"Юнчетата гении са, знай се, ходят, а и смятат чак до двайсет."

• 32 685
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Зачетох се назад, за да добия и аз представа за раждането на Йо.
Ани - 9.Апр.2011 -
Цитат
Момичета, тази нощ сънувах че една от нашите мами е родила. Също така сънувах че е 12.04.  Crazy Но няма да пиша коя, защото за нас е рано.
Деси -
Цитат
Ани, с тез пророчески сънища. До 12 има време, ама дано никоя от нас да не ражда. Аз иначе след малко ще съм заспала сигурно. Като стана да изпия хапчетата и после заспиването е нещо като "мисия невъзможна".
Определено е било вълнуващо Simple Smile цяла история със завързка, много майчина обич и усилия, а накрая и това с предсказанието и за финал самото раждане - Деска, страхотни спомени имаш без съмнение  Hug

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 10:41 от Шуши-

# 676
Деска, да ти е жива и здрава малката рожденничка Йо Simple Smile

Тя вече има най-важното - мама и татко, които я обичат повече от всичко на света Simple Smile
Пожелавам и оттук нататък да расте здрава, безгрижна и любопитна за света и да се превърне в прекрасна млада дама Simple Smile

А на мама и тате много много радост, много и хиляди прегръдки от малките ръчички 
 bouquet  bouquet  bouquet
ВЕСЕЛ 1ви РОЖДЕН ДЕН!!!

Момичета, благодаря ви от сърце за съпричастността  Hug Heart Eyes

# 677
  • София
Деска, честит рожден ден на Йо! Да ви е жива и здрава, само да ви радва, да расте весело и жизнерадостно дете и да стане прекрасна госпожица!

Боже, спомням си този ден все едно беше вчера, всички много се вълнувахме...

Шуши, Ани има много пророчески сънища  Simple Smile. Тя и Деси си спомням, че каза, че е усещала, че ще е тя.
А Ани сънува и Виктор преди да се роди  Simple Smile

Рексдалия, съболезнования и от мен.

# 678
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА-ГОЛЯМА ЙОАНА.ПОЖЕЛАВАМ И МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, РАДОСТ И БЕЗОБЛАЧЕН ЖИВОТ.ЧЕСТИТО И НА ДЕСИ И НА МАРТО.БИТКАТА БЕШЕ ТРУДНА, НО ПОБЕДАТА И НАГРАДАТА СА БЕЗЦЕННИ.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ.

# 679
ДЕСКА честита рожденичка, да е жива и здрава, винаги засмяна и пълна с енергия и мечти, за радост на мама и тати!!! Пожелавам ти един прекрасен ден, толкова слънчев и хубав, какъвто е в момента и нека всички дни занапред са все такива с малката ви принцеса!!
Целувам ви!  bouquet

# 680
Ей, разчувствахте ме и ме разплакахте. Върнах се 1 година назад - беше прекрасно раждане. Само това помня от този ден - как дадох живот на една малка принцеса.

Много благодаря за пожеланията. Всички сте много мили  Hug

Шуши, тя Ани сънуваше много и почти всичко се сбъдваше. Обаче май не бях аз тази, която тя сънува, но пък честно да си призная в момента, в който го написа си знаех, че бъда аз. Вътрешно чувство. На 5-6 април някъде сглобихме кошарата. А ако искаш да добиеш повече представа за самото раждане можеш да прочетеш това

Слагам една скромна почерпка. Не е нашата торта, но ще има снимки по-късно.

# 681
Йоана, прекрасно име
Нека да е честит твоят празник, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелавам ти да си останеш слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug Heart Eyes
Честита рожденичка Деска!Весел празник!  bouquet

П.С.-БОЖЕ КАК БЪРЗО ЛЕТИ ВРЕМЕТО,МНОГО СЕ РАЗВЪЛНУВАХ!

# 682
  • София
              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТАЛИСМАНЧЕТО НИ!!!
НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ЙОАНА, ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЕДНО ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Деска, на теб и Марти пожелавам още дълги години, Йо да ви носи само радост и щастие, и да пълни къщата ви с радостен детски смях. Живот и здраве когато решите и едно братче или сестриче да и помага. Grinning Grinning Grinning Тук искам и да изкажа възхищението си от смелоста, куража и силата, които проявяваш и до ден днешен. Щастлива съм, че имам честа да контактувам с такива хора, пък било и то само виртуално

# 683
# 684
Честито на малката Йоана! Нека расте щастливо и умно дете! Весел празник! Честито на Деси...и  пожелавам в скоро време едно братче на Йо....Simple Smile))) Hug Hug Hug

# 685

Здравейте
Ч.Р.Д. на Йо!Щастливо детство и желая!Всико най-най!Деси  Hug
Моят татко почина снощи.Боли адски много.....

# 686
Криси, моите съболезнования, мила  Sad Нека почива в мир!

# 687
Криси, съболезнования  Hug

Аз стягам багажа за България. Ура! Утре се прибирам у дома.
Мъжо излезе от болница миналият 4етвъртък, като се върнем от БГ 6те му насро4ат дата за операция. В петък Макс се разболя. В събота вдигна температура, ходихме до спе6ното. В неделя ве4е бесхе по-добре. В понеделник ве4ерта забелязах малък обрив, които във вторник се бе6е разпространил по цялото тяло, айде пак на лекар. Не е 6арка, не е алергия от вируса дето го тръ6на било.Изписаха ни Fenistil на капки и сега ве4е е по-добре.
Спирам 4е напада лаптопа...

# 688
Здравейте, не съм чела.

Влизам само да честитя рождения ден на най-хубавото ни талисманче- Йо. Йо, бъди жива, здрава, все така усмихната и не спирай да радваш мама и татко.
Деси- пращам ти много прегръдки. Сякаш беше вчера.....  Hug   ura newsm38  Gift  party023
Обичаме ви и весел празник.

Ние сме добре. Пристигнахме благополучно, Нико не спира да се радва на баба и дядо, а аз не почивам, но за сметка на това ми е много приятно...

# 689
Ех, Криси Weary... дано е на едно по-добро място без болести и страдание! Hug

Роси, зачетох в интернет за пъпната херния и попаднах на сайта на един доктор, който казва, че се оправя с лепенки докато навърши 2г. и чак после се оперира (ето линк http://www.rossentushev.com/novini-i-statii/2-statii/22-papna-hernia-umbilicalis дано е от полза да се успокоиш малко). Ти успя ли да го залепиш, какво стана?

Деси, ти ме разби с този линк, който пусна - ревнах още на средата. newsm51

Ние днес водихме пак Камен на лекар, за да го преслуша преди празниците. Почнахме сироп Ен-ти-тус и капки Коларгол, за да може поне да облекчим положението, пък дори и всичко да е от зъби. Няма Т, а ми се струва, че виждам ръбче на второ зъбче tooth, така че може би скоро ще се оправи Simple Smile
На връщане решихме да се разходим в паркчето, което е покрай улицата и попаднахме на нова площадка с люлка тип бънджи и Камен супер много се изкефи, ама пропуснахме да го снимаме точно там... Настилката беше от дървесни парченца и той се овъргаля подобаващо като истинско прасенце Animal Pig
Препоръчвам я на всички минаващи по бул. България (паркчето с многото цветя преди ПИБ)

Общи условия

Активация на акаунт