Отговори
# 60
Здравейте и от мен!
Аз последните дни съм с почти постоянна болка, някак режеща не знам и дори и като лежа сякаш мускулите ми се разтягат или нещото такова и аз не мога да го опиша Sad Вторник съм на консултация, дано всичко да е наред, а иначе пия само ношпа и не съм звъняла на лекарката, защото тя винаги казва, че болките ми са нормални  Shocked
Има ли други от вас с такива болки, възможно ли е да са от тежеста на корема  newsm78 и ако сега така ме болят мускулите как ще е в 9ият месец???
Иначе всеки път когато почуствам мъника вътре да рита съм толкова щастлива и се едно ми казва да не се тревожа, че той е добре и след няколко месеца ще се видим, знам ли така си се успокоявам Hug
Дано всички вие сте добре и нека се наслаждаваме на хубавото слънчево време на вън   bouquet

# 61
Mrs Dimitrova при мен беше така в началото( първите 2 месеца).Болките в мускулите започнаха още преди да разбера че съм бременна и се чудех какво става с мен.Постепенно отшумя това и сега освен изтръпването на ръцете нямам кой знае какви други болежки.Предполагам че ще ти отшуми тази болка за няколко дни ,но за твое успокоение се консултирай с лекаря си.

# 62
  • София
katia_o_m и аз си взех ПИК преди няколко дни. ПИК-а ми е от 10 цифри и букви и си работи. Не би трябвало твоя да е от 15. Явно има някаква грешка.
Не знам при вас как е, но на мен този месец ми бавят болничните. Преди малко говорих с една приятелка, която работи в НОИ. Тя ми каза, че имали някакъв проблем с програмите и нещо променяли и че ще има забавяне. Така че, който си чака болничните да се въоръжи с търпение.  Laughing

# 63
antonia02,тази картинка е толкова мила, зареди ми деня , благодаря ти  Heart Eyes Hug

# 64
Mrs Dimitrova р при мен се случи нещо подобно преди около месец . Не знам дали говорим за едно и също нещо , но имах постоянна тъпа болка напречно над венериния хълм и остра болка ниско в дясно . Толкова остра , че в един момент не можех да ходя . Болеше ме може би най-много при уриниране . Издържах така вечерта , като се надявах , че ще ми мине . Да , ама не ! На сутринта отидохме в болницата , прегледаха ме и казаха , че с бебето всичко е наред и  че може би става въпрос за пикочна инфекция , само дето аз около 20 пъти им казах , че нямам парене при уриниране  newsm78 . Накрая ми изписаха една шепа лекарства , м/у тях и такива за орално приемане ( което аз знам , че не е никак подходящо за нас ) и аз просто отказах да ги взема . Когато се прибрах вкъщи , попитах чичко Google и се оказа , че болката ми е напълно нормална . Че се получава при опъване на връзките на матката или нещо подобно  Laughing . Както и да е , на мен ми мина и сега , когато бях на консултация , докторът каза , че е много добре че не съм пила хаповете  Grinning   http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=1094 - ето тук прочетох и видях , че нямам за какво да се притеснявам . Дано и при теб всичко е ок  newsm51

# 65
  • Някъде там край морето
Привет на всички бъдещи мами. Мен малко ме е срам така да нахълтам в темата Embarassed след като съвсем в началото влязох да споделя прекрасната новина. Имах няколко доста напрегнати и тежки месеци ( за щастие всичко с малкото човече е наред  Praynig). Сега обаче, тези емоции са зад гърба ми и  с бъдещия татко вече спокойно очакваме малкото ни синьо вързопче.
Виждам, че на първата страничка съм се записала с термин 21.07. В последствие ни го промениха на 18-ти, но пък може да ми е на късмет малкия да позакъснее. Много се надявам да се роди около 20-ти защото майка ми и баща ми ще могат да се приберат от чужбина чак на 21-ви юли и ми се иска да са с нас на изписването Simple Smile Така, че дано грешката ни е на късмет.

# 66
Mrs Dimitrova. При мен имаше също болка ниско долу , все едно нещо ме дърпаше. Беше доста неприятно. Болеше ме много и като уринирах. Казах на лекаря и ми изписа изоптин и гинипрал. Пих ги около пет дена. Сега нещата се поуспокоиха, но пия три пъти по 2 папаверин с 1 нош па. Чувствам се по-добре и дано не се повтаря , че доста се поуплаших. А това с изтръпването на ръцете го има и при мен. Започнаха да ми се подуват и краката. Дано скоро се оправят нещата и при теб.

Здравейте и от мен!
Аз последните дни съм с почти постоянна болка, някак режеща не знам и дори и като лежа сякаш мускулите ми се разтягат или нещото такова и аз не мога да го опиша Sad Вторник съм на консултация, дано всичко да е наред, а иначе пия само ношпа и не съм звъняла на лекарката, защото тя винаги казва, че болките ми са нормални  Shocked
Има ли други от вас с такива болки, възможно ли е да са от тежеста на корема  newsm78 и ако сега така ме болят мускулите как ще е в 9ият месец???
Иначе всеки път когато почуствам мъника вътре да рита съм толкова щастлива и се едно ми казва да не се тревожа, че той е добре и след няколко месеца ще се видим, знам ли така си се успокоявам Hug
Дано всички вие сте добре и нека се наслаждаваме на хубавото слънчево време на вън   bouquet

# 67
Здравейте на всички мами!Навън е прекрасен ден-само за разходки newsm44,но и за начало на  пролетно почистване newsm53
Цитат
katia_o_m  -Присъединих Елена Маринова и Радослава Гоева към групичката във фейсбук.  Very Happy
 -благодаря ти мила newsm51
За киселините и аз имах до 4 месец и акушерката ми препоръча сопрал,който може да се приема и от бременни.
Цитат
Mrs Dimitrova  -Аз последните дни съм с почти постоянна болка, някак режеща не знам и дори и като лежа сякаш мускулите ми се разтягат или нещото такова и аз не мога да го опиша Sad
 -аз съм така от четвъртия месец и лекарката ми обесни,че таза се разширява и за това се получава този дискомфорт в мусколите и жилите около него-каза ми че единственото което мога да пия  но шпа 3 по 1 на ден.
Малко и аз да се оплача-моят мушморок от както съм в четвъртия месец не спира да рита-денонощно(не че не ми е мило и не ме радва,но толкова силно рита ........а няма и 1кг ....какво ли ще е следващите месеци).Мисля си,че ще излезе нещо средно между каратист(ка) ,боксьор(ка) и футболист(ка)Не мога и да спя-обърна се на ляво-започне да рита,обърна се на дясно раздава юмруци.......
 За сега ви пожелавам прекрасен ден и много усмивки smile3525

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 13:57 от ЕЛ2000

# 68
Благодаря за статията Angeliotti, малко се поуспокоих, защото болките ми не са мн силни по-скоро ме притеснява постоянността им. Явно наистина е нормално, но все пак ще споделя и на ЖК. Дано отминат бързо! Благодаря за бързите отговори  Simple Smile

# 69
  • на брега на морето
Здравейте, момичета! Grinning
Честита принцеска на Тереза! 4470
Селика, аз бих се къпала и в басейн, и в морето дори.
Рали 1213, много се радвам за теб! Много весела звучиш, браво, все така! Hug
Откъде ги намирате тези сили за пролетно почистване? Аз съм толкова изморена.  Tired Чувствам се сякаш мога да изкарам поне 1 седмица на дивана, само с разходки до хладилника.  newsm55 Даже тихото и слънчево време навън не ме блазни(все още).
Днес четох, че в 24та г.с. бебето отваряло очички. Досега били затворени. Много интересно ми стана, като си го представих. Heart Eyes

# 70
Mrs Dimitrova , задължително кажи на доктора ти , защото от болка до болка има голяма разлика . Надявам се всичко да е наред и болките ти да са нещо напълно нормално  Wink . При мен в последствие се оказа , че няма никакъв проблем . Дори не са ми изписвали някакви хапове . Пих само 1-2 пъти Но Шпа , но така или иначе ми мина след 1 ден . Сега имам нов въпрос . Случва ли се на някоя от вас да има нещо подобно на коричка на зърната на гърдите . Аз бях питала моята приятелка , за която казвам , че ми е личният лекар и тя ми каза , че при някои жени по време на бременност започва да тече някаква течност от гърдите - преди кърмата , забравих й името . Само че аз не забелязвам подобно нещо , само тази коричка , която е като коричка на рана . Много се извинявам , ако на някоя от вас й е станало неприятно от въпроса ми , аз самата съм много гадежлива , но нали затова сме тук - за да обменяме мнения и опит  Hug

# 71
Запис и  назад да чета Joy

# 72
Ето ме и мен в новата темичка Hug
Angioletto, спокойно мила, това е коластра. Някой жени имат още докато са бременни и е нормално Hug Но ако много се притесняваш, ходи на лекар. Коластрата е жълтеникава течност, която предхожда кърмата и е много важна за имунната система на бебето  Wink Не се притеснявай, а се радвай. Hug
Хубав ден на всички мами! Hug 

# 73
Angioletto твоята приятелка ти е говорила за коластра.При някои майки по време на бременност започва да се отделя коластра, при други не.Ако не се появи по време на бременноста това не значи че след като се появи малкото човече мама няма да може да кърми.Тя си стои си вътре в гърдите и чака раждането. Вероятно си започнала да отделяш от това чудо но е било съвсем мъничко и не си усетила мокренето .

# 74
Благодаря ти ppa !!! И аз си помислих , че може би е точно това , но понеже не съм забелязала нещо наподобяващо течност изобщо , а само въпросната коричка ( която е жълтеникава ) и веднага започнах да си мисля глупости . Чичко Google , понякога може да е много лош ! Когато потърсих да видя за какво става въпрос , първия резултат беше , че подобно нещо се получава при краста  Shocked и познайте от три пъти какво си помислих  Shocked Shocked Shocked Междувременно с приятеля ми получихме някаква много странна реакция във вид на страшен сърбеж от прах за пране ииииииииии направо откачих  Joy ! Много е лошо човек като не е съвсем наред с главата и постоянно си втълпява някакви неща  Joy

Общи условия

Активация на акаунт