"Юнчетата гении са, знай се, ходят, а и смятат чак до двайсет."

• 32 684
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Никога не ми се получават цитатите #Cussing out Twisted Evil Mr. Green

# 61
Добро утро!

Ичка, много е трудно положението при вас! Не се притеснявай да споделяш, така поне малко олеква!  Дано баща ти се почувства малко по добре.

Силве, тези капки не знам какво представляват.  Rolling Eyes

Никола днес пак ме зарадва с нещо ново - пляска с ръчички. Започна да става все по осъзнат!  Heart Eyes

# 62
Момичета ,влизам набързо пред да сме излезнали да споделя какво направих на Дара за следобедна закуска ,но понеже стана повечко й дадох сега да го опита да видя дали ще го хапва и наистина си го изяде- сложих 1 1/2 ч.ч. компот да заври,добавих 3мерителни лъжички АМ. и овесени ядки ,2 бисквити натрошени в случая аз имах на "Ревю".
Понеже днес и утре няма кухня и се чудя какво да й правя за десерти ,а и за основно. Днес ще хапва зелено фасулче с каймичка домашна.

# 63
Здравейтее Simple Smile

Ваче, Found new hardware  Joy Joy Joy лелеее. Абе, опитвам се и аз да не му давам да лапа, че му харесва и да се омотава... Аурора, той от вчера се провлачва 2-3 пъти по коленца, та скоро ще е. Освен кабелите напада и палмата и вече имам клип как яде пръст  Embarassed МИслех, че само ще рови, а докато го видя вече мушнал 1-2 шепи в устата, та документирано съм лоша майка  hahaha

Ани  Hug и аз това се сетих, че забравих да кажа на Нинка, да си потърси класически хомеопат.

Ичка, много трудно положение, наистина. Дано с пролетта малко се пооправят нещата ипри татко ти и Дара като поотрасне да поспиваш и ти повечко  Hug
Baby Lady и ти да се оправяш, че Слънчо чака за разходки.

За лятна количка аз се оглеждам заради по-малкото място което тип чадър заемат в багажника. Иначе Перфектата на Чиполино е и лека, и страшно удобна. Нямам никакви забележки. И на мен преносимата кошара ми е Чиполино и изобщо много съм доволна от цена/качество на марката. Всъщност знаете ли, че марката е българска? Simple Smile

Иначе Чин понеже каза по-ниска, че искаш, имаше една жестока количка на Phil&Teds - Smart, когато търсех (но е 3в1 вече няма смисъл от такава) ама пуста върлина съм си и трябваше да я бутам приведена  hahaha

Хубав съботен ден момичета и тати  Hug

# 64
Ваче, много готин хардуер си имаш  Joy Hug като казах на  ММ и той вика, че там има 5 волта и вероятно го усеща като соленко и за това ближе...

Абе, момичета, голям проблем било да откриеш ТИРАНТИ. Имаме едни джинси, които не са с ластик и трябват тиранти. (а мога да ги ползвам и за държане, вместо качулката) Някой има ли идея от къде мога да намеря?! Една приятелка вика, че никъде нямало и взела втора употреба и то по случайност имала късмет. newsm78

Ичка, бъди силна  Hug

# 65
Шуши, тиранти има в магазините На Тъмно или т.нар. метъл шопове Grinning

Hug

# 66
Добър ден!
След дълго отсъстване пак съм тук.
Последната седмица ми мина като един дълъг и размит ден. Първо аз изкарах ужасяващия грип, заразих детето, а снощи и мъжът ми вдигна температура.  ooooh!
Най-много се уплашихме за малката, два дни с 38-39, пълен парцал, от температурата повръщаше, раздриска се, гърло червено, сополи - всички екстри. Дори се наложи БП да викаме едната нощ ooooh!
Тотално спря да яде и беше няколко дни само на кърма през 1-2 часа. Както ми бяха почти празни гърдите (само вечер я кърмех) сега яко релактирах и пак съм от млекодайната порода  Mr. Green
Ще гледам да наваксам поне с тази тема.
Притен и слънчев ден!  bouquet

# 67
Здравейтеее Hug

Четох ви снощи, но почти нищо не помня Blush

Ичка Hug Споделяй да олеква, никого не натоварваш Hug
Момичета, много ви съчувствам за родителите, но не знам как да го изкажа, голям идиот съм Blush Знам какво е и ми се иска да кажа нещо, но май няма правилни думи в такъв момент, много сила ви желая и много ви  Hug Hug Hug

Чин, този чехъл няма ли кой да го сложи на мястото му #Cussing out На моя син пък му викат "майка ти пак ти е сложила тапа (бибата), за да не можеш да говориш" ooooh!

Вчера как се ядосааах Close Цял ден по двора, събличам вечерта Иво и гледам лява ръка, подмишница и гърди целите в тъмночервени пъпки, всичко ми се сви, преговорих всичките храни 3 дни назад - нищо. По едно време се усетих, обърнах бодито, а то цялото в следи от бълха - откачих. Ревах и крещях половин час, идваше ми да излезна и да изтребя всичките кучета около нас #Cussing out Ще търся цитронела (Ани Hug) да му капя по дрехите, ще трябва и да мислим с какво да пръскаме двора ooooh!

Лятна количка имаме от един батко Хаук с цяла дръжка, определено не става да я сгънеш и да ходиш подир детето, носейки я Mr. Green
Столчето за хранене ни е Чиполино и до сега показва завидна здравина Crazy. Как скача малкия в него, даже се разкарва по ламината (не съм се сетила да снимам как го придвижва) Mr. Green

На нас ни сменят дограмата, аз съм у свеки, а пък тя разкарва дребчо по улицата Crazy Малко отпуска Mr. Green Надявам се утре да отидем до Радомир, стига на моя да не му хрумне друго Rolling Eyes

Опс, вече ме викат...
Цунки на бебоците и прекрасен слънчев уикенд Hug

# 68
Здравейте! Да се запиша и аз в новата тема...  bouquet
Влизам само да пиша за белия равнец, може да се пие по време на кърмене, може леко да повлияе на лактацията, но при редовно кърмене няма да се отрази съществено вероятно.
Ичка,  Hug Много е мъчно случващото се с баща ти...
Кити,  Praynig
Ще пиша повече друг път, че съм зарита с работа.

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 15:56 от Ана2

# 69
Здравейте.

Ичка, много е тежко, в такива моменти човек дори стига до мисълта, че може би е по-добре да си отиде човека и да не се мъчи... но как, толкова биха ни липсвали..  Rolling Eyes

Рексдалия, наистина не си струва, иначе я знам тази количка, но по принцип аз много си харесвам моята, но просто ми тежи и е обемна.

Силве, той е мъж, толкова красота не му трябва... Wink

Аурора, да, той е много общителен и усмихнат. Simple Smile Всъщност аз въобще не се притеснявам относно развитието му на този етап, защото не съм амбициозна майка. Няма ненаучило се дете, така че, когато той реши. Иначе дава 5, изправя се, пълзи, напълно нормалните за възрастта неща, но нищо впечатляващо... или поне аз не се впечатлявам.   Embarassed
Риба аз давам от около месец... Нико много обича сьомга, давам му и от нашата, но взимам прясна.

Ирето, свиркам си просто..да е жива и здрава, той на моменти нарочно се вмирисва, осъзнавайки колко ще ме вбеси тази воня...

Теди, бързо оздравяване.

Аз взех тази количка. Малко ми е височка на мен, но иначе е много хубава и лека. Взех я в бежово.
На Нико май му харесва, пробвахме я вкъщи. Ще видим дали ще си паснем...

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 19:32 от chin

# 70
Рексдалиа, благодаря ти мноого за информацията Simple Smile веднага взех тиранти, даже ми беше трудно да си избера кои са най-хубавите Simple Smile а също и лигавник "роден за рок"

Избрахме и количка - Peg Perego Si. Супер е, макар и по-скъпичка.
Плюсове: Има легнало положение, голям кош за покупки, сгъва се с една ръка, лека е 7кг, голям сенник за лятото, единични колелца.
Минуси: не се върти седалката с лице към майката, което ще е проблем за новородено (нали планираме второ чадо) и съответно не може да се мотнира кош за кола на шасито. Но имаха модел, който може и тези неща и е само 2кг по-тежък, ноооо двойно по-скъп.
Все пак реших да заложа на леката...сега остана и да си я поръчаме само Simple Smile

Чин, тоя чехъл няма измирисване значи, ама добре е щом успяваш да свикваш, че направо  #2gunfire

Ире, бързо да преборите бълхите! И аз тук бях видяла една и като изпаднах в истерии...мани

# 71
Шуши,много е готин Камен! Роден за рок!  Laughing Яко!

Ех, днес всички са били на вън , бързо ви изчетох. Ни аз бях в парка с децата. Едва се придвижихме до там с количка и колело.  Crazy

# 72
  • София
Това за бълхите Ире дето го каза ефикасно ли е? Саша цяло лято я ядат гадините, преди имахме куче и всички го обвиняваха горното, а то винаги беше третирано с Фронтлайн. От 2 г. нямаме куче, а Саша пак я ядат. Стават ужасни плюски, от които цяло лято има белези  Confused не искам и Ралчето да нахапят. Та казвайте каква е таз цитронела, ефикасна ли е?

# 73
Здравейте.
Чин,благодаря за хубавата темичка.
Набързо само се включвам,пак с негативен пост  Sad.Не ми се пише тия дни да не ви товаря.
И при моя татко се развиват зле нещата.Взеха му материал за изследване.Стиснете едни палчета за сряда,тогава ще излязат резултатите от биопсията на дроба,дано не е най-лошото Praynig Praynig Praynig
За капак ние с децата сме болни с 38-39 градуса,зачервено гърло,кашлица и сме на АБ  ooooh!
За сега не мога да се включа адекватно по други теми.
Спокойна нощ!

# 74
Шунка,права си,не е малко.. водата често помага,но невинаги.Ще свикне,няма къде.
Ире,ехх че гадни гадинииии.Като пробваш цитронела да споделиш мнение.
Ани2,мерси за инфото  Peace
На Мартин вчера му беше ден явно,защото следобед започна и да пляска.Ваче предупреди,че изведнъж ще има новости,та и при него така стана.
На мен пък ми подариха лятна количка...точно навреме.Не съм я видяла още,но при това положение нямам никакви претенции и ще си я ползваме за пътувания,а сегашната ще си я ползвам на макс в града.Не ми тежи,но аз не ползвам често колата т.е. не сгъвам и разгъвам,което ме дразни повече.

Общи условия

Активация на акаунт