лелеее. Абе, опитвам се и аз да не му давам да лапа, че му харесва и да се омотава... Аурора, той от вчера се провлачва 2-3 пъти по коленца, та скоро ще е. Освен кабелите напада и палмата и вече имам клип как яде пръст 
и аз това се сетих, че забравих да кажа на Нинка, да си потърси класически хомеопат.

като казах на ММ и той вика, че там има 5 волта и вероятно го усеща като соленко и за това ближе... 

Споделяй да олеква, никого не натоварваш
Знам какво е и ми се иска да кажа нещо, но май няма правилни думи в такъв момент, много сила ви желая и много ви

На моя син пък му викат "майка ти пак ти е сложила тапа (бибата), за да не можеш да говориш" 
Цял ден по двора, събличам вечерта Иво и гледам лява ръка, подмишница и гърди целите в тъмночервени пъпки, всичко ми се сви, преговорих всичките храни 3 дни назад - нищо. По едно време се усетих, обърнах бодито, а то цялото в следи от бълха - откачих. Ревах и крещях половин час, идваше ми да излезна и да изтребя всичките кучета около нас
Ще търся цитронела (Ани
) да му капя по дрехите, ще трябва и да мислим с какво да пръскаме двора 
. Как скача малкия в него, даже се разкарва по ламината (не съм се сетила да снимам как го придвижва)
Малко отпуска

Много е мъчно случващото се с баща ти...

Всъщност аз въобще не се притеснявам относно развитието му на този етап, защото не съм амбициозна майка. Няма ненаучило се дете, така че, когато той реши. Иначе дава 5, изправя се, пълзи, напълно нормалните за възрастта неща, но нищо впечатляващо... или поне аз не се впечатлявам.
веднага взех тиранти, даже ми беше трудно да си избера кои са най-хубавите
а също и лигавник "роден за рок"

.Не ми се пише тия дни да не ви товаря.

Препоръчани теми