"Юнчетата гении са, знай се, ходят, а и смятат чак до двайсет."

• 32 679
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Криси_ Фил,съболезнования мила моя! Не исках да усетиш толкова скоро тази болка ,но наистина остава надеждата ,че са на по-добро място!Прегръщам те!

# 691
Момичета много благодаря. Страшно много ме разчувствахте всичи.  Аз влизам само на бързо и изчезвам. Раоденичката спи вече. Много хубав ден е днес за нас, още имаме гости. После ще разкажа.

Криси, моите съболезнования  Hug

# 692
Здравейте!

Ние днес ходихме на консултация! Отчета е: 9.000кг и 73см.

Шуши, страшна си! Как си е се ровила в старите теми. Никога няма да забравя как сънувах бебчетата , които се раждаха!  Heart Eyes
Деси, нистина не събувах точно теб, това ми беше единствения сън в който сънувах конкретна мама, а после само бебетата. Но явно датата си е била твоята!  Peace

Зизу, страхотен поздрав!  Party  Simple Smile Hug

Криси, моите съболезнования за татко ти! Нистина се надявах да се подобрят нещата.  Confused Почина точно в навечерието на един хубав празник. Вярвай, че е на по добро место и така е по добре за него.  Hug Хубаво е че беше и си до него в последните му дни! Видя и внучетата.... Нека да почива в мир!

# 693
  • София
Деска, да ти е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва и да ви слуша (през повечето време Mr. GreenHeart Eyes Hug Кога мина тази година направо не знам Rolling Eyes

Криси, моите съболезнования Hug

Ние се мотахме днес напред назад, е валя ни 2 пъти, ама поне беше за малко. Хубавото е, че София се изпразни, ще е голям рай тези 4ри дни откъм трафик Twisted Evil

Отивам да къпя дребния дрисшльо, надушвам лоша миризма Mr. Green

# 694
[bЧестит Първи Рожден на голямата пораснала Йоана!Нека бъде жива и здрава и да има много безгрижно детство изълнено с незабравими спомени[/b] Hug Hug
Деска въпреки че и преди съм чела тази статия която си пуснала пак я прочетох и сега и както преди силно се развълнувах отново ,много е трогателна и дори и аз си поплаках.
Ние днес сме една идея по добре отока поспадна и не събира гнои мажа и правя компреси и дано всичко да отмине бързо.

Криси моите съболезнования за татко ти.Дано наистина да е на  едно по добро място и нека почива в мир. ....

# 695
КрисиФил, моите съболезнования!  Hug Hug Hug Каквото и да се каже в такива случаи, е излишно. Светъл Път за Душата на Татко ти! Прегръщам те!

Ани, и друг път съм се сещала - ще ни кажеш ли коя мама сънува тогава?  Hug   Малко нахално питам, не отговаряй, ако не искаш. Simple Smile  Аз тогава веднага се учудих не на шега, когато видях, че първата коментирала след тебе е Деската!!! Simple Smile

# 696
Здравейте Simple Smile

Деска и аз прочетох статията,страхотни сте семейство,все така да се обичате и подкрепяте,направо се разплаках докъто четях  Hug

Криси мойте съболезнования  Hug

Нещо не ми се пише тези дни,та ще видя кога ще ми дойде музата и ще ви навестя  Hug

Хубава вечер!

# 697
  • София
    Криси, моите съболезнования.

# 698
Аурора, не е проблем да напиша, но ще ти отговоря на ЛС, защото не знам как ще се приеме.  Wink

# 699
Честит рожден ден на мъничка сладичка Йоана!Да е жива,здрава,послушничка и да радва хората,които я обичат! Деси,честит празник!   bouquet За малко щях да забравя...
Криси,Ичка...съболезнования за загубата на близките ви  Sad Ужасно съжалявам.
Незнам дали ви липсвам,но вие на мен -да,и ще гледам да си отделям повечко време за форума,въпреки че се старая да чета,за писането нещо не домързява.
ХУбави празници,момичета!  Hug

# 700
Криси, ужасно съжалявам, моите съболезнования. Аз силно вярвах, че ще се оправи.... Hug Confused                       Ани, кажи коя мама сънува, как да се приеме, то е минало.

# 701
КРИСИ, ужасно съжалявам за огромната ти загуба..........не зная какво да кажа........

АНИ, и аз искам да знам кой сънува тогава, може и на ЛС Wink

ДИДОЛИНКА, ако искаш да се видим, пиши на ЛС>

# 702
Добро утро
Признавам-не съм чела!
На патерица:
Честит рожден ден на талисманчето ни Йо!Да расте здрава,усмихната и щастлива и да радва много мама и тате!
Криси,моите съболезнования HugНабързо като преглеждах страничката и видях.Много съжалявам за загубата ти.Прегръщам те!

# 703
Добро утро!

Чин, щом и ти пожела да напиша кого сънувах, вече мога да го напиша и в темата! Теб сънувах тогава.  Wink Дори ти самата се досети! Но може би наистина датата си е била за Деси, а теб знаеш че сънувах често и в друг вид сънища, та затова в твоя образ!
 Hug

# 704
  • Пловдив
Здравейте.

Деси, радвам се че сте изкарали добре. Чакаме те да разкажеш Simple Smile Hug
Зизуна, приятно изкарване в България Hug И аз нямам търпение да се прибираме вече.
Дидолинка, пиши когато можеш Hug
Видях един много усмихнат Камен Hug

Криси, моите съболезнования за баща ти Cry Надявам се, че наистина вече е някъде където няма болка и страдания. Той винаги ще е с теб Hug
Ех, момичета, каква е тая черна серия Sad Получих смс от сестра ми (а тя никога не ми пише, защото се чуваме всяка вечер) ''молете се за нас'' и изтръпнах. И на баща ми са му открили нещо Sad Според първите изследвания е камък в черния дроб, но продължават да го изследват, защото може и да е нещо по-страшно Sad На всичкото отгоре и още някакъв проблем му открили, който уж не бил много сериозен, но трябва да се оперира... Ненавиждам операциите Confused
Съжалявам за негативния пост рано сутрин...
Надявам се при всички ни от сега нататък да надделяват хубавите моменти, пред тези които ни правят безсилни и тъжни... Hug

Общи условия

Активация на акаунт