм засичала от известно време - също от Видин, може и да се познавате. Питам, защото ние по Великден сме във Видин(мъжа ми е от там) и си бяхме запланували среща евентуална с Ния на летен кът на по биричка с цаца  Blush  Mr. Green Групата се увеличавааа...  Heart Eyes
И аз видях в грабо-то одеалцето, ама имам хиляди одеалца от дъщеря ми..та няма да ми трябва, най-много още някое комплектче чаршафчета да си купя...
mpeeva ако ти разкажа колко ужасии ми се случиха да видя докато раждах първото си дете, едва ли това за гащите ще ти се стори ужасно  Joy, общо взето тука правило е "по-дрехите посрещат и по джоба изпращат" Laughing Да сме здрави само, пари се печелят, всеки ще си осигури необходимото за раждането, сигурна съм. А пък и жените повече търпим на всичко, неслучайно на нас се е паднало да носим и родим след 9 месеца бебчовците си.

Подкрепям Пепи  bowuu
katia_o_m , честит ти рожденик и на теб, да ти е жив и здрав  и от мен!

# 560
  • В. Търново
antonia02, за помпата -  моят съвет е да я имаш избрана и купена преди да родиш и да си я носиш в багажа в родилно, защото аз още помня как ми се наложи да искам от "съкилийничката" си в стаята нейната, щях да се пръсна на 2-ят ден, та мъжа ми набързо ходи да купува-естествено не такава, каквато исках, та смених после още 2, но това е друга тема!  Twisted Evil
Другите от списъка можеш да ги отложиш, макар и да да преоткрих късно бебефона, но сега не мога да си представя без него каква мъка беше да търча и слухтя като идиот през 2 мин.  hahaha
А за лигнина - задържа се, ами..стискаш кълки и това е...

# 561
pavlina_vt -да от Видин съм,но за съжаление не познавам Ния,но никога не е късно HugИначе много ще се радвам и ще  ми бъде много приятно да се видим  cheers

# 562
Здравейте и от мен  Wink
zaradi Честит Юбилей на майка ти! Да е жива и здрава!
katia_o_m Честит  рожденик и на теб, да  е жив и здрав!  
AN4ELOTI аз съм +10  вече, обаче  ми харесва  Simple Smile

kiara_23 в третия месец  ми се беше появил обрив по корема и се  оказа от едно олио на Welleda. Спрях всичко, с нищо не се мажех  само термална вода  си слагах и мина!
ЕЛ2000  Честито  момиченце  stork-girl
Моето бебче много често хълца напоследък. Четох, че било  нормално уж , обаче се притеснявам. Някой път   по  два пъти  на ден хълца! Кажете мамчета вашите  бебешори хълцат ли?

Успех  на всички, които им предстоят ЖК  и ФМ  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 563
nouvelle_vague знам че няма да съжалявам, защото видях колко висок клас са продуктите им.Не случайно дават 2 год.гаранция на всички, а консултантката каза че една майка я е върнала защото една буква от надписа и се е поизтрила.Та и това влиза в гаранцията, а и ми се иска живот и здраве и друго бебенце да отгледам с нея.Аз и съпругът ми сме по едно дете и съм се зарекла да не оставям нашето самичко, та ще се постараем да му оставим компания.

# 564
_Nevi_ как разбираш, че хълца?

# 565
Мама Рая, зузулинка   и аз като вас съм с +10 кг в 26 г.с. съм. Дано до края да качим още максимум 5 кг ..  newsm78, ама не се знае де  Grinning

gmi ти секцио ли ще раждаш, поради проблем с очите ли?

Nevi, радвам се,че ще ходиш и ти на безплатната лекция в мола на 11.04.12, дано и други да могат да дойдат.
Аз все още нищо не съм си купила, засега само разглеждам и си набелязвам някои от покупките.
Количките на cotton4e ми харесаха, най-вече тази на Кенгуру - Виктория,струва 240 лв във ВисВиталис на Симеоновско шосе, видях я,пробвах я и много ми хареса!

# 566
neotrazima ами   аз го усещам все едно ми подскача вътре  Simple Smile

# 567
Здравейте момичета! Не съм писала от цяла вечност и признавам, че четох по диагонал само последните странички Blush Няма да смогна да изчета цялата тема, но се надявам всички да сте добре Hug При мен-първо малката беше настинала, после аз се разболях, което включваше и ларингит. За пръв път ми се случи да не мога да говоря. Така ми се бяха надули гласните струни. Мъжа ми беше много доволен Mr. Green /в кръга на шегата  Joy/
След това оперираха мъжа ми по спешност-Слава богу всичко е наред и почти се възстанови:whistle:, а в момента сме в разгара на ремонт. Щяхме да правим само бебешката стая, а то......малко по малко рушнахме половината къща #Crazy
Та така де, изобщо не скучая Laughing
Някой беше писал за пъпчето, че е изпъкнало и леко подуто-ами и аз съм така-имам си пъпна херния. С дъщеря ми също ми се беше обърнало пъпчето, но нямах такива "екстри". Да ви се оплача-появи ми се отвратителна "паяжина" капиляри на прасеца, точно зад коляното.  Голяма е грозотия и много ме депресира Tired Док каза, че е от тежеста и след раждането би трябвало да се махне, но на мен не ми се вярва Thinking
По-късно пак ще се включа Hug

# 568
_Nevi_ благодаря за разяснението,но аз съм с предна плацента и слабо го усещам да рита, а какво остава да усетя хълцане Joy

# 569
Пепи, аз с Алекс работих почти до края - и срам не срам покупките ги правих в онзи 45-дневен отпуск преди раждането. Тогава търсих и леглото и вана и всичко. Единственото нещо, което имах по-рано, беше една шапчица и още нещо, подарък от много близко колежка и приятелка - за лесно раждане. Така че, като работиш нямаш време да си починеш, камо ли списъци и прочие. А и ремонта си е нерви и време.

Ди ориндж кет, тази количка беше и наш фаворит. Много е готина.

Кати, да ти е жив и здрав любимия. Весел празник!

Ама Пепи, тази Вектор е две в едно - затова е 670 лв. Другият вариант е да я потърсиш в магазин и да я спазариш без коша за новородени и да видиш колко пада цената. Аз така направих с нашата. Но пък много ми харесва.

Ел2000, честито розово щастие. Браво за чудесните резултати и...много сте големички  Grinning

Изабелинда, не се притеснявай. Аз с първото качих над 20 кила и после свали до плюс два. Така че се свалят и те не трудно!

Общи условия

Активация на акаунт