Отговори
# 540
Здравейтеее.Днес бях на ЖК и на фризьор та най-после започнах да се харесвам и аз,то тази дълга зима да не смееш да се поразкрасиш.Н а ЖК всичко е ок доки каза да си избера дата от 01-10.07.която аз си реша,сега ще се ровичкам за датите в нета. ThinkingОтносно пазаруването и аз всичко съм си взела,дрешките съм ги изпрала, изгладила и подредила. JoyОстанаха ми някой нещица за чантата за болницата и това е.Тази седмица започваме да правим детската стая на баткото и вече край с ремонтите,те край нямаха. ooooh!Оставям ви че разходката ни зове.Лек ден на всички.  Hug
уау ти ме разби:)браво на теб:)3 месеца по рано и вече си изпрала и дрехите,и чанта за родилното стягаш.Секцио ли ще раждаш, мога ли да попитам защо?

# 541
Павлинка при нас нощниците са чисто нови, дават ги с пакета, не са ползвани, т.е за еднократна употреба са, както и чехлите, болницата все пак е най-новата в България  Simple Smile. С каката раждах в друга болница, тази все още не бе построена и там също ни забраняваха да слагаме гащи, но като минеше визитация, аз си слагах и гащички и превръзки, а сестрата минаваше преди визитация и се провиккваше: "Мамчетаааа, сваляйте гащите и слагайте лигнините"  Joy
Megi_82 летния кош няма напълно легнало положение, но пък зимния си има  Wink
абе какво е това.как така?Защо?Някой знае ли?

# 542
  • Варна
Пеева, за гащите ли питаш. Идеята е, че трябва да се носи лигнин, по който лекарите гледат на визитация какво пада. Чрез това наблюдение разбират, ако има последвало изхвърляне на непочистена плацента например. Без гащи сме за да не се налага докитата да чакат всяка една от нас да си сваля гащите. После като отмине визитацията няма проблем цял ден да си ходим както си искаме.

# 543
Sunny29, ех все за малко се разминаваме, аз съм от 12.30  Grinning

# 544
  • Сливен
katia_o_m , честит ти рожденик и на теб, да ти е жив и здрав   bouquet

# 545
Здравейте и от мен, момичета   bouquet
И аз май отдавна не съм се разписвала, но съм на вълна покупки също като вас и вече май почти всичко съм набелязала. Да се похваля - купихме вече първите неща за бебенце и много им се радвам. Трудно се престраших, ама пък реших, че вече в 7-ия месец можем да започваме с пазара - поне за дребните неща  Simple Smile В Комсед в Скай сити мол имаше 40% намаление, та оттам тръгнахме. Взехме си едно шише - уж против колики - на Томи Типи (по принцип се надявам да кърмя, та го взех само за всеки случай), взехме и два биберона, аспиратор за нос и едно сладко боди с меченце с дълъг ръкав. Освен това с ваучер за намаление си взех олекотена завивчица и лятно одеялце от органичен памук и много им се радвам. (Ако някой се интересува, офертата още важи: http://grabo.bg/sladki-sanishta-olekotena-zavivka-i-odealtze-ot- … ichen-pamuk-0zw2z). Харесала съм също столче за кола, което ще поръчвам от Германия, защото излиза 2 пъти по-евтино: http://www.mytoys.de/R%C3%B6mer-R%C3%B6mer-Babyschale-Baby-Safe- … a02.01.08/2378451. Освен това много си харесах и гардеробче и скрин, само че са ужасно скъпи и намерих фирма, която изработва по поръчка, та ще ходя тези дни да ги питам за оферта: http://www.tinytotsdirect.com/baby-gifts/Cosatto-Lah%252dDee%252 … urniture-Set.html - така изглеждат  Simple Smile Освен другото открих и немски сайт с ужасно сладки дрешки: http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Babies//Kollektion/Bodies, както и фирма за доставки от Германия  Simple Smile В общи линии напредвам с материала  Laughing Към края на месеца мисля вече да се заема и със съществената част  и купуването Laughing
Сори, че ви засипах с линкове, но аз лично бих се радвала да си споделяме за разни покупки и промоции  Blush
Честити рожденици на katia_o_m и zarady! Да са ви живи и здрави и да ви помагат много   bouquet
Съни, аз съм на 19 април от 11,30 ч при Атанасова, само че още се чудя дали да ходя. Не за друго, ами на моето бебче му се събраха бая ехографи и прегледи покрай параноите ми и сега ме хвана страх да не му навредят пък самите прегледи. Макар че уж ултразвукът не бил вреден според СЗО, ама знам ли  newsm78 Така де, ако ходя, ще се засечем  Simple Smile

# 546
Здравейте момичета Simple Smile
аз малко се поизгубих, но извинението ми е, че бяхме около седмица и малко по пътищата на БГ Simple Smile  travel хехе.... ходихме да видим и майка, която е в другата част на страната. Както можете да си представите, сигурно, масата беше винаги препълнена с ядене и сега резултата +2кг. е на лице Sad Станаха ми +11...пък аз съм си дебеличка и се надявам да не продължа да качвам много. За сега се чувствам добре де, но вече почвам да се изморявам по-бързо. Въпреки това нищо не ми попречи да премина през всички дупки, ледове и изпитания на пещерата Леденика  Mr. Green Много яко преживяване, ще разправям после на бебка къде е ходила в корема на мама, хахаха   Heart Eyes

Отностно покупките - аз ще взема количка от роднини, кошарка съм си харесала тази http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11675&cat=106  само като видях фотоапарата на нея и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes хахахаха
Сестра ми е луднала да купува дрешки за бебка! Не мога да я укротя...вади и запазените дрешки от нейното дете и купува допълнително нови. Казах и заедно с толкова дрешки, че ще трябва и един гардероб да ми подари  Joy
Мисля помпа да си купя на Авент механичната и още много се колебая какви шишенца - Авент или Томи Типи.... Всъщност нищо не съм купувала до сега, само си ги мисля нещата.

Пепи , мисля че ще успея за срещичката на 21ви, така че ме дръжте в течение. Много ще се радвам да се запознаем - колкото повече се съберем, толкова по-добре!  pregnant  supermama pregnant
От 1мес. не съм си виждала бебочето...дано тази седмица успея да ида на гинеколог, че много задачки ми се събраха...

Желая ви прекрасен, слънчев ден!  sun

# 547
Кате, да е жив и здрав и твоят рожденник!
Нинче, наистина се разминаваме. nouvelle_vague, аз не съм ходила на други, освен по ЖК и си казах, че трите ФМ ще си ги направя за свое успокение. Не че има 100 % гаранция, но все пак ще си ги направя.

# 548
mpeeva кое какво защо и кога  Laughing
Кате да ти е жив и здрав рожденника, много да ти помага, само да те радва и да бъде най-гордия тати юли месец  Hug
the orange cat  и rali1213  браво за хубавите ФМ  Hug
Аз гледам гледам хора в нета и друго нищо не ми грабва окото така както http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/25670 , а не искам да даваме толкова пари, затова сега като изляза в отпуск ще почна по-щателно да разглеждам да намеря заместител някакъв  Laughing
nouvelle_vague благодаря ти мила за линка с ваучера и аз току-що закупих един за одеалцето от органичен памук, чудесно е и ще ми върши супер работа  Hug
jelly чудесна почивка сте си изкарали мила  Hug. За срещата непременно ще те държа в течение  Simple Smile

# 549
Пепи, радвам се, че съм била от полза  Hug Надявам се и на живо да ти харесат завивчиците. На мен са ми много симпатични - тази сутрин ми ги доставиха  Heart Eyes Освен това ги бях гледала по-рано и отстъпката наистина е вярна - не е само рекламен трик  Simple Smile
Съни, и аз си мисля, че третата ФМ е важна, затова и се чудя дали все пак да не си я направя. Макар че единият от докторите, при които ходя, ми каза, че щом на втората всичко е било ОК, няма нужда. Не знам и аз  newsm78  Ако ходя, ще се радвам да се видим и запознаем  Hug

# 550
С най-голямо удоволствие ще се запознаем! И за мен е важно, така че не се колебай!

# 551
Привет, момичета!
Относно покупките и аз поръчах един комплект с органичен памук. Изглеждат страхотно. Отделно вече си харесах едно боди, съвсем обикновено, но се влюбих в него. А като ходихме със свекървата да гледаме преди една-две седмици се сдобихме със страшно много чорапки Simple Smile. Надявам се, че ще ги ползваме. Честно да си кажа ми се губи дали не купихме още нещо. Голямото пазаруване за момента е далеч. А и аз още не мога да преценя какво да взимам и какво не.
Явно и мен почна да ме гони параноя. От неделя едни болки едно чудо. Ама вчера лекарката каза, че бебо и матка са наред. Та сега търсим причината - изследвания...

# 552
пепи отговориха ми:)Това за лигнина и без гащи че трябва да сте.Супер странно ми се стори,имам толкова приятелки раждали в бг от които само една родила нормално,но такива неща не са ми разказвали.От вас разбрах много ужасии,които се случват в болниците в бг.

# 553
Много хубави неща си пазарувате!
Аз също съм на мнение,че не трябва да се прекалява с излишни и скъпи неща.На нас количката ни е подарък от моите родители и затова се отпуснахме толкова много, но за другото ще съм по-пестелива.

# 554
mpeeva ако ти разкажа колко ужасии ми се случиха да видя докато раждах първото си дете, едва ли това за гащите ще ти се стори ужасно  Joy, общо взето тука правило е "по-дрехите посрещат и по джоба изпращат" Laughing Да сме здрави само, пари се печелят, всеки ще си осигури необходимото за раждането, сигурна съм. А пък и жените повече търпим на всичко, неслучайно на нас се е паднало да носим и родим след 9 месеца бебчовците си.
nouvelle_vague и аз видях че няма рекламен трик, защото платих с кредитна карта и веднага получих съобщение колко пари са били взети от нея за покупката. Много съм щастлива, и ти благодаря още веднъж  Hug

Общи условия

Активация на акаунт